#Kennedy uzay merkezi

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı 02:51

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Emre Belözoğlu, ''Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Milli Takım olayı çok büyütülecek bir konu değildi, yapmam gerekeni yaptım'' dedi. Kariyeri ile ilgili de konuşan Emre Belözoğlu, ''Bu sene sonunda futbolu bırakmayı düşünü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri 10:07

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri

1950li yıllarda Anadolu’nun farklı yerlerinde bir tarikat kendine yeni üyeler toplmaya başlamıştı. Ancak bu gizemli tarikatın diğerlerinden bir farkı var. Çünkü onlar kendilerine cin tarikatı ismini vermişlerdi. Grubun l..

  • ZULMA tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı 00:53

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı

Çin'in doğu sahilindeki Şantung eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene 4 yaşındaki küçük kız çocuğunun ayağı sıkıştı. Yürüyen merdiven merkezi sistemden durdurularak itfaiyeye haber verildi. Kısa s..

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda Mezuniyet Heyecanı 01:51

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda Mezuniyet Heyecanı

Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda mezuniyet heyecanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt dışındaki en büyük askeri eğitim merkezi Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'ndaki (STGK) eğitimlerini başarıyla tamamlayan 4..

Cem Adrian - Ben Geldim 06:46

Cem Adrian - Ben Geldim

Cem Adrian - Ben Geldim Dinle Cem Adrian - Ben Geldim / Canlı Performans 1 Mart 2013 - Kadıköy Halk Eğitim Merkezi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
11 Eylül Belgeseli 2001 Hiç Bilmedikleriniz 1:21:37

11 Eylül Belgeseli 2001 Hiç Bilmedikleriniz

11 eylül saldırılarının arka planında neler oldu. Saldırı gerçek mi? 11 Eylül'ün Gerçek Yüzü...

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

Burçlar Efsane Şehir Trabzon'da - Morkomedyen 05:59

Burçlar Efsane Şehir Trabzon'da - Morkomedyen

Yorumlarda en çok Trabzon çıkınca Karadenizin efsanesini yapmakta bize düştü. Zaten mizahın merkezi olan trabzonlu hemşerilerimizin de affına sığınarak biraz mizah biraz hiciv biraz abartı biraz gerçek böyle bir şey yap..

  • JET TV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Tanju Okan - Koy Koy Koy 03:02

Tanju Okan - Koy Koy Koy

Tanju Okan - Koy Koy Koy Şarkı Sözleri Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? Toprak değil mi erkeni geçi Aldırma sen doldur be meyhaneci Koy koy koy koy koy Koy koy koy koy koy Doldur bak efkarlandım yine bu gece Koy koy ..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Harbiye'de Konser Polemiğine İrem Derici De Dahil Oldu 05:16

Harbiye'de Konser Polemiğine İrem Derici De Dahil Oldu

İrem Derici, dört yıl önce Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserinde boş koltukları doldurmak için yakın çevresini çağırdığı itirafı hatırlatılınca, “Doğrucu Davut bir insanım. Daha kariyerimde çok yeniydim, bütün salon ..

  • BETA tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erkan Kolçak Köstendil Oyunu ilk Önce Karıma Gösterdim 06:17

Erkan Kolçak Köstendil Oyunu ilk Önce Karıma Gösterdim

Erkan Kolçak Köstendil 12. Adam Oyununun Galasını Bostancı Gösteri Merkezi'nde Gerçekleştirdi. Köstendil Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pembe Top Bensu Soral’ın Elinden Havalandı 01:23

Pembe Top Bensu Soral’ın Elinden Havalandı

Anadolu Sağlık Merkezi Ve Anadolu Efes Spor Kulübü İş Birliğiyle Meme Kanserinde Erken Tanı Farkındalığı İçin Hayata Geçirilen Pembe Top Sahada Projesinin Bu Yılki Gönüllü Destekçisi Bensu Soral Oldu. Pembe Top, 4 Ekim’d..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle 02:42

Orkun Işıtmak Pokemon Benim ( Official Video ) İzle

Günah Benim ve Pokemon GO , son zamanların en popüler iki şeyini birleştirdim ve ortaya çok eğlenceli bir video çıktı Pokemon Benim Gym Benim Geldim bırak bu Pokestop benim Güçlendirdiğim Eeveelerim Dokunma elimde bir Va..

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Örgütüdür 02:15

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Ör

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını İngiltere'nin başkenti Londra'daki Mayfair İslam Merkezi'nde kıldı. Daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile görüş..

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Antalya Mahallelinin Su Tepkisi 03:33

Antalya Mahallelinin Su Tepkisi

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Mahallesi'nde oturanlar evde sularının az aktığı, son dönemde ise sık su kesintileri yaşadıkları için mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istedi. ..

Dünyanın En zengin Dilencisi Abdul Sattar Edhi 02:50

Dünyanın En zengin Dilencisi Abdul Sattar Edhi

Bir dilenci düşünün... ????300 sosyal yardım merkezi ????50 binin üzerinde çocuğun bakımı.Edhi... İyi niyetle, başkaları için dilenmiş... Yokken, almayı öğrenmiş, Almadan, vermeyi bilmiş, Varsa paylaşmayı göstermiş ,..

  • PengoTV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
EBA Türkçe / Sözcükte Anlam _ Lise 4 10:26

EBA Türkçe / Sözcükte Anlam _ Lise 4

EBA Akademik Destek Ders Detay Merkezi MAtematik-2 Lise 4..

  • EBA tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor 02:37

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor

Yaklaşık bir yıldır silahlı kuvvetlerde kullanılan Kamikaze Drone olarak bilinen vurucu insansız hava araçları sürü halinde görev yapabilir hale getirildi. Üç ülkeye ihracı için çalışmaların sürdüğü insansız yeni nesil..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu 16:33

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu

Bazı art niyetli galericiler ve araç sahipleri ‘opsiyon’ oyunuyla ikinci el otomobilde fiyatları suni olarak yükseltiyor. ‘Serdar Bey’e opsiyonlanmıştır’ yani kaporası alınmış ve satış işlemleri sürüyormuş gibi gösterile..

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son Gününde 05:33

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son G

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali son gününde Başkan Yüzügüllü geride kalan 2 günü değerlendirdiESKİŞEHİR - Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, son gününe gelinen Sivrihisar Ulusla..