#Kepçeyle yapılan eşek Şakası

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı 00:55

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı Küçükçekmece’de ikinci el eşya satan bir iş yerine yapılan baskında, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 335 kilogram esrar ele geçirildi..

HAPŞU - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:31

HAPŞU - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

Çocuk Şarkıları ile 2016 yılına girerken Sevimli Dostlar karakterlerimizi yenileyelim dedik. Yeni Sevimli Dostlar ile yapılan ilk video Tonton Dede'nin Çiftliği Bu şarkı çocukların çok yakından bildiği ingilizce çocuk ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.549 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı 02:33

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Van'ın Erciş ve Muş'un Bulanık belediyelerinde çalışmalar hız kazandı...

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suruç'un Çehresi Görevlendirmeyle Değişiyor 02:22

Suruç'un Çehresi Görevlendirmeyle Değişiyor

Suruç'un Çehresi Görevlendirmeyle Değişiyor İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar büyük bir değişim ya..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı 01:04

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ'ın iki militanı, güvenlik güçleri tarafından yapılan bir basın operasyonu sonucu göz altına alındı...

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi 01:57

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi 197 sanatçı ve usta tarafından farklı teknikler kullanılarak yapılan binlerce bebek ziyaretçilere açıldı...

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Yunus Emre - ''Aşkın Yolculuğu'' - Zikir Sahnesi (40. Bölüm) 05:28

Yunus Emre - ''Aşkın Yolculuğu'' - Zikir Sahnesi (40. Bölüm)

Yunus Emre - ''Aşkın Yolculuğu'' - Zikir Sahnesi Yunus Emre 40. Bölüm Taptuk Emre Dergahında yapılan zikir sahnesi...

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu 00:37

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu CHP'nin çağrısıyla yapılan Anıtkabir'e Cumhuriyet Yürüyüşü için 1. Meclis önünde toplanıldı. Kortejin başında bulunan Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamasında 23 Ni..

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü 03:57

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü Tokyo Elektrik Enerjisi Şirketi’nin Niiza kentindeki trafo merkezinde belirlenemeyen bir sebepten patlayan trafo nedeniyle başkent Tokyo’da 350 binden fazla eve elektrik v..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Canim Kardeşi̇m 69.Bölüm Tasarruf Yap İsraf Etme 10:51

Canim Kardeşi̇m 69.Bölüm Tasarruf Yap İsraf Etme

Musluğu Mine ve Müge açık bırakınca evi su basar. Galip bey ve Lale hanım çocuklara kullandıkları elektrik ve su konusunda dikkatli davranmalarını boşa elektrik ve su harcamamalarını öğütlerler. Tasarruf ve israf konusun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..