#Kent

Siirt'te Uzman Çavuşa Silahlı Saldırı 00:30

Siirt'te Uzman Çavuşa Silahlı Saldırı

Siirt kent merkezinde düzenlenen silahlı saldırıda bir uzman çavuş yaralandı...

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Karabük'te Korkutan Yangın 02:08

Karabük'te Korkutan Yangın

Karabük’te kent ormanı girişinde yer alan kır lokantasında yangın çıktı. Lokantanın ahşap olması nedeniyle hızla yayılan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürülürken, lokanta çıkan yangın sonrası kül oldu...

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü 00:41

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü

Libya'nın Bingazi kentinde aynı bölgede düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda en az 30 kişi öldü. Kent merkezinde kısa süre aralıklarla gerçekleşen iki saldırıda yaklaşık 20 kişi yaralandı. Fransız Haber Ajansı, üst düz..

Roketin İsabet Ettiği Üç Asırlık Çalık Camisi 01:55

Roketin İsabet Ettiği Üç Asırlık Çalık Camisi

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis kent merkezini hedef alan roketli saldırı sonucu büyük oranda hasar gören Çalık Camisi, onarım çalışmaları tamamlanana kadar ibadete açılmayacak...

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi 01:04

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan 2 roketli saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından misli ile karşılık verilerek, terör örgütü PKK/PYD mevzileri vuruldu. Akşam saatlerinde Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD bölgesinden atılan iki roket ..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

PYD-PKK'dan Kilis'e Roketli Saldırı 01:06

PYD-PKK'dan Kilis'e Roketli Saldırı

Terör örgütü PYD/PKK tarafından Kilis kent merkezine roketli saldırı düzenlendi...

Şehir Merkezine İnen Geyik Nehre Atladı 00:40

Şehir Merkezine İnen Geyik Nehre Atladı

ABD’nin Kentucky eyaletine bağlı Louisville şehrinde kent merkezine inen bir geyik, insanları görünce paniğe kapılarak ve nehre atlamış...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Raco'dan Yeni Görüntüler 01:58

Raco'dan Yeni Görüntüler

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusun..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Şehit Binbaşı Dunca'nın Eşi : 'Eşim Rahat Uyuyacak' 01:57

Şehit Binbaşı Dunca'nın Eşi : 'Eşim Rahat Uyuyacak'

Afrin'deki askerlerin, kent merkezini ele geçirmesinin ardından gönderdiği videolu mesajı izleyen şehit Mithat Dunca'nın eşi Lütfiye Dunca, Eşimin intikamını çok şükür almışlar. O da orada rahat uyuyacak. diye konuştu...

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum 01:43

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Afrin kent merkezine girilmemesini istediğini hatırlatarak, İnanın, bu ülkenin evladı olarak, iktidar partisinin genel başkanı olarak, bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak bunların çapsızlıklar..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir 11:30

Fatih Terim Olay Bilal Meşe Olayı Değildir

Sivas Belediyesi konuşan bank uygulaması ile Sivas’ın yetiştirdiği ünlü ozanları kendi sesleri ile halkla buluşturdu. Sivas Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat gelişimine katkı sağlamak amacıyla kent meydanın..

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı 02:24

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı

Siirt’te bağlı Aktaş köyü kırsalında çocuklar tarafından bulunarak, getirildiği köyde kapağı açılan varilden yayılan gaz nedeniyle 23’ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Olay, Siirt kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede..

Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı  Batman ve Superman Dövüşü 05:19

Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı Batman ve Superman Dövüşü

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman ve Superman Dövüşü Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya ge..

  • ANKA tarafından
  • 2.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
75'lik Dede Erik Dalıyla Hem Coştu Hem Coşturdu 01:28

75'lik Dede Erik Dalıyla Hem Coştu Hem Coşturdu

Tokat'ta yaşayan 75 yaşındaki Rıza Ünal isimli dedenin gençlere taş çıkartan oyun havası performansı kent sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu...

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan 01:03

Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediyenin en büyük yatırımları arasında yer alan Kent Park’ın tanıtımı sırasında fıskıyenin azizliliğine uğradı...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afrin'in Nüfus Yapısı Da Tsk Ve Öso Güvencesinde 01:12

Afrin'in Nüfus Yapısı Da Tsk Ve Öso Güvencesinde

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu, Afrin'e kent sakinlerinin girişine izin verilmediği yönündeki kara propagandanın aksine ilçeye yalnızca Afrinlilerin giriş çıkışına müsaade ediyor...

Heykelin Tepsisini Kim Çaldıysa Getirsin 01:41

Heykelin Tepsisini Kim Çaldıysa Getirsin

Hatay'da kent merkezindeki “Künefeci Adam” heykelinin elindeki tepsisinin çalınmasının ardından Hataylılar hırsıza tepki gösteriyor. Trajikomik anları izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tofaşın Tofaşı Geri Geri Çekmesi 00:31

Tofaşın Tofaşı Geri Geri Çekmesi

SİVAS'ta, caddede başka bir aracı geri geri çeken otomobil görenleri şaşkına çevirdi.Kent merkezinde, sanayi sitesi içerisinde 58 NY 504 plakalı otomobil sürücüsü, arıza nedeniyle yolda kalan 58 DE 903 plakalı otomobili ..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sean Paul - Body 03:20

Sean Paul - Body

SEAN PAUL LYRICS Body (Turn the lights on!) Soakin' wet She can't keep dry I need her bad Me no tell no lie Put bot’ your hands Upon the wall Fleed up girl I won’ let you fall Got a front row seat There as you dare ..