#Kepçe operatörünün acı İntikamı

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Ev Yapımı Limonata Tarifi 04:32

Ev Yapımı Limonata Tarifi

Malzemeler : 5 tane limon 1 tane portakal (evde yoksa koymayın) Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker (tercihe bağlı şeker azaltılıp çoğaltılabilir) Yaklaşık 2 litre su Arzuya göre de taze nane yaprağı Hazırlanış..

Kız Arkadaşına Acılı Kruvasan Şakası Yapan Eleman 00:17

Kız Arkadaşına Acılı Kruvasan Şakası Yapan Eleman

Kız arkadaşına hain bir şaka yapan eleman kruvasanın içine acı birer koymuş ve ona bunu yedirmiş. Acılı kruvasan kızın canını yakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 188 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu 01:48

Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu

Ben mizahla derdimi anlatmaya devam edeceğim. Mark Twain, en acı zamanları aşmanın panzehiri diyerek, sakın mizahı hiç bırakmayın diye öğüt veriyor. Zülfiye Abla evden çalışmayı kendince ele aldı. Muhtesemsiniz gercekte..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sütçü Viraja hızlı girince !!! 01:27

Sütçü Viraja hızlı girince !!!

Sütçü Geliyor Demiş !!! Sütü bozmadan yetiştirmek isteyen şöförün acı tablosu...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu 01:19

İdlib'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

5 Haziran’da İdlib bölgesinde teröristlerce zırhlı ambulans aracına yapılan saldırı sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş İdris Mağat şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu...

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda İlk Şehit 01:43

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda İlk Şehit

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan ilk şehit haberi geldi. Piyade Uzman Onbaşı Ömer Kahya teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit düştü. Acı haber Kahramanmaraş'taki baba ocağına kor gibi düşt..

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit 02:57

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit

Türkiye gece saatlerinde gelen acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel 7 emniyet personeli şehit düştü...

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü 03:15

Kolombiya’da Askeri Helikopter Düştü: 10 Ölü

Kolombiya’nın Segovia kenti kırsalında bir askeri helikopter düştü. Kazada 8’i asker 10 kişi hayatını kaybetti. Antioquia yönetim bölgesine bağlı Segovia kenti kırsalında meydana gelen kazanın ardından Kolombiya Devlet B..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Korkusu gözlerinden okunuyordu 01:08

Korkusu gözlerinden okunuyordu

YAŞANAN ONCA ACI TECRÜBE DERS OLMADI... SORUMSUZ BİR ANNE-BABA, İKİ YAŞINDAKİ BEBEKLERİNİ OTOMOBİLDE KİLİTLİ BIRAKIP ÇARŞIYA GEZMEYE GİTTİ... BAKIN O YAVRUCAK, NASIL KURTARILDI?..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Kabaklı Pırasa Yemeği 05:55

Kabaklı Pırasa Yemeği

4 tane Pırasa 2 tane Kabak 2 tane Havuç 1 tane Kuru Soğan 150 gr. Dana kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı pirinç 1 yemek kaşığı domates salçası Varsa da ..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti 01:57

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

EN BÜYÜK ŞABAN'DA KEMAL SUNAL'A KÖPRÜYÜ SATAN DOLANDIRICI,,, BİZİMKİLER'İN ÇAYCI ABBAS IYDI... OYUNCU-RESSAM HİKMET KARAGÖZ BU SABAHA KARŞI HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU. ACI HABERİ KIZI ZEYNEP KARAGÖZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ..

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu 05:35

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu

Elazığ depreminde yıkılan binada eşi, 2 çocuğu, kayınbabası ile kayınvalidesini kaybeden Serhat Aslan, ilk kez konuştu. Her gün acı çektiklerini belirten baba Aslan, o acıyı yaşayanlardan biri olarak İzmir'de enkaz başın..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle 2:14:30

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm özeti: Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya T..

Emine Teyzenin Torunu Kurtarılamadı 00:59

Emine Teyzenin Torunu Kurtarılamadı

İzmir'deki deprem faciasında sağ olarak kurtarılan Emine Eren´in torunundan acı haber geldi. Ekipler, enkaz yığınlarının arasında Çınar Eren’in cansız bedenine ulaştı...

Uzman çavuş şehit düştü! 01:08

Uzman çavuş şehit düştü!

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKAN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ... ÇUKURCA'DA ÇIKAN ÇATIŞMADA, PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ABDURRAHMAN TOPUKSUZ ŞEHİT DÜŞTÜ... ACI HABERİ ALAN AİLESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI.....

Düğünden 4 gün sonra pozitif çıktı! 01:40

Düğünden 4 gün sonra pozitif çıktı!

4 GÜN ÖNCE GELİNLİĞİYLE GÖNDERDİK, BEŞİNCİ GÜN KEFENİYLE DEFNETTİK ... BU ACI SÖZLER, DÜĞÜNÜNDEN SADECE 4 GÜN SONRA KORONAVİRÜSTEN YAŞAMINI YİTİREN GELİNİN YAKININA AİT... DÜĞÜNDEN İKİ GÜN ÖNCE TESTİ NEGATİF ÇIKAN 28 YAŞ..

Hamile kadın 5 metrelik çukura düştü! 01:35

Hamile kadın 5 metrelik çukura düştü!

ADANA'DA EŞİ VE 2 ÇOCUĞUYLA HASTANEYE GİDEN HAMİLE KADIN, BAHÇEDEKİ KANALİZSYON ÇUKURUNU FARK ETMEDİ, BASTIĞI KAPAK TERS DÖNÜNCE 5 METRELİK ÇUKURA DÜŞTÜ. ACI İÇİNDE YARDIM BEKLEDİ...

Selin için adalet... 02:27

Selin için adalet...

DAHA 10 YAŞINDAYDI SELİN... ANNESİYLE ÇAY BAHÇESİNDE OTURURKEN, BİR MAGANDANIN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA HAYATINI HAYBETTİ... DURUŞMAYA GÜNLER KALA, EVLAT ACISIYLA YANIP TUTUŞAN AİLEYE BİR ACI HABER DAHA GELDİ.....

Erkeğin Ağda ile İmtihanı 00:14

Erkeğin Ağda ile İmtihanı

Arkadaş berbere gidiyor ve ağda istiyor, video tam da buradan başlıyor ve dayı ağda ile tanışıyor. Hem de ne tanışma, acı bir tecrübe oluyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..