#Kent

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken 02:10

Antalya Düden Şelalesi Denize Dökülürken

Aşağı Düden Şelâlesi (Karpuzkaldıran Şelalesi): Antalya il merkezinin yaklaşık 10 km. kuzeydoğusundaki bu şelâle, şehri simgeleyen tabiat güzelliklerindendir. 20 metre yükseklikten dökülür. Ana kaynağı Kırkgöz mevkisidir..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi 01:06

Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi

Adana'da hava sıcaklığının giderek arttığı son günlerde parklar, gölgede serinleyenlerle doldu. Kentte sıcaklık güneş altında 39 dereceyi buldu. Adana kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda saat 14.00'da termometreler güne..

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu 03:47

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu

Bartın kent merkezinden geçen ırmakta çok sayıda balık telef oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ve balıklardan numune alarak çalışma başlatırken, belediye balıkların oksijen ..

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı 01:13

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı

Kent merkezinde 2 gün boyunca etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kara dönüştü. Yağan ilk karla birlikte, Hakkari kent merkezinin tam karşısında bulunan 3 bin 467 rakımlı Sümbül Dağı'nın zirveleri kısmen beyaza bür..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı 00:30

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı

Musul Güney, Doğu ve Kuzeyindeki 5 Bölgeden Tamamen Kuşatıldı Musul güney, doğu ve kuzeyindeki 5 bölgeden tamamen kuşatıldı. Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'un geri alınması için kent, farklı silahlı g..

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı 01:04

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ'ın iki militanı, güvenlik güçleri tarafından yapılan bir basın operasyonu sonucu göz altına alındı...

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu 02:08

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışması tekrar başladı. Çatışmaları takip eden AA ekibinin aracı d..

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı 02:35

Esad Rejimi Fırınları Bombaladı

Suriye'deki savaşta Beşşar Esad rejimi ve Şii milislerin en şiddetli saldırıları düzenledikleri Halep kent merkezinde, yaklaşık 300 bin kişiye hizmet veren onlarca fırından geriye sadece 3 tane kaldı. Kentin doğusunda si..

  • Haberler tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya′da Noel heyecanı 02:14

Almanya′da Noel heyecanı

Almanya’da Noel yaklaşırken kurulan geleneksel Noel pazarları kent meydanlarını hareketlendiriyor. Işıl ışıl süslemeleri, el yapımı hediyelik eşyaları, tarçın ve şeker kokusuyla soğuk kış günlerini daha hareketli ve eğle..

Daeş Palmira kentini yeniden ele geçirdi 00:43

Daeş Palmira kentini yeniden ele geçirdi

Suriye'deki antik Palmira (Tedmur) kenti yeniden terör örgütü Daeş'in kontrolüne geçti. Yerel aktivistler kent çevresinde yoğun çatışmaların devam ettiğini, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının Daeş mevzilerini bombala..

Kente Gelen Leopar Panik Yarattı 00:35

Kente Gelen Leopar Panik Yarattı

Hindistan'ın Batı Bengal bölgesinde yemek arayışıyla şehre gelen leopar büyük panik yarattı. İnsanların ağ atarak yakalamaya çalıştığı leopar bir fırsatını bulup kaçınca kent ayaklandı. Yaşanan olay kameralara böyle yans..

  • PITIRCIK tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'da Sokağın Ortasından Çıkan Denizaltı 01:16

İtalya'da Sokağın Ortasından Çıkan Denizaltı

İtalya’nın Milano kentinde caddeyi yırtıp yüzeye çıkan bir denizaltı, kent sakinlerini şoke etti. Olayın, sonradan, bir reklam kampanyası olduğu anlaşıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı 00:46

İkinci Yarıyıl Okul Sütü Dağıtımıyla Başladı

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sağlık Bakanı Akdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, okul sütü programı kapsamında Batıkent Kent Koop İlkokulunda öğrencilere süt dağıttı...

Ani Tarihi Kenti ″gelinliğini″ giydi 01:17

Ani Tarihi Kenti ″gelinliğini″ giydi

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesindeki Ani Örenyeri'nde kar yağışı ile büyüleyici görüntüler ortaya çıktı. 23 medeniyete et sahipliği yapan kent, dört mevsim dünyanın dört bir yanından turist çekiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sualtı arkeolojisine adanmış bir hayat _ 01:13

Sualtı arkeolojisine adanmış bir hayat _

30 yılı aşkın süredir sualtı arkeoloğu olarak çalışan Fransız Franck Goddio, özellikle Mısır'da bulduğu batık kent Thonis ile adından çok söz ettirmiş bir isim. Thonis'in kalıntıları bugünlerde İsviçre'nin Zürih kentinde..

  • Umut Tv tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü 01:06

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü

Aziz Patrick Günü dünyanın birçok ülkesinde renkli etkinliklerle kutlandı. Çin Seddi, başkent Roma'daki Kolezyum, dünya harikaları arasında gösterilen Niagara Şelaleleri, Aziz Patrick Günü nedeniyle yeşile bürünen yerler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cenevre Görüşmeleri Öncesi Suriyeli Muhalifler Hücuma Geçti 01:09

Cenevre Görüşmeleri Öncesi Suriyeli Muhalifler Hücuma Geçti

Suriye krizine diplomatik çözüm arayışları için taraflar 23 Mart'ta Cenevre'de buluşmaya hazırlanırken muhalifler Şam ve Hama'da hücuma geçti. Özgür Suriye Ordusu'nun da aralarında bulunduğu silahlı gruplar Hama kent m..

1993 Sivas Madımak Oteli Katliamı izle 08:23

1993 Sivas Madımak Oteli Katliamı izle

1993 yılı Sivas Katliamı öncesinde kent meydanında toplanan kalabalığın görüntüleri..

1992 Erzincan Depremi'nin Ardından Kentin Görüntüsü izle 15:02

1992 Erzincan Depremi'nin Ardından Kentin Görüntüsü izle

1992 Erzincan Depremi'nde yıkılan binaların görüntüsü ve kent genelinde devam eden arama kurtarma çalışmaları...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Yazıcıoğlu'nun Erzincan Depremi Hakkındaki Röportajı izle 01:15

Recep Yazıcıoğlu'nun Erzincan Depremi Hakkındaki Röportajı izle

Recep Yazıcıoğlu'nun, 1992 Erzincan Depremi sonrası kent genelinde yaşanan yıkımlar ve yapıların kalitesi hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1992 Yılı Erzincan Depremi Enkaz Kaldırma Çalışmaları izle 05:58

1992 Yılı Erzincan Depremi Enkaz Kaldırma Çalışmaları izle

1992 Erzincan Depremi'nin 1. gününde kent merkezinin görüntüsü. Tahir Erdoğan Şahin'in Erzincan'da yaşanan depremler, Mustafa Kul'un deprem sonrası yürütülen sivil savunma çalışmaları hakkındaki röportajı. Nurzen Amuran'..