#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Çalıyı çırpıyı alan köylüler yangına koştu, kadınlar traktör ile su taşıdı 02:20

Çalıyı çırpıyı alan köylüler yangına koştu, kadınlar traktör ile su ta

Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Kuyucak Mahallesi'nde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Yangını duyan köylüler ellerinde çalı çırpı ile yangına koşarken, kadınlar da yanan alana traktör ile su taşıdı...

Cezeri Herkesi Pilot Yapacak- 02:05

Cezeri Herkesi Pilot Yapacak-

TEKNOFEST 2020 tüm hızıyla sürüyor. Gaziantep'teki festivalde milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası Cezeri'ye de yer verilirken, öğrenciler tarafından geliştirilen insanlık yararına teknolojiler..

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak 02:48

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak

Amerikan Başkanı'nın hedefinde yine Antifa vardı. Trump, Atlanta'da seçmenlerinin karşısına çıktı. Kararını açıkladı. O grupları terör örgütü olarak tanıtacak planını duyurdu. Öte yandan seçim iddialarına bir yenisini ek..

Kolonya sürdü, ehliyet gitti! 01:16

Kolonya sürdü, ehliyet gitti!

'BİR YUDUM İÇKİ İÇMEDİM' DEDİ, AMA DENETİMDE ALKOLLÜ ÇIKTI... KOLONYA YÜZÜNDEN EHLİYETİNİ KAPTIRDIĞINI İDDİA EDEN ADAMIN, SÜRÜCÜLERE DE BİR UYARISI VARDI....

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü 01:34

Küçükçekmece’de yaya kaldırımı çöktü

Küçükçekmece’de yağmurun da etkisiyle yaya kaldırımında çökme meydana geldi. Çöken yerin foseptik çukuru olduğu ortaya çıktı...

Azerbaycan-Ermenistan Arasında Ateşkes Kararı 01:52

Azerbaycan-Ermenistan Arasında Ateşkes Kararı

13. gününe girilen Dağlık Karabağ savaşında, Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları, Rus Lider Vladimir Putin'in davetiyle Moskova'da bir araya geldiler. Sorunun çözümüne dair gerçekleştirilen toplantıdan ateşkes k..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Drama açılan perde! 01:14

Drama açılan perde!

GELİN ŞİMDİ İSTANBUL ESENYURT'TA 4 KATLI BİR BİNAYA GİDELİM. O BİNANIN BODRUM KATININ CAMINDA 3 ÇOCUK, O 3 ÇOCUĞUN GÖZLERİNDE BÜYÜK BİR DRAM VARDI. O DRAMIN SIRRI BABALARI EVE DÖNÜNCE ORTAYA ÇIKTI...

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü 01:01

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı her yeri bir anda beyaza bürüdü. Meteorolojinin gün içerisinde Afyonkarahisar için yaptığı lokal yağış uyarısı doğru çıktı. Bayat ilçesinde akşam sa..

Duvarı delip saat çaldılar 02:10

Duvarı delip saat çaldılar

İSTANBUL FATİH'TE 4 KİŞİLİK HIRSIZLIK ÇETESİ BİR İNŞAATIN DUVARINI DELİP YANDAKİ DÜKKANDAN 50 BİN LİRALIK SAAT ÇALDI. BALYOZLU HIRSIZLAR SOKAKTA POLİS EKİPLERİNE YAKALANDI. ÇETE ÜYELERİNİN BAŞKA BİR SABIKASI DAHA ÇIKTI...

Melek ölüme böyle gitti! 02:07

Melek ölüme böyle gitti!

EĞER BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE BABAMA ONU ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİN YAZMIŞTI. BABASI O NOTU MELEĞİ ÖLÜNCE GÖREBİLDİ. SADECE O NOT DEĞİL,,,24 YAŞINDAKİ MELEK ASLAN'IN ÖLÜME NASIL YÜRÜDÜĞÜ DE ORTAYA ÇIKTI...

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ 01:18

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye..

Hamile eşinin gözü önünde öldürdüler 01:40

Hamile eşinin gözü önünde öldürdüler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, geçen yıl hamile eşinin gözü önünde öldürülen 24 yaşındaki Alper Cin ile yaralanan 4 kişinin vurulma anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı...

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı 04:34

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı

Gaziantep’te bir veli 3 çocuğunu yüz yüze eğitime motosikletle getirdi. Koronadan korunmak için maske takan veli ve çocukları kask takmamaları ise bir başka tehlikeye davetiye çıkarttı. Yeni tip korona virüsle mücadele k..

İNSANLARIN MARKET ARABASINA ÜRÜN BIRAKMA DENEYİ 03:35

İNSANLARIN MARKET ARABASINA ÜRÜN BIRAKMA DENEYİ

En Eğlenceli şaka troll video muzda insanların market arabasına ürün attık. Ortaya çok komik ve çok eğlenceli ve şaşırtıcı tepkiler çıktı...

  • GÜL tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Süleyman Soylu Eşi ve Kızı Korona Oldu 01:56

Süleyman Soylu Eşi ve Kızı Korona Oldu

İçişleri bakanı Süleyman Soylu, eşi Hamdiye Soylu ve kızlarının koronavirüs testi pozitif çıktı. Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık durumlarının iyi olduğunu ancak tedavilerinin hastanede deva..

  • GÜL tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı 04:32

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı

İzmir’de meydana gelen 6,6’lık deprem sonrasında 4 bloğundan 3’ü yan yatan ve çökme tehlikesine karşı iş makineleriyle desteklenen Barış Sitesi enkazından bir aile dramı çıktı. Ölen 10 yaşındaki torununun elini kurtarılı..

DİSK Üyeleri ile Polis Arasında Arbede 01:43

DİSK Üyeleri ile Polis Arasında Arbede

Meclis'te görüşülen istihdam paketinin geri çekilmesini isteyen DİSK üyeleri meclis önünde basın açıklaması yapmak istedi. Polis izin vermeyince arbede çıktı...

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

BECERİKSİZ KATİL - Among US 03:56

BECERİKSİZ KATİL - Among US

Merhabalar, ben Youtube'da oyun videoları çeken bir kanal olarak yoluma devam edeceğim. Eğer videolarımı beğenirseniz kanala abone olabilirsiniz :DnnEtiketler;namong us,namong us nasıl oynanır,namong us türkçe,namong us ..

  • Emrullah tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana da 100 TL Veriyor 04:22

Dert Dinleme Başı 10 TL Alan Genç Gezgin, Derdiyle Kendisini Ağlatana

Otostopla Türkiye turu macerasına çıkan 22 yaşındaki gezgin Aytaç Şimşek, 3 yılda 50 il gezdi, yüzlerce insanın derdini dinledi. Dert dinleme başı 10 TL alan genç gezgin, derdiyle kendisini ağlatana da 100 TL veriyor. İs..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Keçiören’de Klasik Otomobillerden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Konvoyu 02:35

Keçiören’de Klasik Otomobillerden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” Konvoyu

Ankara’da klasik otomobiller, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yollara çıktı. Türk bayraklarıyla süslenen 50’tan fazla klasik otomobilin katıldığı konvoy vatandaşlara nostaljik anlar yaşattı. Başkent’te 29 Ekim Cum..

Minik Ayda'nın Kurtarılma Anının Yeni Görüntüleri 02:24

Minik Ayda'nın Kurtarılma Anının Yeni Görüntüleri

İzmir'de 91 saatin ardından Rıza Bey Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in kurtarılma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı...