#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı 04:34

Mevlâna'dan Aşkın Anlamı

Aşk.. Kaînatın yaratılışı sebebi, varlıgın mayası, hayatın aslı-özü. Hem gönül dünyasının şahı, hem şiirin-edebiyatın başta gelen teması. Pek çok kisi, pek çok söz söyleye gelmiştir aşka dair. Ama ondan bahsedenler ara..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konvoyunda Kaza 01:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konvoyunda Kaza

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda trafik kazası meydana geldi. Koruma araçlarını karıştığı kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı...

Polis-vatandaş işbirliği telefon dolandırıcılarını yakalattı 01:28

Polis-vatandaş işbirliği telefon dolandırıcılarını yakalattı

Konya’da biri ev hanımı diğeri esnaf 2 kişiyi telefonla arayarak polis oldukları yalanıyla dolandırmak isteyen biri bayan 3 telefon dolandırıcısı, vatandaşların polisle yaptığı işbirliği sonrasında suçüstü yakalandı...

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman gibi karşılandı 01:17

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaran iki kişi ve bir Fransız gazetecinin mahkeme süreci devam ediyor. Skandalı ortaya çıkardıkları gerekçesi ile hedef tahtasında bulunan bu kişiler Lüksemburg'da sivil toplum örgütleri ta..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Cem Yılmaz'a İkizi Kadar Benzeyen Hoca 08:01

Cem Yılmaz'a İkizi Kadar Benzeyen Hoca

Bu hocanın komedyen Cem Yılmaz'a benzerliği yok artık dedirtecek. İsmailağa Cemaatinden Mahmud Efendi Külliyesi Sorumlusu Muhammed Sinan adlı kişi Cem Yılmaz'ın adeta ikizi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün 00:35

Fetö'nün "İl İmamları" Toplantı Halinde Yakalandı

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) il imamlarına yönelik operasyonda 5 kişi toplantı halinde yakalandı...

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Uber'in Sürücüsüz Taksisi Kırmızı Işıkta Geçti! 00:30

Uber'in Sürücüsüz Taksisi Kırmızı Işıkta Geçti!

Uber'in büyük bir devrim yaratarak kullanıma sunduğu sürücüsüz taksiler Amerika'da hizmete başlamıştı. İlk olarak güvenlik amaçlı içinde 1 kişi sürücü bulundurulacağı da açıklanan araçlardan bir tanesi San Francisco'da k..

  • Cowboy tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berlin yas tutuyor 00:54

Berlin yas tutuyor

Berlin tırın Noel panayırına girmesi sonucu ölen 12 kişi ve yaralıları andı. Vatandaşlar olay yerine çiçek bıraktı, mum yaktı...

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü! 01:27

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü!

Kolombiya'nın Puerto Carreno kentinde bir nakliye uçağının kalkıştan hemen sonra düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Kolombiya Sivil Havacılık Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Puerto Carreno kentinden Bogota'ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Önce Kavga ...sonrası İzlenmeye çok değer 00:48

Önce Kavga ...sonrası İzlenmeye çok değer

Rusyada seyir halindeki iki kişi. arabalarından inip dövüşüp ..daha sonra öpüşüp barışıyorlar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'de Son 18 Ayda Meydana Gelen Saldırılar 01:18

Türkiye'de Son 18 Ayda Meydana Gelen Saldırılar

Türkiye son 18 ay içerisinde çok sayıda saldırının hedefi olurken, bu saldırılarda 497 kişi yaşamını yitirdi, yaralananların sayısı da 2.000'i geçti. bbc..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle 1:30:29

Şah Mat Checkmate Türkçe Dublaj Fim İzle

Birbirini tanımayan altı kişi, tüm detayları ile planlanmış bir banka soygununda bir araya gelirler. Yapacakları tek bir hata her şeyin seyrini değiştirmeye yetecektir. Peki bu soygunda yer almaları bir tesadüf müdür? Yo..

  • Film İzle tarafından
  • 6.902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'da Patlamamış Bomba 54 Bin Kişiyi Tahliye Ettirdi 00:30

Almanya'da Patlamamış Bomba 54 Bin Kişiyi Tahliye Ettirdi

Almanya’nın Augsburg şehri İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bir bombanın bulunması üzerine Noel günü tahliye edildi. Ülkede savaş yıllarından bu yana gerçekleştirilen en büyük tahliye işleminde 54 bin kişi geçic..

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek 00:22

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın başkenti Berlin'de, metro istasyonunda bir kişi kadına tekmeli saldırı düzenlemişti. Sınırları zorlamaya çalışan bu yavşak takımları şimdide Hollanda'da zenci bir kadına arkadan yaklaşıp t..

  • PengoTV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Sahile zorunlu iniş yaptı 00:46

Sahile zorunlu iniş yaptı

Üç kişi taşıyan küçük bir uçak, Tenerife adasındaki Las Teresitas plajına zorunlu iniş yaptı...

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Hindistan'ın en büyük kömür madenlerinden birinde çökme- en az 9 ölü 00:47

Hindistan'ın en büyük kömür madenlerinden birinde çökme- en az 9 ölü

Hindistan'ın doğusundaki Jharkhand eyaletinde bir kömür madeninde meydana gelen çökmede en az 9 kişi yaşamını yitirdi. Kurtarma çalışmaları devam ederken, devlete ait Coal India Limited'in sahibi olduğu Lalmatia Açık Kö..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce