#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer 05:34

Ferdi Tayfur - Neyleyim Sen Yoksan Eğer

Neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer sahilleri kırları Neyleyim sen yoksan eğer yazı kışı baharı Ne de haklıymış meğer Aşk uğruna yananlar..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya Gözaltına Alındı. 00:37

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bek

Van Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya evin..

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun Versiyon 11:23

Fetöcü Kanalın Dizisi Noel Baba Silahlı, Bombalı Saldırı Sahnesi Uzun

Türkiye İstanbul Ortaköy Reina Reina Ortaköy Silahlı, Bombalı Saldırı Daha Önce Fetö Samanyolu'nda Verilmişti Nizama Adanmış Ruhlar 1'i Polis 35 Kişi Hayatını Kaybetti 40 Yaralı Var Istanbul Governor:35 Peole Killed in N..

Reina saldırısında hayatını kaybedenlerin hikayeleri 01:55

Reina saldırısında hayatını kaybedenlerin hikayeleri

İstanbul'daki Reina gece kulübüne yeni yıl kutlamaları sırasında düzenlenen saldırıda 11'i Türkiye vatandaşı 39 kişi hayatını kaybetti. Bazıları eğlenmek için oradaydı, bazıları ise çalışıyordu. Saldırıda hayatını kaybed..

Kente Gelen Leopar Panik Yarattı 00:35

Kente Gelen Leopar Panik Yarattı

Hindistan'ın Batı Bengal bölgesinde yemek arayışıyla şehre gelen leopar büyük panik yarattı. İnsanların ağ atarak yakalamaya çalıştığı leopar bir fırsatını bulup kaçınca kent ayaklandı. Yaşanan olay kameralara böyle yans..

  • PITIRCIK tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yine ABD , Facebook'ta Canlı Yayın Yaparak Şiddeti Gösterdiler 01:06

Yine ABD , Facebook'ta Canlı Yayın Yaparak Şiddeti Gösterdiler

Olay Facebook'ta canlı verilirken Zenci Adamın acıdan beyazlara ve Trumpa küfür etti. bu Genç adama şiddet gösteren 4 kişi Chicago polisi tarafından yakalandı. Dört zanlı diğerlerinin yanı sıra, nefret suçu ile suçlanıyo..

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı 00:55

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı

Hamile Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı Adana'da 8 aylık hamile kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 8 aylık hamile Şeyda Temel (20), Seyhan ilçesi..

  • Haberler tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Dev Yük Gemisi Tarabya Sahilini Sıyırarak Geçti! 01:15

Dev Yük Gemisi Tarabya Sahilini Sıyırarak Geçti!

Tarabya sahilinde bu sabah facianın eşiğinden dönüldüğü anlar cep telefonuyla görüntülendi. Boğaz gemi seferlerine kapanmadan dakikalar önce Karadeniz'den Marmara Denizi'ne ilerleyen yük gemisi Tarabya sahilini adeta sıy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti 00:21

Kaza Yapan Araçlar İşçileri Biçti

Meksika’nın başkenti Meksiko’da otoyolda temizlik yapan işçiler korkunç bir kaza yaşadı. Kontrolden çıkan bir tır, çarptığı araçlarla birlikte yolun kenarına savruldu. Feci kazada temizlik işçilerinden 1’i hayatını kaybe..

Arabam Şekil Yoldan Çekil  ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu) 02:33

Arabam Şekil Yoldan Çekil ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu

Ferrari, başrolünde LaFerrari Aperta ve Formula 1 pilotu Sebastian Vettel’in yer aldığı özel reklam filmiyle bizleri tarihinde kısa bir yolculuğa davet ediyor. Ferrari’nin ürün gamının en üst noktasında yer alan LaFerra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu 03:14

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görevli akademisyenlere yönelik İstanbul merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Haliç Metro Köprüsü'nden Atlayan Adam 00:59

Haliç Metro Köprüsü'nden Atlayan Adam

Haliç Metro Köprüsü’nün korkuluklarına çıkan bir kişi kendini metrelerce yüksekten Haliç'in soğuk sularına bıraktı. Deniz polisinin can simidi ile kurtardığı şahıs, karaya çıkar çıkmaz ifadesi alınmak üzere emniyete götü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deprem travmasına karşı binicilik terapisi 01:31

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi

Yedi yıl önce Haiti’yi sarsan depremde yaklaşık 300 bin kişi hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Judeley Hans Debel deprem yüzünden hayatını engelli olarak devam ettirmek zorunda kalan binlerce kişiden biri. Judeley travmasın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Renklerin Keyif Veren Görüntüsü 00:52

Renklerin Keyif Veren Görüntüsü

Bir davulun üzerine koyduğu farklı renk tozlarını tokmakla havalandıran kişi ortaya inanılmaz bir görüntünün çıkmasını sağladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusret Ete Öpücük Attı 00:57

Nusret Ete Öpücük Attı

Etin tüm hazırlık aşamalarıyla tek tek kendisi ilgilenen Nusret'in ete öpücük attığı anlar da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Nusret bu kez gelen siparişin A'dan Z'ye nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Etin tüm ha..

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor 01:04

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor

Karadeniz kadını çalışkanlığı ile her alanda kendini gösteriyor.Trabzon'da kadınlar kışın hayvanların altına sermek için, ormandan kuru yaprak topluyor, evlerine kadar sırtlarında taşıyor. Onlarca kilo ağırlığındaki yükü..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivas'ta 'FETÖ' Bahanesiyle Dolandırıcılık 00:41

Sivas'ta 'FETÖ' Bahanesiyle Dolandırıcılık

Sivas'ta telefonla aradığı kişileri kendisini polis diye tanıtıp ve 'Adınız FETÖ'ye karıştı' diyerek dolandırıcılık yapan 1 kişi dolandırmak istediği şahsın dikkati sayesinde polisk eipleri tarafından yakalandı...

Aşama Aşama Arap Makyajı Nasıl Yapılır!! 08:23

Aşama Aşama Arap Makyajı Nasıl Yapılır!!

Makyaj konusunda kadınlar kültür olarak farklı bölgelere yoğunlaşır. Bu yazımızda arap makyajı üzerinde duracağız. Güzellik anlayışı her yerde aynı olmamakla birlikte farklı kültürlerin güzellik sırlarını öğrenerek kişi ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kavgayı Ayırmak İsteyen Erkek Beş Kadından Dayak Yedi 01:46

Kavgayı Ayırmak İsteyen Erkek Beş Kadından Dayak Yedi

Otoparkta kavgayı ayırmak isteyen erkek, 5 kadından acımasızca dayak yedi. Kadınların birlik olup dövdüğü erkek, bir süre sonra pes ederek olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kadınların, erkeği dövme anı ise olay yerinde bu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..