#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..

Tuncel Kurtiz   Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini 01:59

Tuncel Kurtiz Oysa Herkes Öldürür Sevdiğini

Oysa herkes öldürür sevdiğini, Kulak verin bu dediklerime, Kimi bir bakışı ile yapar bunu, Kimi dalkavukça sözler ile… Kimi bir bakışıyla yapar bunu, Kimi dalkavukça sözlerle. Korkaklar öpücük ile öldürür... Yürekliler k..

  • Candy tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa’da Terörün Üç Yılı 01:38

Avrupa’da Terörün Üç Yılı

Barcelona'da düzenlenen terör saldırısı, Avrupa'da artan terör saldırıları bir kez daha akıllara getirdi. DEAŞ'ın üstlendiği terör saldırılarında dikkatleri çeken noktalardan biri de saldırganların Avrupa vatandaşı olmas..

1 Vs 1 Kazandıktan Sonra 10 Kişiden Dayak Yemek 01:17

1 Vs 1 Kazandıktan Sonra 10 Kişiden Dayak Yemek

Nerede olduğunu bilmediğim olayda 1e 1 kapışıp sonrasında 10 kişinin dalmasıyla eleman dayağı yiyiyor. Yine bunlar iyi bizdeki malumlar 1 vs 1 çıkmadan direk 10 - 15 kişi bıçaklarla, sopalarla saldırıyor. Bugün Antalya d..

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maymuna Yiyecek Olarak Patlayıcı Vermek 00:17

Maymuna Yiyecek Olarak Patlayıcı Vermek

Bangladeş'te insanlıktan nasibini alamamış birkaç kişi maymun beslenirken içine patlayıcı koydukları bir paket veriyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İlginç Futbol Barajı 01:07

Dünyanın En İlginç Futbol Barajı

Kale önünde öyle baraj kurulursa haliyle atılamaz o gol, ha bu arada spoiler, neyse 11 kişi durmakta haleci ile birlikte, ilginç ne varsa uzak doğuda var...

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuşturucu Baronu Ameliyathane Kapısında Yakalandı 00:58

Uyuşturucu Baronu Ameliyathane Kapısında Yakalandı

İstanbul Jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda “Baron” olarak tabir edilen örgüt liderinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin örgüt liderini takip için ameliyathane kap..

 Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı! 02:36

Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı!

Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı, Kerem Bürsin Yumruk Yumruğa Kavga Etti!Serenay Sarıkaya, Kendini Bilmez birkaç Kisi tarafından Tacize Ugradi.....

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak 00:21

TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak

Eskişehir'de eşya yüklü bir tırın üzerine bir de otomobilin yüklenmesi 'yok artık' dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı. Öte yandan, görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kişi izlerken, tırın taşıdığı yü..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle 1:48:08

Spektral Yabancı Film Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Tür: AKSİYON, BİLİMKURGU, GERİLİM Yapım: 2016 IMDB Puanı: 8.0 Yönetmen: Nic Mathieu Oyuncular: Spektral birileri geliyor kim bunlar görünmeyen düşmanlar durdurulabilecekmi. New York yoğun bir istila altında görünmeye..

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar 02:27

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar

Afganistan kişi başına 559 dolar milli geliri ile dünyada 190 ülke arasında 179’uncu sırada bulunuyor. Ancak ülkede 3 trilyon dolarlık henüz işlenmemiş maden yataklarının bulunduğunun açıklanması gözleri yeniden bu ülkey..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Havalandırma Krizi 03:10

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi

Aleyna Tilki’nin Edirne konserinde vantilatör krizi yaşandı. Genç sanatçı Tilki’nin konser verdiği kapalı spor salonunda hava sıcaklığı 45 dereceyi bulurken sahnede havalandırma ve vantilatör olmaması krize neden oldu. S..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucağındaki Tavuğu Kaşıkla Besleyen Yurdum İnsan 02:07

Kucağındaki Tavuğu Kaşıkla Besleyen Yurdum İnsan

Kayseri'nin Hisarcık kasabasında oldukça ilginç bir görüntü sosyal medyada yer buldu. Hisarcık beldesinde yaşayan bir kişi, sofrada yemek yerken kucağına gelen tavuğunu besledi...

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de 00:33

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Yaşanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı...

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı 01:26

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı

Ege Denizi'nde yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan yabancı uyruklu 40 kişi yakalandı.Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 8 Eylül'de lastik bot içerisind..

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı 07:11

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı

Büyükçekmece'de kendisini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, Nurayet Şahsıvar (52) isimli kadını arayarak FETÖ mensupları şuanda sahte kimlik ile aracınızı noterde satıyor diyerek yaşlı kadının 95 bin lirasını dol..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı 00:51

Eskişehir'de Feci Kaza,3 Ölü, 7 Yaralı

Alınan bilgilere göre, Eskişehir-Ankara karayolu Kaymaz Mahallesi yakınlarında Serdar D.'nin kullandığı 16 NHY 89 plakalı minibüs, tekerleğin patlaması takla atarak, yol kenarında bulunan bir fabrikanın istinat duvarına ..

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı 01:26

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı

Hakkari'de kargo paketinde taşınan üç halının taban bölümüne dikilen ayrı bir bölmede gizlenmiş 14 kilo 795 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı...

Pazardakilerin Üzerine Duvar Böyle Devrildi! 00:20

Pazardakilerin Üzerine Duvar Böyle Devrildi!

Rusya'nın Balaşiha kentinde inşaat sahasındaki duvar pazardakilerin üzerine yıkıldı, 8 kişi yaralandı...

Fetö Operasyonu  35 Gözaltı 02:24

Fetö Operasyonu 35 Gözaltı

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.fet..

Bıçak ve Sopalarla Böyle Kavga Ettiler! 01:24

Bıçak ve Sopalarla Böyle Kavga Ettiler!

Antalya'nın Manavgat ilçesi otogarında bilet satışı nedeniyle çıkan tartışmanın bıçaklı sopalı kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi yaralandı...

Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı 03:29

Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otobüs terminalinde iki ayrı işletme sahibi arasında bilet meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı...

ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması 00:36

ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması

ABD'nin Connecticut eyaletinde çift kişlik bir uçak iniş yaptığı sırada kontrolden çıkarak hızla irtifa kaybedip ağaca böyle çarpmış. Çarpışmanın etkisiyle takla atan uçak yere düşmüş şans eseri ağaç, uçağın hızını yavaş..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 00:36

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Kemal İnbaş, kendisini mağarada gören yerli ve yabancı ziyaretçilerin isteklerini kırmayar..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..