#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

İntikam Film İzle 1:36:01

İntikam Film İzle

İntikam hd izle, Yıl 1870 ve ailesi öldürülen bir işçi sonunda intikamını almıştır. Lakin öldürdüğü kişi o vaktin en büyük çetelerinden birinin liderinin kardeşidir. Tür: 2015 Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Western Fi..

  • Tv Series tarafından
  • 4.343 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi  2 Yaralı 03:48

Yayaya Çarpan Motosiklet 50 Metre Sürüklendi 2 Yaralı

Yayaya çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi: 2 yaralı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Dondurma Yerken Sevgilisini Trolleyen Genç 00:17

Dondurma Yerken Sevgilisini Trolleyen Genç

Görüntüler bir asya ülkesinden. Sevgilisini en sevdiği şeylerle mutlu etmeyi başaran bu kişi bu kez dondurma yerken telefonda oyuna dalan sevgilisine ayak parmaklarını yalatmayı başarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor 01:11

Fas'ta Hükümet Karşıtı Gösteriler Yayılıyor

Fas'ın kuzeyinde devam eden hükümet karşıtı gösteriler ülkenin geri kalanına yayılmaya başladı. Başkent Rabat'ta binlerce kişi, El-Huseyma kentindeki protestoculara destek vermek ve başta muhalif lider Nasser Zefrafi olm..

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş 01:24

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan “Erşahinler Çetesine” yönelik operasyon kapsamında 13 kişi tutuklandı. Örgüt üyelerinin Pendik Limanı’ndan konteyner içerisinde yurda kaçak helikopter soktukları da tespit edildi. Hel..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı 00:29

Adanada Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı Jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldıADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde yoldan çıkarak uçur..

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi 03:48

Yayaya Çarpan Motorsiklet 50 Metre Sürüklendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde refüje çarpan motosiklet 50 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır, motosikletin çarptığı yaya olmak üzere 2 kişi yaralandı...

Bankada Esrarengiz Olay 01:14

Bankada Esrarengiz Olay

Antalya'da bir bankanın camını baltayla kıran maskeli kişi, benzin bidonundaki sıvıyı etrafa döktü...

Tesla Otopilotun TEM'de Kaydedilen Görüntüsü 01:10

Tesla Otopilotun TEM'de Kaydedilen Görüntüsü

Tesla aracını TEM'de kullanan bir kişi otomatik pilot özelliğini kullanırken bir video kaydetti. Videoda yaklaşık 5 dakika direksiyona dokunmadığını söyleyen adamın o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Günah Film İzle 1:32:31

13 Günah Film İzle

Filmin Konusu Bir bayan ile evli olan ama evliliğinden ve hayatından son derece mutsuz olan bu adam günün birinde bilinmeyen bir telefon ve kişi tarafından aranır. Telefonun öbür ucundaki şahıs adamımıza 13 tane önemli v..

  • Tv Series tarafından
  • 2.980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle 03:15

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle

02.05.2017 TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Ümraniyespor, sahasında Denizlispor'u ağırladı. 12. dakikada kakem Mustafa Öğretmenoğlu, kaleci Zeki Ayvaz'a kırmızı kartını gösterdi ve Denizlispor 10 kişi kaldı. 17. dak..

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Leonu Kim İhbar Etti 05:29

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Leonu Kim İhbar Etti

Hilal ile Yıldız yüzleşiyor; Leon'u ihbar ettiği sanılan Yıldız'ı büyük bir tehlike bekliyor! Leon'un ihbar edilmesi üzerine gözler Yıldız'a çevrilir. Afyon'a gönderilen silahlara göz yummasına rağmen, hırsından Yıldız'ı..

  • ANKA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı 03:08

Şanlıurfa'da Otomobile Silahlı Saldırı - 1 Yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, otomobile yapılan silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kale Mahallesi Gerger Caddesi'nde seyir halindeki sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GU 1975 plakalı otomobile, pl..

Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Tuvalete Düşürdüğü Telefonu Çıkarmak İsterken Kolu Sıkışan Adam 05:09

Tuvalete Düşürdüğü Telefonu Çıkarmak İsterken Kolu Sıkışan Adam

Erzurum'da gerçekleşen olayda, bir kişi tuvalete düşürdüğü telefonunu eliyle çıkarmak istedi. Ancak talihsiz genç kolunu tuvalete sıkıştırınca yardımına itfaiye ekipleri koştu...

  • JET TV tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı 00:45

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçilik konutu önünde çıkan olaylardan dolayı iki kişi tutuklandı. Washington polisi, protestocuları darp etmekle suçlanan Sinan Narin’in Vi..

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi 05:22

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi

Bundan binlerce sene önce yeryüzünün büyülü devirlerinde insanolunun gözlerine perde inmemişken efsanevi bir adam yeryüzünün ve gökyüzünün efendisi olmuştu. Cinlere insanlara ve hayvanlara hükmeden bu adam Hz. Süleyman p..

  • ANKA tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı 00:37

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı

Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsa..

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi 02:29

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi

Milföy hamuru ile pratik bir şekilde hazırlanabilecek gözleme tarifini paylaşmak istiyoruz. Özellikle çocukların çok seveceği pratik börek tarifi arıyorsanız tavada yapabileceğiniz az malzemeli çok kolay bir tarif. Milf..

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 ) 1:54:09

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 )

Genç kızların son dönemdeki sevgilisi Channing Tatum'u başrole taşıyan bu son dönem kılıç ve sandalet filmi, Devlet Düşmanı ile tanıdığımız Kevin McDonald'ın yönetmenliğinde çekildi. M.S. 2. yüzyıl da Roma İmparatorluğu..

Fatih’te Kuyumcu Soygunu 01:57

Fatih’te Kuyumcu Soygunu

Fatih’te kimliği belirsiz yüzleri maskeli 4 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 250 bin lira değerinde ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan şahısları yakalama..