#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler 01:52

Moda Deniz Kulübü Baskınına İlişkin Yeni Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişiminde emekli Korgeneral Şanver'in kızının düğününün yapıldığı Moda Deniz Kulübü'nün darbecilerce basılması ve dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Ünal'ın alıkonulmasına ilişkin yeni gör..

Real Madrid 2-2 Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maç Özeti 05:07

Real Madrid 2-2 Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maç Özet

Real Madrid 2-1'in rövanşında Bayern'le 2-2 berabere kaldı ve üst üste üçüncü kez finale çıktı...

  • OFSAYT tarafından
  • 2.819 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Romantik Muavin ile İlginç Gülüşlü Otobüs Şoförü Bir Araya Gelirse 04:58

Romantik Muavin ile İlginç Gülüşlü Otobüs Şoförü Bir Araya Gelirse

Uğur'la Fenomen Avı'nın 2. Bölümünde; Uğur Arslan, romantik muavin ve Türkiye'nin en güzel gülen otobüs şoförüyle eğlenceli bir yolculuğa çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayrak Yarışında Nefesler Tutuldu İşte Kazanan Takım 61. Bölüm Survivor 2018 03:56

Bayrak Yarışında Nefesler Tutuldu İşte Kazanan Takım 61. Bölüm Survivo

İletişim ödül oyununda skor 9-9'a gelince takımlar bayrak yarışına çıktı. Nefeslerin tutulduğu mücadelede kazanan taraf sevinçten havalara uçtu...

  • BETA tarafından
  • 489 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan'dan Bayrağı PKK'lılara Kaptırmayan Kadın İçin: 'Asrımızın Nene Hatun'u' 01:34

Erdoğan'dan Bayrağı PKK'lılara Kaptırmayan Kadın İçin: 'Asrımızın Nene

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar programında AK Partili milletvekillerine seslendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İngiltere'de PKK'lılara bayrağını vermeyen kadın hakkında konuştu. Erdoğan 'Bayrağıyla elinde ..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı 01:29

İstanbul'da İnatçı Sürücüler Gişelerde Sıkıştı

İstanbul, Kartal Samandıra gişelerinde inatçı iki sürücü, aynı anda geçmek istedikleri gişeye sıkıştı. Edinilen bilgilere göre olay Pazar günü sabah saatlerinde Kartal Samandıra gişelerinde meydana geldi. İki otomobil s..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Muharrem İnce Sinirini Vatandaşlardan Böyle Çıkardı 00:29

Muharrem İnce Sinirini Vatandaşlardan Böyle Çıkardı

Osmaniye'de miting yapan Muharrem İnce seçim otobüsünün önünde kendini bekleyenleri ite ite sahneye çıktı. Muharrem İnce'nin milletvekili aday listesinde kendisine yakın vekillerin aday yapılmamasına çok sinirli olduğu i..

Bisiklet Gezisinde Ayı Sürprizi 00:18

Bisiklet Gezisinde Ayı Sürprizi

Dağ bisikleti ile son sürat stabil yolda giden bisikletçinin önüne aniden ayı çıktı Siyah ayı son sürat bisiklet yolundan kaçmaya başladı..

  • mızmız tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tofaş Acil İniş Sistemi 01:13

Tofaş Acil İniş Sistemi

Ümraniye'de alkollü sürücü refüje çarpan otomobilden düştü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Ümraniye Ihlamurkuyu Çanakkale Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Ferhat Ö., hızla 'u' dönüşü yapmak istedi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Kolay Hamsili Pilav Tarifi 03:03

Kolay Hamsili Pilav Tarifi

Hamsili Pilavı hiç böyle yediniz mi? Baharatlı, salçalı nefis bir pilav hamsiyle buluşunca harika bir tat çıktı ortaya. Üstelik klasik hamsili pilavdan yapması oldukça kolay.. Malzemeler: yarım kilo kılçığı ayıklanmış h..

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi 01:58

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi

Ümraniye’de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan taksici adliyeye getirildi. ddiaya göre, 21 Mayıs 2018 tarihinde Ümraniye İstiklal Mahallesi’nde taksiciyle genç kadın arasında tartışma çı..

  • mızmız tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Polis Memurunun Türküsü Yürek Dağladı 00:47

Şehit Polis Memurunun Türküsü Yürek Dağladı

Antalya’da, gittiği silahla yaralama olayında meslektaşının incelediği tabancanın kazayla ateş alması sonucu şehit olan polis memuru Gökmen Taşkıran’ın daha önce ‘Zahidem’ türküsünü söylediği ortaya çıktı. Şehit polis me..

Adana'da 2 Kişinin Öldüğü Baltalı Kavga Kamerada 00:55

Adana'da 2 Kişinin Öldüğü Baltalı Kavga Kamerada

Adana'da iş yerinin önüne aracın park edilmesi yüzünden çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Müdür Ve Korumasını Kurtarmak İçin Ölüme Yürüdüler 01:34

Müdür Ve Korumasını Kurtarmak İçin Ölüme Yürüdüler

Darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığında rehin tutulan dönemin TEM Daire Başkanı Turgut Aslan'ı kurtarmak isteyen polislerin karargaha girmeye çalıştıkları sırada darbecilerin yaylım ateşine tutuldukları an..

Dördüncü Kattan Atlayan Adamı Üçüncü Katta Yakaladı 00:24

Dördüncü Kattan Atlayan Adamı Üçüncü Katta Yakaladı

Letonya'da dört katlı bir binanın en üst katında yangın çıktı. Üçüncü kata çıkan kahraman itfaiyeci, yangından kurtulmak için camdan atlayan adamı, alt katta havada yakaladı...

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış 01:35

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbecilerin hedefleri arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yönelik bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı karargahının yüksek çözünürlük..

İnce'nin Selfie Fobisi Devam Ediyor: Partiliyi Elinin Tersiyle İtti 00:24

İnce'nin Selfie Fobisi Devam Ediyor: Partiliyi Elinin Tersiyle İtti

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsünden inerken vatandaşı iten, korumalarının sahnede selfie çektikten sonra vatandaşı fırlatan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adıyaman mitinginde de çok tartışılacak bir olaya imza attı..

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar 00:29

Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar

Başakşehir'de iki valiz içerisinde parçalara ayrılmış şekilde bulunan cesede ilişkin soruşturma sürerken, zanlıların bavulları taşıdığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Başakşehir'de dün gece iki valiz içerisinde par..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü 00:21

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in tartışma oluşturan bir videosu ortaya çıktı. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Yücel için düzenlenen Mangal haftası CHP'lileri kızdırdı. Ramazan ayı olmasına rağmen Buca ..

Beşiktaş-Kadıköy Vapurunda Yolcular Dans Etti 03:07

Beşiktaş-Kadıköy Vapurunda Yolcular Dans Etti

Beşiktaş-Kadıköy vapurunda müzisyenlerin müzik şölenine yolcular da katılınca ortaya çok güzel görüntüler çıktı. Vapurdaki yolcuların eşsiz dans performansına diğer yolcular da alkışlarla eşlik etti...

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..