#Kepçeyle yapılan eşek Şakası

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia.... 19:18

Oxtail kebab,from Kayseri, a city of Anatolia....

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Kayseri’yi ekrana getiriyor. Kayseri’de ilk olarak ilginç bir yemeğin peşine düşen Davetsiz Misafir, dananın kuyruk kısmından yapılan ..

Emina Sandal Kimdir? 01:52

Emina Sandal Kimdir?

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzanković'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ü..

Basın Toplantısında Hüngür Hüngür Ağlayan Teknik Direktör 00:59

Basın Toplantısında Hüngür Hüngür Ağlayan Teknik Direktör

uriye Teknik direktörü Ayman Hakeem, 1-0 galip geldikleri Özbekistan maçı sonrasında yapılan basın toplantısında hüngür hüngür ağladı. Hakeem, Bu Suriye insanının zaferi. dedi...

81 Yıllık Dev Kuleyi Böyle Yıktılar 01:10

81 Yıllık Dev Kuleyi Böyle Yıktılar

Almanya Oranienburg'da 1936 senesinde yapılan 80 senelik dalgalı dev kulenin yıkılış anı kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Adnandan Didemi Gözyaşlarına Boğan Sürpriz! 05:05

Kısmetse Olur - Adnandan Didemi Gözyaşlarına Boğan Sürpriz!

Kısmetse Olur 27 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Adnan, Didem'e hediyeler alarak geçmişte ona söylediği sözler için özür diledi ve gönlünü almak için özel bir sürpriz hazırladı. Yapılan bu sürpriz karşısında duyg..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede 00:52

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede

Almanya'nın en küçük eyaletlerinden Saarland'da yapılan seçimlerde Angela Merkel'in partisi zirvede yer aldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre eyaletin Hristiyan Demokrat Birlik partili (CDU) Başbakanı Annegret Kra..

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama 00:59

Halep'te Noel Kutlamaları Sırasında Yaşanan Patlama

Halep’teki Noel kutlamaları sırasında patlama yaşandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Cihatçılardan kurtarılan Halep’te çatışmaların ardından ilk kez yapılan Noel kutlamalarında patlama yaşandı. Patlamanın kutlamala..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

BM 00:36

BM "Suçluyu" Bulamadı

Birleşmiş Milletler Suriye’de geçtiğimiz Eylül’de bir insani yardım konvoyuna düzenlenen hava saldırısının failinin tespit edilemediğini açıkladı. 19 Eylül’deki saldırının ardından kurulan BM Komisyonu soruşturmasını ta..

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek 00:25

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek

Almanya’nın en büyük bankası Deutsche Bank, 2008 krizinden önce kullandırdığı sorunlu konut kredileri ile ilgili soruşturmanın düşürülmesi karşılığında Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’na 7,2 milyar Dolar öde..

Davetsiz Misafir _ Ağrı 1:04:46

Davetsiz Misafir _ Ağrı

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ağrı’yı ekrana getiriyor. Ağrı gezisine Doğu Beyazıt ilçesiyle başlayan Davetsiz Misafir, ilk olarak Doğu Beyazıt’a has sarımsaklı yoğ..

NBA'de Gecenin En İyi 10 Hareketi (27 Mart 2017) 03:20

NBA'de Gecenin En İyi 10 Hareketi (27 Mart 2017)

NBA'de dün geceki oynanan maçlarda yapılan en iyi 10 hareket...

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

NBA'de Haftanın En İyi 10 Smacı 03:04

NBA'de Haftanın En İyi 10 Smacı

NBA'de bu hafta oynanan maçlarda yapılan en iyi 10 smaç sizlerle.....

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Ezgi Avcı Kimdir? 01:00

Ezgi Avcı Kimdir?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida d..

FETÖ’cülerin Toplantısına Baskın  Gülen’e ait iç Çamaşırı 00:38

FETÖ’cülerin Toplantısına Baskın Gülen’e ait iç Çamaşırı

İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından düzenlendiği iddia edilen toplantıya yapılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anı kameraya yansırken, ele geçirilen sakız, peçete ve iç çamaşırların..

Maç Sonu Verilen Konser'den Görüntüler 03:38

Maç Sonu Verilen Konser'den Görüntüler

A Milli Takımımızın Moldova ile oynadığı maçtan sonra yapılan konserden en güzel görüntüler.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Sen Olsan Ne Yapardın 36. Bölüm 44:00

Sen Olsan Ne Yapardın 36. Bölüm

Çeşitli mekanlarda yapılan sosyal deneyler...

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürecek 00:47

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürece

Samsung geçen yıl toplatılan Galaxy Note 7 akıllı telefonları tamirden geçirdikten sonra tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Note 7ler, telefonlardan bazılarının pillerinin alev alarak kullanıcılarını yaralamasının ardı..

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir? 01:29

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

2008 yılında Miss Turkey 2008 güzellik yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yarışmadan kazandığı birincilik tacı, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Ardından 12 Aralık 200'de Türkiye'yi Güney Afrika'nın Joha..

 Nurseli İdiz - Gözaltına Alınmadım! 03:22

Nurseli İdiz - Gözaltına Alınmadım!

Bu sabah bütün ajanslarda çıkan Nurseli İdiz gözaltına alındı haberleri üzerine canlı yayına bağlanan ünlü oyuncuyla yapılan açıklamalar sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haber Dünyası: İngiliz Siyasetçi: Avrupa Birliği Ayakta Kalamayacak 01:03

Haber Dünyası: İngiliz Siyasetçi: Avrupa Birliği Ayakta Kalamayacak

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılması için yapılan kampanyaların başını çeken Birleşik Krallık Bağımsızlık Partisi UKIP'in eski lideri Nigel Farage, İngiltere Başbakanı'nın Brexit sürecini başlatacak mektubu imzala..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..