#Kepçeyle yapılan eşek Şakası

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

‘Kardak'a Yine Çıkarım 00:47

‘Kardak'a Yine Çıkarım

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ihtilaf sonucu 21 yıl önce Kardak kayalıklarına gerçekleştirilen operasyonda görev alan dönemin Sualtı Taarruz (SAT) komandosu emekli astsubay Hakan Çalışkan, yeniden çağrılması durumunda..

Mezuniyet Gecesi Saç Modeli 01:39

Mezuniyet Gecesi Saç Modeli

Bulunduğunuz ortamda günlük yaşantınızda da kullanılabilen muhteşem görünebileceğiniz harika bir saç modeli sizler için. ... Bir çok genç kız Balo gecesi saçlarını Topuz modeli ile yapıyor.herkesten farklı bir stil istey..

  • Kadınca tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harika  Gelin Saçı Modelleri 01:32

Harika Gelin Saçı Modelleri

Bu modellerle son zamanların en şık ve zarif gelini siz olacaksınız.Yaklaşan düğününüz ya da özel günleriniz için size birbirinden güzel harika gelin saçı modellerini sunuyoruz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Kuru Saç Kesimi 09:43

Kuru Saç Kesimi

Kuru saç kesimi, yaş saç kesimine nazara daha kısa sürmektir. ... Fakat kuru saç kesimi işlemi her kuaförün harcı değildir. Büyük bir özen, ilgi ve beceri ister.kuru saç kesimi son zamanlarda oldukça popüler bir hal aldı..

  • Kadınca tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Gerçek Adrenalin 00:45

İşte Gerçek Adrenalin

Avusturalya’nın açıklarında Pasifik Okyanusunda Vanatu adası yerlilerinin ”Gkol” adını verdikleri bu adrenalin dolu aktivite erkekliğe geçiş dönemlerinde bambulardan kurulan kulelerin üzerinden, sarmaşık kullanılarak yap..

  • PITIRCIK tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ses Türkiye Jürisinin Ücreti Dudak Uçuklattı! 07:26

O Ses Türkiye Jürisinin Ücreti Dudak Uçuklattı!

O Ses Türkiye şarkı yarışmasının jürinin haftalık program başına ne kadar aldığı ve bunla ilgi tartişmaları ve detaylarını videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğünün Yıldızı Olan Esmer Güzel 02:37

Düğünün Yıldızı Olan Esmer Güzel

Hintçe bir şarkıdan roman uyarlaması yapılan Aç Bir Coca Cola İç adlı parça eşliğinde roman oynayan güzel hanımları ve beyleri izliyoruz. İyi seyirler ve de keyifli akşamlar diliyorum...

  • PITIRCIK tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Mehmet Ali Erbil'in Kızına Kaç Kızı Babanızın Yatağına Düşürdünüz Diye Sordu!!! 12:39

Mehmet Ali Erbil'in Kızına Kaç Kızı Babanızın Yatağına Düşürdünüz Diye

Televizyonda sabah programına baglanan Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil babası ve kardeşiyle çekilen resme yapılan gayri ahlaki yorumla ilgili düşüncelerini belirtti...

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Murat Yıldırım Kendisine Gelen Tepkilere Cevap Verdi!! 01:22

Murat Yıldırım Kendisine Gelen Tepkilere Cevap Verdi!!

Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu Selçuk Yöntem'den devralan Murat Yıldırım kendisine yapılan hakaretlere ne cevap verdi,haberin detayı videomuzda.İyi seyirler:))..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğün Öncesi Gelini Kıyafetleri İle Yıkamak 05:15

Düğün Öncesi Gelini Kıyafetleri İle Yıkamak

Düğün öncesi yapılan adetlerde gelin hamamı falan biliyorduk ancak. Gelini elbiselerle duşa sokup yıkamak bide bunu kameraya almak, banyoda oynamak nedir?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. 00:45

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektr

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. Birleşmiş Milletler (BM), terör örgütü IŞİD militanlarının, işbirliğini kabul etmedikleri ve Irak güvenlik güçlerine a..

Maceracı _ Bartın 1:14:52

Maceracı _ Bartın

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, Bartın’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor... Murat Yeni, Batı Karadeniz’in doğal güzelliği Bartın’ı ekrana taşıyor. Bartın’a has, taş sacın ilginç hikayes..

Nükleer Santralde Patlama 00:25

Nükleer Santralde Patlama

Fransa’nın kuzeybatısında yer alan Flamanville Nükleer enerji santralinde patlama yaşandı. Yapılan ilk resmi açıklama radyasyon yayılma riski olmadığı yönünde. Fransız Elektrik İdaresi’ne ait santralde sabah saat 10 su..

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı 00:37

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 168 subay ile 123 astsubay görevden uzaklaştırıldı, 15 subay ile 4 astsubay ihraç edildi. Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetler..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..

 RTÜK Müge Anlı'ya Verdiği Rekor Cezayı Kaldırdı 06:27

RTÜK Müge Anlı'ya Verdiği Rekor Cezayı Kaldırdı

Müge Anlı'ya insan kaçakçılarıyla konuşup onları meşruymuş gibi gösterdi iddiasıyla verdiği RTÜK'ün rekor cezasını yapılan ortak müzakereler sonucu kaldırdığı kesinleşti...

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı 00:55

Gazzeli Örümcek Çocuk Dünya Rekoru Kırdı

Filistinli Muhammed eş-Şeyh, kendi ekseninde dakikada 38 kere dönüp esneklik rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Gazzeli Örümcek lakaplı 13 yaşındaki Şeyh, Ürdün'ün başkenti Amman'da yapılan programda Gui..

  • PITIRCIK tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1927'den Günümüze En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'ı Kazanan Filmler 11:39

1927'den Günümüze En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'ı Kazanan Fi

1927'den Günümüze En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'ı Kazanan Filmler.Görsel efekt kategorisinde yarışan filmler arasından sıyrılıp Oscar'ı kazanan filmler tek videoda. Burger Fiction tarafından yapılan çalışmada 1..

  • PITIRCIK tarafından
  • 70.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..