#Keremcemden endonezyaya gitme açıklaması

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Necmi Çakıroğlu 05:04

Tabuta Sığmayanlar Şehit Necmi Çakıroğlu

'Tabuta Sığmayanlar' programında bu hafta, çatışmada yaralandıktan sonra doktorların 'gitme' demesine rağmen geri dönüp aynı yerde şehit olan Özel Harekat Polisi Necmi Çakıroğlu'nun aziz hatırasını yâd ediyoruz...

Ödülü Kazanan Takım Mor Odanın Tadını Çıkardı 62. Bölüm Survivor 2018 03:42

Ödülü Kazanan Takım Mor Odanın Tadını Çıkardı 62. Bölüm Survivor 2018

Ödül oyununu kazanarak mor odaya gitme hakkı kazanan Ünlüler takımı, nefis ödülün tadını çıkardı...

  • BETA tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 6 yıl önce
LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman 02:18

LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman

Hiç bir parçanın gitmediği yere gitme zamanı. LEGO® Filmi 2 fragmanını kaçırmayın Ekim'de sinemalarda!..

Survivor 2018 104. Bölüm Fragmanı 01:22

Survivor 2018 104. Bölüm Fragmanı

Dokunulmazlık oyununda şok Hakan-Hilmi Cem tartışması! | Survivor 2018 | 104. Bölüm Tanıtımı Survivor 2018'in yüz dördüncü bölümünde Adem ile Nagihan sembol finalinde karşı karşıya gelecek ve kazanan isim Kıbrıs'taki fi..

Zeki Müren   Bulamazsın 05:19

Zeki Müren Bulamazsın

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, ve..

AP Vekilleri Panama Belgelerini Tartıştı 01:12

AP Vekilleri Panama Belgelerini Tartıştı

Panama Belgeleri’nde Malta’ya ilişkin yolsuzlukları araştırmasıyla tanınan gazeteci Daphne Caruana Galizia’nin öldürülmesi Avrupa milletvekillerini derinden sarsttı. Konuyu tartışan Avrupa milletvekilleri yolsuzluk haber..

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor! Ayperi ve Kaan, yaşadıkları sorunlardan dolayı ayrı yollara gitme kararı almıştır. Sue bebekten ayrı düşmek i..

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle 1:51:58

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle

Konusu: Ali ve Sudi, çalıştıkları inşaata çok sayıda ceset gömmekten 10 yıl hapis yatıp çıkmıştır. Turistik bir yerde, ıssız bir koyda, deniz kıyısına kurulan ancak işletme izni alınamayan bir açık hava diskosunda bekçi ..

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

2018-2019 10.SINIF  MATEMATİK PERMÜTASYON KONU ANLATIMI 14:36

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK PERMÜTASYON KONU ANLATIMI

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n10. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye y..

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK  PERMÜTASYON SORU ÇÖZÜMLERİ 21:22

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK PERMÜTASYON SORU ÇÖZÜMLERİ

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n10. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye y..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet 04:17

Aklan Aktağ Feat Gülay - Affet

Affet şarkı sözleri ile Bana kalbini açtın sen, en derin yerinde Kır dedin zincirlerimi, ilaç ol tenime Başıboş bir bulutum ben, severim söz veremem Rüzgarlarda savrulurum, bugün varım, yarın yokum Affet, affet Çaldığı..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Yol'a Düş - Mavi Türkü 06:01

Yol'a Düş - Mavi Türkü

Yol'a Düş - Mavi Türkü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bırakıp gitme Sarılmadan doya doya Al eline gök fırçayı İçini maviye boya Deniz ol dalgan olayım Sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım Tüyümü maviye boya Bır..

Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..