#Keremcemden endonezyaya gitme açıklaması

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler 07:12

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler

Ülkemizde eğitim sistemimiz için net bir istikamet belirlenmiş değil. Her yıl her ay hatta bazen her hafta yaşanılan değişiklikler sebebiyle hem öğrencinin hem de öğretmenlerin kafası karışmış durumda .Gelin son 14 yılda..

Merve Boluğur İkinci Kez Evleneceğini Açıkladı Ama Kiminle 06:01

Merve Boluğur İkinci Kez Evleneceğini Açıkladı Ama Kiminle

Merve Boluğur'dan Evlilik Açıklaması..

  • BETA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Mervan Tan - Çena Zalime 04:38

Mervan Tan - Çena Zalime

Türkçesi Zalimin kızı bana geliyor sarışın endamı güneşim güneşim (ışığım) oldu derdin çok zor sana söylüyorum el aleme gün iken benim akşam oluyor kırmızı nergizler gibi seni özledim bu dert değilki ben nasıl çekeyim na..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Özgün - Bu Kadar mı Zor (Official Video) 04:19

Özgün - Bu Kadar mı Zor (Official Video)

Aklım darmadağın,bizi mi buldu ayrılık İnan bir sebebi var,sana bu anlatılanların Bitirmeye karar vermişsin Çok üzülmüş incinmişsin En yakınlarından duyuyorum hep ölüyorum Aşka tövbe edip,tekrar sevemezmişsin Birşey kopt..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Atilla İlhan Şarkıları 48:46

Atilla İlhan Şarkıları

Bu klip, Atilla İlhan'ın şiirlerinden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:10 1- Hümeyra - Ben Sana Mecburum 03:17 2- Ahmet Kaya - Mahrur 08:36 3- Vedat Salkman - Ayrılıkda..

Zara - Bir Gülü Sevdim 04:42

Zara - Bir Gülü Sevdim

Zara - Bir Gülü Sevdim Şarkı Sözleri Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşmeyiz Ayrılmalıyız... ayrılmalıyız..... Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

Gökhan Diskalifiye oldu!! 00:55

Gökhan Diskalifiye oldu!!

Evlilik Programı Kısmetse Olur'da Kırmızı Oda Tahmin oyunu geri geldi.Yani yarışmacı adayların çağrıldıklarında kırmızı odaya gitme zorunluluğu tekrar başladı.Bu kurala uymayan Gökhan'ı ise kötü sürprizler bekliyor...

  • ANKA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göz Göre Göre Kaza Geliyorum Diyor : Talihsiz Şoför 00:22

Göz Göre Göre Kaza Geliyorum Diyor : Talihsiz Şoför

Sürekli sessiz yarışan kazanır mı ? Rusyada her taraf sisli ,görüşme mesafesi sıfır ve yer karlı iken sessizce sollama yapan yolcunun başına neler geldi ,talihsiz Şöför Acele Gitme Eceline Gidersin :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tan Taşçı - Dur (Official Video) 03:31

Tan Taşçı - Dur (Official Video)

DUR BEN HEP BURDAYDIM SEN BAKMADIN BAKAMADIN DAVRANİŞLARIN BAMBAŞKAYDI ÇÖZÜM BULDUN FIRSAT VERMEDİN ERTELEDİN TERKEDİŞLERİN ALÇAKCAYDI İYİLEŞTİR KOLLARINDA YİNE BU YALVARMALAR SON BULSUN SÖZ VERDİM İÇİMDEN GEÇEN SESE KA..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Çatı Katı 03:44

Gökhan Türkmen - Çatı Katı

Şimdi çatı katında inziva vakti Nerede aranacak haklının hakkı? Dinlemeliydim vaktinde aklı Seni unutmaya çalışmak da varmış ...maalesef Bana bıraktıklarınla teselli avında Demek ki elleri boş dönmek de varmış Bugünler..

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir misin? 04:41

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir

Her biri harika mantıkçı olan 100 kişinin deli bir diktatör tarafından hapsedildiği bir ada düşünün. Tuhaf bir kural dışında adadan kaçış şansı yok. Geceleri herhangi bir mahkum gardiyandan kendilerini bırakmasını isteye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle 13:09

Rafadan Tayfa 22.Bölüm İzle

Okudukları gazetede, uzaya gitme fırsatı olduğunu görünce, Tayfa büyük bir heyecana kapılır. Uzaya gitmek ve orada yaşayabilmek için kendilerini birçok teste tabi tutarlar. Fakat testler sonunda Tayfayı bir sürpriz bekle..

Britanya Başbakanı May İskoçya'da Yeni Referandum Çağrılarını Reddetti 01:00

Britanya Başbakanı May İskoçya'da Yeni Referandum Çağrılarını Reddetti

Britanya Başbakanı Theresa May, İskoçya için yeni bir referanduma gitmenin doğru olmayacağını belirtti. İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ikinci bir bağımsızlık referandumun..

Tan Taşçı - Dur 04:41

Tan Taşçı - Dur

Ben hep buradaydım sen bakmadın, bakamadın Davranışların bambaşkaydı Çözüm buldum fırsat vermedim, erteledin Terkedeşlerin alçakçaydı İyileştir kollarında yine Bu yalvarmalar son bulsun Söz verdim içimden geçen sese Kad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel 03:55

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel

Şarkı sözü: Sen gittiğin günden beri, Ağlarım ne olur dön geri, Sensizlik çok zor geliyor bana. Beni böyle yalanlar içinde, Bırakıpta gittin nerelere, Yoksa artık sevmiyor musun beni? (Nakarat) Hadi geri gel, ..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..