#Kepenge sıkışan kediyi İtfaiye kurtardı

Ankara'da Trafik Kazası: 7 Yaralı 03:19

Ankara'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Ankara’da iki caddenin birleşiminde karşılaşan otomobillerin çarpışması sonucu 4’ü ağır 7 kişi yaralandı. Araç içinde sıkışan 3 yaralı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı...

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

İstanbul’da ilginç kaza kamerada 02:22

İstanbul’da ilginç kaza kamerada

Şişli’de hafif ticari aracın dönüş alacağı esnada kaldırıma çarpıp devrildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı...

Anne kedi yavrusu kurtarılırken bir an olsun başından ayrılmadı 02:50

Anne kedi yavrusu kurtarılırken bir an olsun başından ayrılmadı

Antalya’nın Alanya ilçesinde girdiği park halindeki otomobilin tekerlek kısmında sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı. Anne kedi ise yavrusu kurtarılana kadar aracın altından ayrılmadı...

Sitede kumru seferberliği 01:12

Sitede kumru seferberliği

ANTALYA'DA BİR SİTEDE CAMLA PANJUR ARASINA SIKIŞAN YAVRU KUMRU İÇİN KOMŞULAR SEFERBER OLDU. ONLAR KUŞU KURTARAMAYINCA DEVREYE İTFAİYE EKİBİ GİRDİ...

Bariyerlere çarpan kamyonet tarlaya düştü- 2 yaralı 04:38

Bariyerlere çarpan kamyonet tarlaya düştü- 2 yaralı

Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet bariyerlere çarparak tarlaya düştü. Hurdaya dönen minibüste sıkışan sürücü AFAD, UMKE ve itfaiye ekiplerince kurtarıldı...

Afacanın başı dertte! 00:52

Afacanın başı dertte!

Oyun oynadığı sırada evinin balkonundaki parmaklıklara kafası sıkışan 2 buçuk yaşındaki çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı...

Damperi açık kalan kamyon köprüye çarpıp devrildi; sürücüsü böyle kurtarıldı 04:34

Damperi açık kalan kamyon köprüye çarpıp devrildi; sürücüsü böyle kurt

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Hikmet Şahin Köprülü kavşağına çarparak devrilen damperi açık kamyonun sürücüsü yaralandı. Şoför kabininde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarılırken, o anlar kameraya saniye saniye yansı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ters Takla Atarak 2 Çocuğu Ölümden Kurtaran Adam 00:15

Ters Takla Atarak 2 Çocuğu Ölümden Kurtaran Adam

Endonezya'da kaydedilen görüntülerde, motosikletiyle ilgilenen adam kontrolden çıkan aracın sesini duyması ile harekete geçerek iki çocuğu kurtardı. Kurtarma sırasında kendi hayatını da tehlikeye atan adam muhteşem bir t..

  • PengoTV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Şişli'de Şiddetli Yağmurla Oluşan Çukura 2 Araç Düştü 02:59

Şişli'de Şiddetli Yağmurla Oluşan Çukura 2 Araç Düştü

Şişli’de etkili olan yağmurun ardından derinliği artan çukura yoldan geçen iki otomobil düştü. Çukura düşen bir aracı vatandaşlar kurtarırken bir aracı itfaiye ekipleri kurtardı...

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı 00:53

Küçük Çocuğun Ayağı Yürüyen Merdivene Sıkıştı

Çin'in doğu sahilindeki Şantung eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezinde yürüyen merdivene 4 yaşındaki küçük kız çocuğunun ayağı sıkıştı. Yürüyen merdiven merkezi sistemden durdurularak itfaiyeye haber verildi. Kısa s..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

Çatıda kurtarma operasyonu 01:16

Çatıda kurtarma operasyonu

BUZ TUTAN ÇATIDA ÖNLEM ALMADAN TEMİZLİK YAPARKEN KAYDI. APARTMAN GÖREVLİSİNİ İTFAİYE 1,5 SAATLİK ÇABAYLA, NEFES KESEN BİR OPERASYONLA KURTARDI...

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı 03:19

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Mahalle sakinleri evde bulunan yaşlı kadını son anda kurtardı...

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

İnsan Bunu Kendine Neden Yapar- Cinsel Organına Yüzük Takan Gencin Dramı - 00:22

İnsan Bunu Kendine Neden Yapar- Cinsel Organına Yüzük Takan Gencin Dra

Malezya'da bir genç, cinsel organına taktığı yüzüğü çıkaramayınca doktorun yolunu tuttu. 12 saat boyunca acı çeken genç hastaneye itfaiye ekiplerinin çağrılmasıyla yüzükten kurtulabildi. İddiaya göre 20 yaşındaki genç, c..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Denizli'den Korkunç Görüntüler 00:47

Denizli'den Korkunç Görüntüler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan kimyasal atık fabrikasında yangın çıktı. Yangına, 10 itfaiye aracı ve çok sayıda itfaiye eri ile müdahale ederken, 3 saat önce çıkan yangın söndürülemiyor...

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti 00:39

Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti

Antalya'da ocakta yemeklerin bulunduğu evinin anahtarını yanlışlıkla çöpe atan ve daireye giremeyen kadının yardımına itfaiye yetişti. Kadının, eve balkondan giren itfaiyeye, İçeriye ayakkabılarla girmeyin, gelirken sig..

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi 04:49

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası, Kültürpark'ta başladı. 16 ülkenin madalya mücadelesi verdiği şampiyonadaki heyecan adeta nefesleri ke..

İtfaiyeden Zehirli Yılan Operasyonu 02:33

İtfaiyeden Zehirli Yılan Operasyonu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir apartmanın önünde görülen zehirli yılan vatandaşları korkuttu. İtfaiye ekipleri, kısa süren operasyonla yılanı yerleşim yerinden uzaklaştırdı...

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama 02:58

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama

Kocaeli'nde kimyasal madde dolu antrepoda tank patlaması meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dilovası ilçesinde bulunan kimyasal ürünlerin depolandığı antrepodaki bir tankta ..