#Kepçeye salıncak yapım sallanan abiler

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı 00:53

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı

Nuri Alço kötü emellerine ulaşmak için Tecavüzcü Coşkun'dan faydalanır, ortak bir plan yaparlar. Filmin Adı: Vazife Uğruna Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İ..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman 00:51

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Hz. Muhammed - 18. Bölüm 48:48

Hz. Muhammed - 18. Bölüm

Hz. Muhammed - 18. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 19. Bölüm 49:05

Hz. Muhammed - 19. Bölüm

Hz. Muhammed - 19. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın 02:01

Sürtük Diye Sana Derler Paçavra Filiz Akın

Filmin Adı: Cilveli Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet, Hulusi Kentmen Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1969..

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü 02:22

Bana Ne Yapabilirler Ki Filiz Akın Fadime Cambazhane Gülü

Fadime bir çadır tiyatrosunda şarkı söyleyip cambazlık yapar. İş arkadaşlarıyla bir aile gibi yaşarken, yatacak yeri olmayan gariban Memo aralarına katılır... Filmin Adı: Fadime Cambazhane Gülü Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Kahpe Seni! 01:40

Kahpe Seni!

Suçsuz bir gençle, babasının katilini arayan bir kadının öyküsü. Filmin Adı: Suçsuz Firari Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkın, Nilüfer Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1966..

Cilvelenme Kız Kemal Sunal 02:48

Cilvelenme Kız Kemal Sunal

Kemal Sunal Aziz Nesin'in kitabından uyarlanan Zübük filminde bugünleri hatırlatan bir siyasetçi portresi çiziyor. Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Al..

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz 01:24

Maşallah Panayır Kazı Gibi Kadınsın Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Hz. Muhammed - 20. Bölüm 49:02

Hz. Muhammed - 20. Bölüm

Hz. Muhammed - 20. Bölüm HD izle. Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki ola..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paterson Film Fragmanı 02:33

Paterson Film Fragmanı

Paterson Filminin Özeti Adı Paterson, New Jersey’de ne tesadüftür ki Paterson’da yaşıyor. Kullandığı otobüsün numarası 23; evet, kendisi de otobüs şoförü. Dinlemesini çok iyi bilir, fazla konuşmayı sevmez ama yazmak onun..

  • PengoTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle 47:20

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle

‘Homeland’, ‘küresel düzen’ ile ‘küresel düzen karşıtlığı’ arasındaki mücadeleye Amerika penceresinden ancak Amerika-yanlısı olmadan bakma gayretinde bir dizi. Bu nüansı kaçırırsanız diziyi kolayından Amerikancı-propagan..

  • Tv Series tarafından
  • 32.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir!  Ayhan Işık 01:47

Karım Taksi Değildir Otobüs De Değildir! Ayhan Işık

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Zübük Mecliste 00:42

Zübük Mecliste

Filmin Adı: Zübük Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: Atıf Yılmaz Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1980..

Yavrumun Hakkını Yediniz Adile Naşit 01:06

Yavrumun Hakkını Yediniz Adile Naşit

Filmin Adı: Ne Umduk Ne Bulduk Yönetmen: Zeki Ökten Oyuncular: Adile Naşit, Gülşen Bubikoğlu Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1976..

Sen Aşk Nedir Bilmez Misin Adile Naşit 00:37

Sen Aşk Nedir Bilmez Misin Adile Naşit

Filmin Adı: Görgüsüzler Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Adile Naşit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Böyle Çalışmak Görülmedi  Filiz Akın  Güzel Şoför 01:01

Böyle Çalışmak Görülmedi Filiz Akın Güzel Şoför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Rakıyla Sivri Biber Tarık Akan 02:03

Rakıyla Sivri Biber Tarık Akan

Filmin Adı: Adem ile Havva Yönetmen: Şerif Gören Oyuncular: Tarık Akan, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1986..

Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken 03:26

Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken

Filmin Adı: Gırgıriyede Şenlik Var Yönetmen: Kartal Tİbet Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Şener Şen, Uğur Yücel Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Ah Şu Çapkın Erkekler 01:39

Ah Şu Çapkın Erkekler

Filmin Adı: Yaz Bekarı Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Benimle Evlenir Misin Gülşen Bubikoğlu & Tarık Akan 00:42

Benimle Evlenir Misin Gülşen Bubikoğlu & Tarık Akan

Filmin Adı: Bizim Kız Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım: 1977..

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Kadınlara Güç Göstergesi Tarık Akan 00:47

Kadınlara Güç Göstergesi Tarık Akan

Filmin Adı: Adem ile Havva Yönetmen: Şerif Gören Oyuncular: Tarık Akan, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1986..