#Kent

1940'lı Yıllarda Adana 04:58

1940'lı Yıllarda Adana

1940'lı yıllar Adana'sından park, bahçe, Seyhan Barajı ve kent merkezi görüntüleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Aşk İkindisi 02:02

İstanbul'da Aşk İkindisi

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem'e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya'dan hoşlanır, evlenme tekl..

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor 01:02

İsrail’deki Roma Tapınağı Gün Yüzüne Çıkıyor

Arkeologlar, bir zamanlar İsrail’in Akdeniz kenti Kayserya’da yükselen antik Roma tapınağını yeniden inşa etmek için 27 milyon dolarlık bir projeye başladı. Amaç kenti önemli bir turistik bölgeye dönüştürmek...

  • Umut Tv tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Türk Televizyonlarında Bir İlk! Canlı Yayını Cinler Bastı 01:14

Türk Televizyonlarında Bir İlk! Canlı Yayını Cinler Bastı

Her hafta Gazeteci Lütfü Bulut'un Yaşam Tv'de Canlı olarak hazırlayıp sunduğu Kent ve yaşam isimli programında Bu hafta Havasci Hocalar ve Ufo bilimciler buluştu... Uzaylılar ve Cinler'in konu edilip Havasçi Metafizik Uz..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Fetö Operasyonu  Çok Sayıda Gözaltı Var 02:48

İstanbul’da Fetö Operasyonu Çok Sayıda Gözaltı Var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde önceden belirlenen 60 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi...

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi 01:25

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi

İngiltere'deki seçimin ardından hali hazırda özellikle Brexit konusunda fikir ayrılığı yaşayan halkın bölünmüşlüğü daha da belirginleşti. Gençler daha işçi partisi yanlısı ve Brexit karşıtıyken, yaşlılar ise muhafazakar ..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 01:58

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

İstanbul’da FETÖ Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde şafak operasyonu düzenlendi...

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı 01:00

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı

Şırnak Belediyesine Kayyum Atandı Şırnak Valiliği tarafından görevden uzaklaştırılan Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan'ın yerine bugün Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu kayyum olarak atandı. Şırnak Valiliği tar..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:05

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde şafak operasyonu düzenlendi...

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine Operasyon 01:19

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine O

Bank Asya'da 2014 yılı ve sonrasında görev alan üst düzey yöneticiler hakkında 'FETÖ üyeliği' ve 'Örgüte finansman sağlama' suçları kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde operasyon başlatıldı. İstanbul Anadolu Cumh..

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü 01:08

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü

Onur Haftası kapsamında dünya çapında düzenlenen etkinliklerin en büyüğü İspanya'nın başkenti Madrid'de yapıldı. Yürüyüş karnaval havasında geçti. Yüz binlerce kişi lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüellerin (LGBT) h..

Gülmekten Haber Sunamayan Rus Spiker 01:46

Gülmekten Haber Sunamayan Rus Spiker

Rus televizyonunda bayan spiker çok ciddi bir haberde ekrana verilen İsveçli politikacı Kent Ekeroth'un fotoğrafını görünce kahkahalara boğulmuş. Gülme krizine giren spiker ekrandan fotoğrafın kaldırılmasını istemiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Gökyüzünü Kaplayan Dev Bulutların Korkutması 02:07

Gökyüzünü Kaplayan Dev Bulutların Korkutması

ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’nin Santa Cruz kent plajı üzerindeki gökyüzünü örten buutlar görenlere korkulu anlar yaşatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.297 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

Anadolu'nun Büyük Kanyon'u- Levent Vadisi 01:10

Anadolu'nun Büyük Kanyon'u- Levent Vadisi

ABD'deki Büyük Kanyon'a benzetilen ve 65 milyon yıl kadar öncesine dayanan kaya oluşumlarının bulunduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi,yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 28 kilometre uzunluğun..

  • Cowboy tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Sincabın Amerikan Futbolunda Touchdown Yapması 00:27

Sincabın Amerikan Futbolunda Touchdown Yapması

Kent State ile Louisville arasında gerçekleştirilen ve ABD’nin en popüler sporu olan Amerikan futbolu maçında, sahadaki sincap kameralara takılmış. Sahayı neredeyse boydan boya gezen sincabı maçın spikeri de oyunculardan..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..

Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo 01:50

Japonya'da Antik Kalıntılar Arasında Sumo

Japonların geleneksel güreşi Sumo Şampiyonası bu sene UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Kyoto kentindeki antik şehirde yapıldı. Sumo müsabakaları öncesinde yapılan açılış töreni de görülmeye değerdi...

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu 01:03

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu

İstanbul'da il genelinde yağış etkili olurken, yağışın iş çıkışı saatine denk gelmesi birçok yerde yoğun trafik oluşturdu. Yağmurun etkisini arttırdığı kent genelinde oluşan yoğun trafik drone ile havadan görüntülendi. M..

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..

Soğuktan Kenti Buz Tutmuş 01:42

Soğuktan Kenti Buz Tutmuş

Soğuktan tüm kenti buz tutmuş zavallı insanlarda evlerinden çıkmaya korkuyorlar izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce