#Kepenge sıkışan kediyi İtfaiye kurtardı

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Susayan Kuşa Kapakla Su İçiren İtfaiyeci 00:36

Susayan Kuşa Kapakla Su İçiren İtfaiyeci

Bolu’da susuzluktan bitkin düşen saka kuşuna, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde çalışan itfaiye çavuşu tarafından şişe kapağından su verilmesi arkadaşları tarafından alkışlandı...

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haliç’te Deniz Taksilerde Yangın Paniği 00:41

Haliç’te Deniz Taksilerde Yangın Paniği

Haliç'te deniz kıyısında bağlı bulunan kullanılmayan deniz taksilerde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Haliç'te deniz kıyısına bağlı bulunan deniz taksilerinden birinde henüz belirlenemeyen bir neden..

Mescid-i Aksa'da Yangın 00:47

Mescid-i Aksa'da Yangın

Mescid-i Aksa'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. İşgal altındaki Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'da akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yerel kaynaklar, yangının Mescid-i Ak..

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Sultanbeyli’deki Çatı Yangınında Patlama Anı 00:35

Sultanbeyli’deki Çatı Yangınında Patlama Anı

Sultanbeyli Adil Mahallesi İntizar Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıkmıştı. Yangın çevrede paniğe sebep olurken vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber vermiş , ..

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

36'ıncı katta 10 günlük esaret! 01:35

36'ıncı katta 10 günlük esaret!

İstanbul Esenyurt'ta 38 katlı binanın 36'ncı katında 10 gündür mahsur kalan köpek, itfaiye tarafından kurtarıldı. Sahipsiz köpeği kurtaran itfaiye erleri, polislerle birlikte köpeği kucaklarında taşıyarak gökdelenden ind..

Fatih'te ahşap otel binasında çıkan yangın söndürüldü 01:17

Fatih'te ahşap otel binasında çıkan yangın söndürüldü

Fatih'te otel olarak kullanılan 2 katlı ahşap binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Hoca Gıyasettin Mahallesi Tavanlı Çeşme Sokak'taki bir otelin çatısında elektrikten kaynaklı yangın..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Küçükçekmece’de Yangın Paniği 03:57

Küçükçekmece’de Yangın Paniği

Küçükçekmece'de 12 katlı binanın 11'inci katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sararken, binadaki vatandaşlar balkon ve camlara çıktı. Yangın sırasında bir itfaiye eri de yaralandı...

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi 01:51

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaşın ‘helikopter düştüğü' yönündeki ihbarı itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, ..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Fetö Elebaşı Gülen'in Tikleri Başladı 00:27

Fetö Elebaşı Gülen'in Tikleri Başladı

Fetö Elebaşı Gülen'in Tikleri Başladı Köşeye sıkışan ve kaçacak ülke arayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in tikleri başladı. Konuşurken yüzündeki seğirmelere engel olamayan FETÖ elebaşının kolları da istemsiz şekilde ha..

Maşa ile Koca Ayı  43. Bölüm - Mawa Kawa 06:55

Maşa ile Koca Ayı 43. Bölüm - Mawa Kawa

Rusların sevilen çizgi karakteri Mawa Kawa ile Koca ayı Mişka yine eğlence dolu bir bölüm ile karşımızda. Yeni kostümüyle ormana çıkan minik kız görenlerin eğlencesi olmayı başarır. Bu sırada, ayağı tren rayına sıkışan a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

Halep'te Yeniden Ateşkes Sağlandı, Siviller Tahliye Bekliyor 01:00

Halep'te Yeniden Ateşkes Sağlandı, Siviller Tahliye Bekliyor

Doğu Halep’te sıkışan muhalif ve sivillerin tahliye edilebilmesi için yeniden ateşkes sağlandı ancak sivillerin tahliye bekleyişleri sürüyor. Türkiye ve Rusya’nın arabuluculuğunda Salı günü varılan ateşkes anlaşmasının ..

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Geldi 02:18

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı Filmi Dunkirk'ten Yeni Fragman Ge

Inception ve Interstellar ile milyonlarca izleyiciye ulaşan İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın 2'nci Dünya Savaşı'nı konu olan yeni filmi Dunkirk'ün yakın bir zamanda yayınlanan ilk fragmanına ek yeni bir fragman yayı..

  • Cowboy tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

İki Araç Arasında Adamın Tost Olması 00:24

İki Araç Arasında Adamın Tost Olması

İki arabanın arasına sıkışan adamın kabus dolu anları kameraya böyle yansıdı. Acilen hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınan adamın son durumu ise belli değil...

  • JokerS tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kameraya Yansıyan Akrobat Sürücü 00:26

Kameraya Yansıyan Akrobat Sürücü

İran’da kaydedilen görüntülerde, bir motosikletin sıkışan trafikte duraklayan otomobile arkadan çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle savrulan sürücü, adeta parende attıktan sonra otomobilin üzerinde kalıyor. Şanslı sü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Çağatay Ulusoydan Yeni Proje Sürprizi 03:31

Çağatay Ulusoydan Yeni Proje Sürprizi

39.bölümde bitecek olan içerde dizisi bitmeden, yeni projesi için el sıkışan yakışıklı oyuncu Yaz sezonunda da hayranlarını sevindirecek.....

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tottenham Hotspur 4-0 Watford  Maç Özeti  08.04.2017 12:13

Tottenham Hotspur 4-0 Watford Maç Özeti 08.04.2017

Tottenham, liderliğindeki Chelsea'ye, altıncı ardışık Premier League kazandırdığı Watford'taki etkileyici bir ev zaferiyle baskıyı sürdürdü. Watford parlak bir şekilde başlamıştı, ancak Dele Alli'nin Son Heung-min geçme..