#Kepçe operatörünün acı İntikamı

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Vatanım Sensin - Cevdet Eve Dönüyor! 08:48

Vatanım Sensin - Cevdet Eve Dönüyor!

Vatanım Sensin 2. Bölüm'de; Yunan Fetih Orduları Kumandanı Albay Cevdet evine geliyor; ailesi acı gerçekle yüzleşiyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 34.Bölüm- Focaccia 04:33

Evim Lokanta 34.Bölüm- Focaccia

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 34. Bölüm'de Focaccia tarifi verdi! Focaccia MALZEMELER 8 Su Bardağı Un 2 Tatlı Kaşığı Kuru Maya 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Bardak Su Yarım Su Bardağı Zeytinyağı Üzeri İçin: Domates Acı ..

  • ANKA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılırken Dürüst Olsaydık 04:17

Ayrılırken Dürüst Olsaydık

Siz nasıl ayrıldınız? Kafada bitirmesi kolay, konuşmasını yapmak zor iş! Peki ya bu durumu nasıl söyleyeceksiniz? “Her Şey Hakkında Her Şey” ayrılığın acı ama gerçek yüzünü gözler önüne seriyor…..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Türkiye’sin, Bu Senin Hikayen 01:34

Sen Türkiye’sin, Bu Senin Hikayen

Müslüman coğrafyasının birçok bölgesinde kan ve gözyaşı eksik olmuyor. Yaşanan acı dramların karşısında Türkiye, mazlumlarının umudu ve sesi olmaya devam ediyor. Filistin'den Arakan'a dünyanın birçok noktasındaki Müslüma..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Rubato - Beter 04:02

Rubato - Beter

Beter oldum hepten beter oldum ben Zorları seçtim ama ne büyük külfet Taşıyamadım ben Hiç bakma dik durduğuma büküldüm ben Çekildi dayandı görkemli koca dağ Döküldüm ben Belki başkasına bu kadar kesikten Sağlamından..

  • PITIRCIK tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Sezai Baba Acısına Rağmen Sahneye Çıktı 00:54

Halil Sezai Baba Acısına Rağmen Sahneye Çıktı

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, babasını kaybetti. Acı haberini almasına rağmen programını iptal etmeyen ve Çanakkale’nin Bozcaada ilçesindeki 18. Kültür, Sanat ve Bağbozumu Festivali’nde sahne alan Halil Sezai, sahnede duygus..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suratı 100 Kat Mandalla Kaplamak 07:20

Suratı 100 Kat Mandalla Kaplamak

Görüntüde izleyeceğimiz fenomen suratını 100 kat mandalla kaplayarak acı verici bir deneyip yaşamak istemiş,bu emeğimden dolayı alkışlıyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fitness Aletlerinden Yılların Acısını Çıkaran Teyze 00:31

Fitness Aletlerinden Yılların Acısını Çıkaran Teyze

Teyze yıllardır içine attığı spor aşkını parktaki fitness aletlerinde bulmuş. Adeta spor aletini kırarcasına spor yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızgın Boğa Adamı Havada Tekmeledi! 00:42

Kızgın Boğa Adamı Havada Tekmeledi!

Meksika'da rodeo yapmak isteyen bir katılımcı, kızgın boğa tarafından havada defalarca tekmelendi. Acı içindeki adam olay yerinden uzaklaştırıldı...

Şoföre Ders Vermek 00:55

Şoföre Ders Vermek

Uyanıklık Yapan Şoföre Acı Verici Şekilde Ders Vermek Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk kez Brokoli Yiyen Bebeğin Dramı 00:12

İlk kez Brokoli Yiyen Bebeğin Dramı

Çocuğun yaşadığı acı.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 7 yıl önce