#Kepçe operatörünün acı İntikamı

Zara Sus 04:26

Zara Sus

ÇAĞIRMA GELEMEM YILLAR GEÇTİ BİR KERE İSTESEM DE SEVEMEM KEDER DOLDU GÖNLÜME SUS SUS SUS BEN MAZİYİ UNUTTUM HATIRLATMA BİR DAHA AŞKI GÖMDÜM İÇİME SEN DE SAKLA TOPRAĞA SUS SUS SUS SÖYLEME DUYMASIN ACI VERME KALBİME ÇA..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evcilik Oyunu Giriş Müziği 01:56

Evcilik Oyunu Giriş Müziği

Filmin Adı: Acı Hayat Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Cüneyt Arkın, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..

Yeşilçam Klasikleri En Dramatik Sonlar 05:20

Yeşilçam Klasikleri En Dramatik Sonlar

Bu sonlara yürek dayanmaz. Yeşilçam'ın yürek burkan en dramatik sonlanan sahneleri. Acı Hayat, Yarınsız Adam, Ölüm Yolu...

Onu Canımdan Çok Seviyorum 01:22

Onu Canımdan Çok Seviyorum

Acı Hayat filminden unutulmaz bir sahne...

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek 01:35

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verirler. Hesap etmedi..

Colossal Trailer -Giant Robot Fragmanı 01:09

Colossal Trailer -Giant Robot Fragmanı

Bir kadın ciddi felaket olaylarının, acı çektiği zihinsel yıkıma bir şekilde bağlı olduğunu keşfeder...

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Oğlum Kız Vurulmuştu Bekir Kulunuza 00:52

Oğlum Kız Vurulmuştu Bekir Kulunuza

Filmin Adı: Büyük Acı Yönetmen: Mehmet Bozkuş Oyuncular: Murat Soydan, Arzu Okay Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1971..

Mahalle Kızına Askıntılık 00:55

Mahalle Kızına Askıntılık

Filmin Adı: Büyük Acı Oyuncular: Murat Soydan, Arzu Okay Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1971..

Bil Bakalım Sorusuna Serhat Akın yorumu! 01:00

Bil Bakalım Sorusuna Serhat Akın yorumu!

Alp Kırşan'ın 'Gözyaşının gözden çıktığı ilk andaki sıcaklığı kaç derecedir?' sorusuna Serhat, 'Mutluluk gözyaşı mı, acı gözyaşı mı?' diyerek yeni bir bakış açısı getirdi..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı 00:52

Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Hayat Şarkısı yeni Bölümde Bayram Cevher ailesinin daha fazla acı çekmesini istemez. Ve eline silah alıp ailesinin başına bela olan ve onları bir türlü rahat bırakmayan Ziya Torunb..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Kistini Patlatarak İçinden 'Jölemsi' Bir Sıvı Çıkartan Kadın 01:15

Kistini Patlatarak İçinden 'Jölemsi' Bir Sıvı Çıkartan Kadın

Ganglion kisti eklem ve tendom kılıfı üzerinde çıkan iyi huylu kitlelerdir ve kadınlarda görülme olasılığı daha yüksektir. Ganglion kistine sahip bir kadın da bileğindeki şişliği delinince başlıyor sıkmaya.....

  • JET TV tarafından
  • 1.606 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zenci Adamın Ağda İle İmtihanı 02:19

Zenci Adamın Ağda İle İmtihanı

Zenci adam koltuk altına ağda yaptırmaya karar vermiş çektiği acı yüzünden okunuyor ama iş işten geçmiş...

  • JET TV tarafından
  • 2.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Çocuğunun Sünnet Davetiyesi Sosyal Medyada İlgi Odağı 02:19

Şehit Çocuğunun Sünnet Davetiyesi Sosyal Medyada İlgi Odağı

Şehit Ahmet Atilla Güneş, oğlu için sünnet düğünü hayal ediyordu. Ailesi şehidin hayalini acı olaydan 17 ay sonra gerçekleştirme kararı aldı. Doğan, cumartesi günü tıpkı babasının hayal ettiği gibi önce konvoyla şehir tu..

Serdar Ortaç - Ayrılmam 03:44

Serdar Ortaç - Ayrılmam

Gururla harcadım elimde kalanı Çiçekler aldım sarmadı yaramı Acı bile kendine getiriyor adamı Bir dikili ağacım yok İyileri yakacak, kötülere bakacak Daha iyi çıktımı, beni bile satacak Yolun ötesinden yüreğime akacak A..

Nara - Ne Olur Gitme 04:15

Nara - Ne Olur Gitme

Ne olur Gitme Lyrics / şarkı sözleri Gitme Ne Olur Gitme Üşüyor Ellerim Gitme Sen Gidince Üşüyor Ellerim Sensizlik Acı Veriyor Boynu Bükük Öksüz Kalbim Sen Gidince Aşka Kısır Sancılar Gözlerimde Yağmur Olur Şarkılar Bu ..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi 04:26

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi

Tuğba Özerk - Gidesim Geldi Bir acı var kördüğüm boğazımda Tadım yok biraz bu aralarda Dağıttım birazda son zamanlarda Yüreğim artık beni yormasana Gönül gözüm kapandı sesim çıkmaz Artık bu odalarda Heves ederdimya es..

Venedik Doçunu Korkutan II.Bayezid'in Mektubu 02:17

Venedik Doçunu Korkutan II.Bayezid'in Mektubu

Venedik doçunu korkutan (II.Bayezid tarafindan gönderilen) O şiddetli mektup Kaynak: TarihSuuruna Dogru; Ibrahim Refik , Cilt 4 , sayfa 53 (Bizden sana aci bir azap dokuna)..

  • ANKA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım 04:34

İzzet Yıldızhan - Ben Burdayım

Sen ne yaparsan yap ne söylersen söyle Aşk yemin sevmez inansa bile İnadına inadına sor kabullenmez kalbim Aşk veda etmez hala sevene Kaç kere sövdün kim bilir kaçırdığım fırsatlara Öyle büyük bir imtihan ki bu ipin üst..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartıştığı Müşterisinin Hayalarını Sıkan Hayat Kadını 04:32

Tartıştığı Müşterisinin Hayalarını Sıkan Hayat Kadını

Tartıştığı Müşterisinin Hayalarını Sıkan Hayat Kadını Aralarında çıkan anlaşmazlık sebebiyle hayat kadını müşterisiyle girdiği kavgada hırsını acı çıkarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihal Candan'ın Yarı Çıplak 2 Erkekle Olay Videosu 01:10

Nihal Candan'ın Yarı Çıplak 2 Erkekle Olay Videosu

Son günlerde ise Candan kardeşlerin adı, kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen Esra - Ceyda Ersoy kardeşlerle yaşadıkları gerilimle anılır oldu. Armağan Çağlayan'a konuşan Candan Kardeşler, kendilerinin Cicişlere benzetil..

  • ANKA tarafından
  • 2.924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce