#Keremcemden endonezyaya gitme açıklaması

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

İzmir'de 6.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 08:24

İzmir'de 6.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD'dan Son Dakika Deprem Açıklaması! İzmir Seferihisar'da 6,6 Büyüklüğünde Deprem..

  • GÜL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
DİSK Üyeleri ile Polis Arasında Arbede 01:43

DİSK Üyeleri ile Polis Arasında Arbede

Meclis'te görüşülen istihdam paketinin geri çekilmesini isteyen DİSK üyeleri meclis önünde basın açıklaması yapmak istedi. Polis izin vermeyince arbede çıktı...

Korona Aşısı Sputnik V, İlk Önce Rus Ordusuna Yapılacak 01:12

Korona Aşısı Sputnik V, İlk Önce Rus Ordusuna Yapılacak

Vladimir Putin, Rusya'da toplu aşılama yapılacağını duyurdu. Sputnik V ilk olarak Rusya ordusuna yapılacak. Aşının fiyatı için doz başına 10 dolar açıklaması yapıldı...

Beyaz Saray'da Halka Açık Korona Aşısı Yapılacak 01:19

Beyaz Saray'da Halka Açık Korona Aşısı Yapılacak

ABD'de Pfizer-BioNTech aşısına olan güveni arttırabilmek için bakanlar aşı olacaklarını duyurdu. Seçilmiş başkan Joe Biden'ın da önümüzdeki hafta aşılacağı açıklandı. Vladimir Putin'den de Sputnik V açıklaması geldi...

Dünyadan Açıklamalar Peş Peşe Geldi 02:47

Dünyadan Açıklamalar Peş Peşe Geldi

Dünyanın gözünü çevirdiği yer Amerika Birleşik Devletleri'ydi. Washington'u sarsan olaylar an be an takip edildi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, yaşananların şaşkınlık verici olduğunu söyledi. Türkiye Dışişleri'nden d..

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama! 49:44

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama!

Ve Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan kararları Beştepe'de açıklıyor. Tüm Türkiye'nin ise merak ettiği 'Tam Kapanma olacak mı?' Bayram'da sokağa çıkma kısıtlaması olacak m..

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız'' 01:20

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız''

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, ŞEHİRLERİNDEKİ YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA 10 KAT ZAM YAPACAKLARINI DUYURDU. ''BANA FAŞİST DİYECEKLER, UMRUMDA DEĞİL, BU MİSAFİRLİK UZADI'' AÇIKLAMASI YAPTI.....

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü 04:29

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü

Kastamonu’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından sel baskınları yaşandı, birçok işyeri ve evi su bastı. Batı Karadeniz’de yaşanan sele ilişkin açıklama yapan Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Yaşanan se..

Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Asgari Ücrete 850 TL Zam Geliyor! Ara Zam Sinyali 01:20

Asgari Ücrete 850 TL Zam Geliyor! Ara Zam Sinyali

Asgari ücretle ile ilgili son dakika zam açıklaması! Asgari ücret 2022 yılında yüzde 50.54 oranında zamlanarak net 4 bin 253'ye çıktı. 2022 yılı asgari ücret brüt 5 bin 4 TL, işverene maliyeti ise 5 bin 879 TL oldu. Asga..

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun Nükleer Silah Vurgusu Endişe Yarattı 00:52

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun Nükleer Silah Vurgusu Endişe Yar

2 haftadır ortalarda görünmeyen Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu kameraların karşısına çıktı. Şoygu konuşmasında nükleer silah vurgusu yaptı. Açıklaması endişe yarattı...

Kremlin'in Erdoğan Hayranlığı Peskov Bu Sözlerle Açıkladı 03:04

Kremlin'in Erdoğan Hayranlığı Peskov Bu Sözlerle Açıkladı

PESKOV'DAN TÜRKİYE AÇIKLAMASI..

Suriyeli Mülteciler Mesajı 02:16

Suriyeli Mülteciler Mesajı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SURİYELİ MÜLTECİLER BAŞLIĞINI YENİDEN AÇTI, ONURLU GERİ DÖNÜŞLERİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ AÇIKLAMASI YAPTI. YABANCI BÜYÜKELÇİLERE SESLENEN ERDOĞAN, BU AKŞAM İSE İFTARDA DEVLET BA..

İtalyanlarla Fatih Terim Gibi Konuşmak 00:48

İtalyanlarla Fatih Terim Gibi Konuşmak

Uberkuloz adıyla tanıdığımız Berk Keklik, İtalya'ya giderek her Türk gencinin hayalini gerçekleştirdi. 'İtalyanlar ile Terimce konuşmak' açıklaması ile paylaştığı videoda, Fatih Terim'in efsane İtalyanca tiradını İtalyan..

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Marketlerin çay oyunu! 02:17

Marketlerin çay oyunu!

ÇAYA ZAM AÇIKLAMASI SONRASI MARKETLERİ ETİKET DEĞİŞTİRME TELAŞI SARDI. BAZI MARKETLER ZAMDAN ÖNCE ALDIKLARI ÇAY PAKETLERİNİ, ZAMLI FİYATTAN SATABİLMEK İÇİN HABERİ ALIR ALMAZ RAFLARI BOŞALTTI. ÇAYI ESKİ FİYATTAN SATIN AL..

Asgari ücrete ara zam mı geliyor? 02:14

Asgari ücrete ara zam mı geliyor?

MEMUR VE EMEKLİ TEMMUZ AYINDA, ENFLASYON FARKLIYLA 2. ZAMMI BEKLERKEN, ASGARİ ÜCRETLİ DE BENZER BİR BEKLENTİ İÇİNE GİRDİ. ÇALIŞMA BAKANI VEDAT BİLGİN'İN, ENFLAYON FARKINA KARŞI HAZIRLIK YAPTIK AÇIKLAMASI, ASGARİ ÜCRETL..

RESMİ TERÖR ÖRGÜTLERİ KAPINA DAYANMADAN İZLE! 02:21

RESMİ TERÖR ÖRGÜTLERİ KAPINA DAYANMADAN İZLE!

28 Eylül 2023 Kocaeli basın açıklaması...

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 6 ay önce
Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsanlarına mı Geldi? 16:48

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsa

Ev hayvanlarının çiplenmesinden sonra insanlara da dijital kimlik geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın o açıklaması ne anlama geliyor? Evcil hayvanların çiplenmesi gündemdeyken, insanlara da dijital kimlik g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce