#Keremcemden endonezyaya gitme açıklaması

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nisan 2017 36:58

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nis

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Adanaspor'u ağırlıyor. Cimbom'un üst sıralardan kopmaması adına bu maçı kazanması gerekiyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ya da en azından ikinci olarak Şampiyonlar ..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi) 1:09:35

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi)

00:08 Anlatacak dil kalmadi 04:52 Beni birakip gitme 09:35 Eller Aldi (Sarkiyi söyleyen Bergen'dir - Bahri Demirel'e tesekkürler) 13:13 Gözümde Tütüyorsun 17:06 Sen Olmasaydin 21:43 Bu Sehrin Geceleri 26:34 Biri Va..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Çelik - Ateşteyim 04:16

Çelik - Ateşteyim

Gitme gelme yapma etme derken Bir sıkımlık aşkımız da bitti Gönlüm şimdi yeni bir kızda Kurban olmalı mı yeni aşka Gitsem gidemem kalsam kalamam Sevsem sevemem şaştım bu işe Hayır mı şer mi bilmem ama Ateşteyim b..

Düğünde Kendini Kaybeden Fortçu Dede 00:22

Düğünde Kendini Kaybeden Fortçu Dede

Yöresel bir düğün oyunu olarak tahmin ettiğim tren vagonu şeklini alıp müzikle ileri gitme olayında son vagon olan dedemiz öndeki hanıma fordlayarak son vagon olmanın verdiği keyifi konuşturuyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Toprak - Yer Yok 03:40

Gökhan Toprak - Yer Yok

Senin gibilere benim yanımda yer yok Bir gün çok pişman olacaksın haberin yok Seni sevdiğim günlerin artık hiç değeri yok Hayat devam ediyor bak benim sevenim çok Şimdi bitmiş hikayenin ardından geriye kalansa Koskocama..

  • Ömer tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı 00:54

Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı

51. yeni bölümünde Melek, ansızın gitme kararı alır. Giderken ardında kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakır. Bu notun içeriğinde uzaklara gittiğini ve artık kızlarının gerçek annesi ile büyüme..

Müslüm Gürses - Evlat 05:57

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş Yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda Bir sabah vardır evlat Sakla umutlarımı Yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz Yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gitme unut git..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Özalp - Kal Aklımda  (Yasin Keleş Remix ) 04:43

Nil Özalp - Kal Aklımda (Yasin Keleş Remix )

Acı çekipte kendine geldiysen, Ona buna güvenip tükendiysen, Birden bire gerçeği gördüysen, Geçmiş olsun… Neye yararki sonlara kaldıysak Birbirimizin ayağını kaydırsak Sen bana düşman, buna bin pişman olmuyorsun Hadi s..

Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Facebook'ta Canlı Yayın Yaparken Kazaya Kurban Gitmek 02:36

Facebook'ta Canlı Yayın Yaparken Kazaya Kurban Gitmek

Hindistan'da otomobille seyir halindeyken Facebook'ta canlı yayın yapan gençlerin aracı takla attı. Kazada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı...

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Sabah İşe Giderken 00:14

Sabah İşe Giderken

Sabah erken saatlerde işe yada okula gidenle bu durumu çok iyi bilir...

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti) 03:55

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti)

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de karşılaştığı İzlanda'ya 3-0 mağlup olarak Rusya'ya gitme umutlarını tüketti...

Messi Soyunma Odasında Coştu 01:53

Messi Soyunma Odasında Coştu

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri son hafta karşılaşmasında Ekvador'a konuk olan Arjantin, Messi'nin golleriyle Rusya'ya gitme hakkını kazandı. Yaşanan soyunma odasında yaşanan coşku kameraya böyle yansıdı...

Mevsimlik Tarım İşçilerinin Eve Dönüş Mutluluğu 00:11

Mevsimlik Tarım İşçilerinin Eve Dönüş Mutluluğu

Çiftçilerin işlerini bitirip eve gitme mutluluklarını izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 16. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Meryem 16. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 16. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, Savaş'a zarar gelmemesi için uzaklara gitme kararı alıyor! Meryem, Savaş'ı son kez mi görüyor?..

Migren Tipi Baş Ağrısı Diğer Baş Ağrılarından Nasıl Ayrılır 02:05

Migren Tipi Baş Ağrısı Diğer Baş Ağrılarından Nasıl Ayrılır

Gerilim tipi baş ağrısı yoğun stresin ardından başın tepesinde yaygın bir şekilde görülür. Migren tipi baş ağrısında genellikle ağrı tek taraflı olur. Ağrılar enseden, gözden, dişten, boğazdan başlayabilir. Hasta ağrısı ..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir Kavga Nasıl Da Hoyrat Savaşırken, Savrulurken Büyüttü Hayat Ben Sensiz Yapayalnızdım Suyum Oldu, Aşım Oldu Ama Aşksızdım Bir Vurgundu Geçtiğim Yollar Düşe Kalka Yaşanırmış, Öğretir Yıllar Ben Sensizherşeye Sustum Koc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..