#Kepçe operatörünün acı İntikamı

Çukura Düşen Fil Kepçeyle Kurtarıldı 01:58

Çukura Düşen Fil Kepçeyle Kurtarıldı

Sri Lanka'da bulnan ormanlık bölgede yemek aramak için sürüden ayrılan erkek fil çamurlu kuyuya düşmüş. Tüm gece ses çıkartarak yardım çağıran fil, köyde bulunan yüreği güzel vatandaşlar tarafından kepçe yardımıyla kurta..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avustralya'da Balina Karaya Vurdu 00:53

Avustralya'da Balina Karaya Vurdu

Avustralya'da yaklaşık 20 ton ağırlığındaki ve sekiz metre uzunluğundaki balina Palm Plajında karaya vurmuş. Sahilde hayatını kaybeden balina kepçe yardımıyla gömülmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pankek Tarifi 05:03

Pankek Tarifi

MALZEMELER 2 tane yumurta Yarim cay bardagi seker Yarim cay bardagi eritilmis tereyagi 3 cay bardagi süt 1 tane kabartmatozu 2 su bardagi un bir cimdik tuz bir tane vanilya Hazirlanisi Yumurta sekeri cirpin sonra yagi..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Kesme Hamur Çorbası Tarifi  Yeşil Mercimekli 01:56

Kesme Hamur Çorbası Tarifi Yeşil Mercimekli

Kesme Hamur Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yeşil mercimek yarım çay bardağı kesme hamur 1 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı tereyağı ane tuz 2 diş sarımsak Gelelim çorba nasıl yapıl..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Kepçeyle Kum Torbası Doldurmak 00:18

Kepçeyle Kum Torbası Doldurmak

Kepçenin marifeti gösteren usta sürücü sizlerle...

  • PengoTV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Salaklıkta Çağ Atlayan Komik İnsanlar 00:22

Salaklıkta Çağ Atlayan Komik İnsanlar

Kepçeye ile kafasına vurmak bu olsa gerek. gülmek ve uff içmek bedava :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kepçenin Kovasıyla Ceylanı Bataklıktan Kurtarmak 00:56

Kepçenin Kovasıyla Ceylanı Bataklıktan Kurtarmak

Kepçe operatörü üstün becerisini ceylanın hayatını kurtararak gösterdi. Güzel insan :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kepçeye Salıncak Yapım Sallanan Abiler 05:42

Kepçeye Salıncak Yapım Sallanan Abiler

Bir ip bir kepçe ve sonsuz eğlence . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahvaltılık Krep Tarifi 02:35

Kahvaltılık Krep Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ TARİFİ Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpı..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

Emrah Alsan - İstanbul 04:15

Emrah Alsan - İstanbul

İstanbul şarkı sözleri ile Kaç zaman geçti, gittin ya üzerinden, Bir vedasızlık değilde söyle nedir bu, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım yıkadım anıalr geçmedi, Yastığımda hala durur teninin kokusu, Yıkadım..

Araba Devriyesi - Orman Yangını - Devriye Aracı Araba Şehrinde 21:23

Araba Devriyesi - Orman Yangını - Devriye Aracı Araba Şehrinde

Araba Devriyesi'nin üyeleri olan Polis Arabası Mat ve İtfaiye Aracı Frank, yardıma ihtiyacı olan arabalara ve kamyonlara yardım eder! Her ne zaman bir buldozerin, traktörün, çöp kamyonunun, ambulansın, otobüsün ya da kep..

  • ÇocukTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği 10:53

Beşamel Soslu Kıymalı Krep Sarma Yemeği

Malzemeler Kiymali harci icin gerekenler 500 gr dana kiyma(kusbasi tavuk yada dana etide olur) 2 tane dogranmis kuru sogan 3 yk siviyag 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 3 dis sarmisak 1 yk domates salcasi 1 cay ..

Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi 02:27

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi

Çilekli Mini Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler; Tabanı için; 2 paket burçak bisküvi 50 gram tereyağı Kreması için; 400 gram labne 400 gram çiğ krema 1 su bardağı şeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta(..

Araba Devriyesi - Gecenin Gizemi - Devriye Aracı Araba Şehrinde 23:05

Araba Devriyesi - Gecenin Gizemi - Devriye Aracı Araba Şehrinde

Araba Devriyesi'nin üyeleri olan Polis Arabası Mat ve İtfaiye Aracı Frank, yardıma ihtiyacı olan arabalara ve kamyonlara yardım eder! Her ne zaman bir buldozerin, traktörün, çöp kamyonunun, ambulansın, otobüsün ya da kep..

  • ÇocukTV tarafından
  • 252 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Araba Devriyesi - Demiryolu Kazası - Devriye Aracı Araba Şehrinde 20:22

Araba Devriyesi - Demiryolu Kazası - Devriye Aracı Araba Şehrinde

Araba Devriyesi'nin üyeleri olan Polis Arabası Mat ve İtfaiye Aracı Frank, yardıma ihtiyacı olan arabalara ve kamyonlara yardım eder! Her ne zaman bir buldozerin, traktörün, çöp kamyonunun, ambulansın, otobüsün ya da kep..

  • ÇocukTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güzelim Kamyoneti Hafriyat Kamyonu Niyetine Kullanmak 00:12

Güzelim Kamyoneti Hafriyat Kamyonu Niyetine Kullanmak

İnşaata yanaştırdığı yeni model kamyonetine kepçe ile kum yükleten adam sende hiç insaf yok mu dedirtecek...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Muzlu Basit Magnolia Tarifi 09:59

Muzlu Basit Magnolia Tarifi

2 çorba kaşığı un ½ bardak şeker 600 ml süt 1 paket vanilin 2 yumurta sarısı 1 tepeleme çorba kaşığı tereyağı 1 paket bebe bisküvisi 3 adet muz 2 çorba kaşığı un, ½ bardak toz şekeri bir tencereye koyup orta- düşük a..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 04:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

2 dal pırasa 1 tane havuç 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz Yaklaşık 2 litre su (ben bunun yarısını evde olan tavuk suyumu koydum. Bu çorbada et suyu ya da tavuk suyu kullanırsanız çok daha lezzetli oluyor. Terbiyesi için ge..

Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Ekler Tarifi 13:18

Ekler Tarifi

250 gr, 1 büyük su bardağından 1 parmak eksik su 180 gr, 1 büyük su bardağından 1 parmak eksik un 110 gr tereyağı 4 yumurta 1 tutam tuz Pastacı kreması için; 50 gr, 2 çorba kaşığı un 140 gr, yarım su bardağı toz şeker ..

Güllaç Sarma Tarifi 02:23

Güllaç Sarma Tarifi

1.1 lt süt ve 1,5 su bardağı şeker tencereye alınarak şekerler eriyinceye kadar ısıtılır. 2.Derince bir tepsiye 1-2 kepçe süt alınır, ikiye kesilmiş güllaçlardan bir parça alınarak tepsiye yerleştirilir. 3.üzerine süt d..