#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu 03:21

Bodrum'da Aşka Geldiler Asena'yı Öpücüklere Boğdu

Oryantal Asena ve Hasan Dere çifti, tatil için Bodrum'a geldi. Baş başa Ege sahillerinde gezmeye başlayan ikili, Turgutreis'de bulunan bir otelde konakladı. Gün boyu iskelede güneşlenirken objektiflere takılan ve bol bol..

  • BETA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Çalhanoğlu'ndan Boşanma Açıklamalarına Bakın 03:00

Hakan Çalhanoğlu'ndan Boşanma Açıklamalarına Bakın

Milan'da top koşturan, Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun çocukluk aşkı, Sinem Gündoğdu ile olan evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor, en kısa zamanda çiftin boşanacağı söyleniyordu. O iddialar..

  • BETA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada 01:50

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, 31 Temmuz'da Telsiz Mahallesi'nde bir evin balkonundan atlayan R.S'yi (17) yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, ikamette oturan kişinin cep telef..

WhyShy Absürt Adres Sorma 06:56

WhyShy Absürt Adres Sorma

İnsanların yanına gidip her zaman yapılan adres sorma eylemini biraz absürdleştirdik eğlenceli görüntüler çıktı. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kiralık Aşk Oyuncusunun Hayata Veda Edişinde Kahreden Detay 03:03

Kiralık Aşk Oyuncusunun Hayata Veda Edişinde Kahreden Detay

Kiralık Aşk oyuncusu Oğuzhan Tükenmez'e bir kadın sürücünün çarpıp kaçtığı ve motorun 40 metre civarında sürüklendiği ortaya çıktı...

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak 04:05

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, hem sevgilisine, hem ülkesine sahip çıktı! Mesut Özil, kendisine yapılan ırkçı yaklaşım nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Ülkeyi karıştıran bu olayın ardından bazı Alman..

  • BETA tarafından
  • 533 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:04

Benfica 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 kaybetti ve tur şansını İstanbul'da oynanacak rövanş maçına bıraktı. Fenerbahçe, Benfica karşısında sahaya Volkan De..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berk Oktay'ın Özel Fotoğraflarını Paylaştığı idda edilen Merve Şarapçıoğlu Kimdir... Magazin Forever 01:54

Berk Oktay'ın Özel Fotoğraflarını Paylaştığı idda edilen Merve Şarapçı

Sosyal medya hesaplarının hacklenmesiyle Eşi Berk Oktay ile beraber kendisinin de özel içerikli fotoğrafları internet ortamında yayılan Merve Şarapçıoğlu kimdir? Oyuncu Berk Oktay ile eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay'ın özel ..

Talat Bulut'tan İlk Açıklama 02:40

Talat Bulut'tan İlk Açıklama

Talat Bulut hakkında taciz iddialarından dolayı açılan soruşturmada takipsizlik kararı çıktı. Oyuncu, kararı Instagram’dan..

  • BETA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tuttu 01:20

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tuttu

Ankara'da arabasını yıkamadığı için tartıştığı lastikçiyi önce ayaklarından silahla vurup daha sonra kurşun yağmuruna tutarak öldüren şahıs yakalandı. Şahsın olayda kullandığı silahı bir uzman çavuştan zorla aldığı ortay..

Üç Günde Yenisini Buldu El Ele Yakalandılar 04:45

Üç Günde Yenisini Buldu El Ele Yakalandılar

Pop müziğin başarılı ismi Sinan Akçıl, çapkınlıktaki hızıyla Formula 1 pilotlarına rakip çıktı. Geçtiğimiz gün 20 gündür aşk yaşadığı Buse Narcı ile ayrıldığını itiraf eden 36 yaşındaki popçu, bu açıklamasından saatler s..

  • BETA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arıza Yapan Uçağı İttirerek Vurdurtmak 00:46

Arıza Yapan Uçağı İttirerek Vurdurtmak

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde ilginç ve komik olay,Kapadokya Havalimanı'nda çalışmayan özel jeti havalimanı personelleri iterek çalıştırmaya çalışınca ortaya komik görüntüler çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:10

Marketteki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tutuklanan hırsızın, bir marketin kasasından para ve iş yeri sahibinin cüzdanını çalma anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

Beyoğlu'nda Freni Patlayan Otomobil Tehlike Saçtı. 00:41

Beyoğlu'nda Freni Patlayan Otomobil Tehlike Saçtı.

Beyoğlu'nda yokuş aşağı indiği sırada freni patlayan otomobil kontrolden çıktı. Sokağın boş olması faciayı önlerken otomobil duvara çarparak durabildi. Otomobilin kontrolden çıktığı ve sokak kedisinin can havliyle kaçmay..

Mescid-i Aksa'da Yangın 00:47

Mescid-i Aksa'da Yangın

Mescid-i Aksa'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. İşgal altındaki Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'da akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yerel kaynaklar, yangının Mescid-i Ak..

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.326 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Savruldu 00:38

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Savruldu

Karaman'da yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Dün meydana gelen kazada, yaşlı adamın yardımına ise ilk olarak, çarpan otomobilin sürücüsü ve yanındaki arkada..

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada 00:51

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma ..

Ataşehir'de Kereste Deposu Alev Alev Yandı 01:16

Ataşehir'de Kereste Deposu Alev Alev Yandı

Ataşehir'de bir kereste deposunda yangın çıktı. Alevler kısa sürede depoyu sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Söndürme çalışması sürüyor...

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.906 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018-2019 8. SINIF MATEMATİK OLASILIK KONU ANLATIMI 15:14

2018-2019 8. SINIF MATEMATİK OLASILIK KONU ANLATIMI

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

İran’da Petrol Boru Hattında Patlama 00:23

İran’da Petrol Boru Hattında Patlama

İran'ın Ahvaz kentinde petrol boru hattında bakım sırasında yangın çıktı. Yangınla birlikte patlamanın yaşandığı bölgenin yakınında bulunan Salih Abad köyü boşaltıldı...

Havaalanı Yakınında Korkutan Yangın 00:58

Havaalanı Yakınında Korkutan Yangın

İngiltere'de Northamptonshire bölgesinde yer alan Sywell Havaalanı'nın bitişiğinde bulunan büyük bir depoda yangın çıktı. Yerel medya, polisin, vatandaşlara pencerelerini kapalı tutmaları için uyarıda bulunduğunu, itfaiy..

Üniversiteli İrem'in Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında 00:29

Üniversiteli İrem'in Öldüğü Kaza Güvenlik Kamerasında

Burdur'da mart ayında üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın (19) yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

ABD'de Dev Yangın 00:35

ABD'de Dev Yangın

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Joaquin bölgesinde yer alan Stockton şehrinde 'Central Pallets' kereste atölyesinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu bölgede trafik durulurken, bölgedeki tüm itfaiye ekiplerinin yangın..

Ümraniye'de Kafe Yangını 00:20

Ümraniye'de Kafe Yangını

Ümraniye'de Trabzon Park'ta bulunan bir restoranda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, yangının ormana sıçramaması olası bir facianın önüne geçti...

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK OLASILIK SORU ÇÖZÜMLERİ 12:24

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK OLASILIK SORU ÇÖZÜMLERİ

8.sınıf olasılık soru çözümleri.Sizler için diğer derslerin videolarını da yükleyeceğim.Anlatmamı istediğiniz konu var ise yorum olarak yazarsanız en kısa sürede hazırlamaya çalışırım.Diğer sınıflar içinde video yüklem..