#Kennedy uzay merkezi

Gezegenimize Uzaydan, Astronot Gözüyle Bakmak İster misiniz 07:55

Gezegenimize Uzaydan, Astronot Gözüyle Bakmak İster misiniz

Avrupa Uzay Ajansı astronotu Thomas Pesquet tarafından kaydedilen görüntüler, gezegenimizi birinci gözden görme imkanı sunuyor. Uzay yürüyüşü ve çeşitli görevlerini yerine getiren Thomas'ın kamerasından Dünya ve uzay...

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soyuz MS-17 uzaya fırlatıldı 01:16

Soyuz MS-17 uzaya fırlatıldı

Soyuz MS-17 uzay aracı Kazakistan'daki Baykonur Uzay Üssü'nden Uluslararası Uzay İstasyonu’na fırlatıldı...

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki 02:45

Murat Yıldırım Kerimcan Durmaz'a Öyle Şeyler Söyledi Ki

Muazzez Abacı, Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı 'Sezen'imin Şarkıları' albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Fakat Kerimcan Durmaz’ın da orada sahneye çıkacağını duyunca..

  • BETA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Timeless 2. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:15

Timeless 2. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Timeless 2. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Nisan Pazar Günü NBC'de Timeless 2x05 Promo/Preview The Kennedy Curse Timeless Season 2 Episode 5 Promo Timeless 2x05 Promo The Kennedy Curse (HD) » Tim..

Timeless 2. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:14

Timeless 2. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı

Timeless 2. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Timeless 2x05 Promo #2/Preview The Kennedy Curse Timeless Season 2 Episode 5 Promo #2 Timeless 2x05 Promo #2 The Kennedy Curse (HD) » Timeless Pazar Günleri Saat 1..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 6:20:32

Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor?

İstanbul Barosu Çevre Kent ve İmar Komisyonu, İnsan Hakları Merkezi, Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi, Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “ Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 7471 Sayılı Tor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 9 ay önce
Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta 02:35

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta

Yüksek teknoloji yapay el, on yıllardır akıllı uzay robotları üzerinde çalışmalar yürüten Alman Havacılık ve Uzay Merkezi (DLR) araştırmacılarının en yeni buluşu. Üründen gündelik yaşamda fayda sağlanması amaçlanıyor...

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Suriye'nin Vurulduğu Anlar 00:22

Suriye'nin Vurulduğu Anlar

Şimdiye kadar ABD bombalaması Barza bölgesinde bilimsel araştırma merkezi, Qaysun dağlarında Cumhuriyet Muhafızları genel merkezi, Mezzeh Askeri Havaalanı, Damir Askeri Havaalanı, Alkaswa bölgesi ve başkent Şam'da bazı m..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..