#Kepçe operatörünün acı İntikamı

Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi 03:27

Kıymalı Nefis Pırasa Yemeği Tarifi

Pırasa yemeği için malzemeler: 1 adet büyükçe soğan Yaklaşık 250gr kıyma 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 500gr pırasa Yarımşar yemek kaşığı domates ve biber salçası Tuz, kırmızı pul biber(biber s..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı yayında! Tunç'un yaşattığı şok, Mesut'u intikam almaya götürüyor! Asım'ın Mesut'un evine saldırarak Tunç'u vurması, herkesin derinden üzmüştür. Polis telsizinden Tunç için şehit olduğu ..

Deve Tarafından Isırılan Kız 00:08

Deve Tarafından Isırılan Kız

Geziye gittikleri ülkede deveye binen kız devenin huysuzluk yapıp kendisini ısırmasıyla acı dolu anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şehit ateşi Balıkesir'e düştü 01:08

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü

Gaziantep Karkamış karakoluna düzenlenen hain terör saldırında Balıkesirli Piyade Er Oktay Salar şehit düştü. Şehidin baba ocağı olan Balya ilçesi Çamavşar kırsal mahallesine acı haber ulaştı...

Pençe Kilit şehitlerine veda 02:04

Pençe Kilit şehitlerine veda

Irak'ın kuzeyinden, Pençe Kilit harekatı bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerle çıkan çatışmada Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt ve Uzman Çavuş İslam Sancak şehit düştü. Diyarbakırlı Uzman Çavuş Muhammed Serttaş ise 3 gün..

1 Saatte İftar Menüsü I Et Kavurması I Domatesli Mantarlı Pilav I Kurufasulye I Sütlaç I Salata 10:27

1 Saatte İftar Menüsü I Et Kavurması I Domatesli Mantarlı Pilav I Kuru

Et icin gerekli malzemeler: 1 Kilo sütdanasi 500 gram kuzueti Tuz, Karabiber, Pulbiberi, Kekik ve biraz kimyon Kurufasulye icin gerekli malzemeler: 500 gram kurufasulye 1 adet büyük sogan 1 yemek kasigi salca ( ben Doma..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi  Patlıcan Salata Yapımı 02:13

Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Patlıcan Salata Yapımı

Bu tarifimizde sizlere et yemeklerinin yanında nefis bir tada sahip olan patlıcan salata tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu salata tarifi için hemen videomuzu izleyebilirsiniz. İlk olarka patlıcan salat..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Gerçek Tiramisu Tarifi 06:08

Gerçek Tiramisu Tarifi

Malzemeler: 28 adet biscotti savoiardi, 1 su bardağı hazırlanmış filtre kahve (2'si bir arada veya 3'ü bir arada da olabilir), Üzeri için kakao, Kreması için; 4 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 200 ml krema, 400 ..

Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patates Kızartması Tarifi - Soslu Patates Kızartması - Elma Dilimli Patates Kızartması 03:16

Fırında Patates Kızartması Tarifi - Soslu Patates Kızartması - Elma Di

MALZEMELER: 4-5 adet orta boy kızartmalık patates 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı acı toz biber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 yemek kaşığı sıvı yağ YAPILIŞI: Patateslerimizi soyduktan sonra yıkıyoruz, elma d..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarifi - Kofte Tarifi 03:31

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarif

MALZEMELER: 750 gr orta yağlı kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı acı toz biber 1 çay kaşığı karabiber 1 diş sarımsak YAPILIŞI: Soğanı, sarımsağı ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tarifi 05:47

Mantarlı Tavuk - Tavuk Yemeği Tarifi - Sebzeli Tavuk - Tavuk Sote Tari

MALZEMELER: 1Bütün tavuk göğsü 250gr mantar 1 orta boy kabak 1 orta boy havuç 1 adet kapya biber 1adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1çay kaşığı acı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber YAPILIŞI: B..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu 06:10

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu

Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen ha..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..