#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... 06:24

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamın..

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter 01:47

Türk Mühendislerinden İnsansız Helikopter

Askeri ve sivil alanda çok çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek insansız helikopter görücüye çıktı. Havada limitleri zorlayacak olan helikopterde akıllı sistemler kullanıldı. Yapay zeka sayesinde de insan hatalarındaki o..

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler 07:58

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler

Yüzeyi tamamen donan Çıldır Gölü'nde kasırgadan dolayı parçalara bölünen buz kütleleri sahile vurdu. Ortaya kutuplarda görülen görüntüler çıktı...

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı! 02:04

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı!

POLİSE MASKESİZ YAKALANAN VE 'BANA TEŞKİLATIN NUMARASINI VERİN' SÖZLERİYLE GÜNDEM OLAN KURYE YİNE SAHAYA ÇIKTI. BU KEZ DE BEKÇİLERE MASKESİZ YAKALANMIŞTI. BAKIN DÜN AKŞAM NASIL SAÇMALADI?..

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü 00:17

Mardin’de akraba iki ailenin silahlı kavgası dehşete düşürdü

Mardin’in Midyat ilçesinde geçtiğimiz günlerde akraba iki aile arasındaki kavgaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. 2 kişinin yaralandığı kavgada tarafların uzun namlulu silahlarla çatışması cep telefonlarına saniye sani..

Boşanıyorum Çok Mutluyum 02:26

Boşanıyorum Çok Mutluyum

Zonguldak'ta boşanmak için mahkemeye giden adam, aracını süsledi. Boşanıyorum çok mutluyum diye yazdı. Tek celsede boşanan adam adliyeden güle oynaya çıktı.....

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin canı sıkılırsa... 03:53

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin canı sıkılırsa...

Trabzonsporlu Nwakaeme antrenmanda boşta kaldı, ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.....

Başkent'te kapalı pazar yerinde yangın 04:01

Başkent'te kapalı pazar yerinde yangın

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan kapalı pazar yerinde yangın çıktı...

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar 02:21

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar

ESKİ KIZ ARKADAŞININ HEMŞİRE KARDEŞİNİ HASTANEDE REHİN ALMIŞ, BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ... BUGÜN,,, YARIM SAAT SÜREN O KABUSUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... NİSA HEMŞİRENİN KURTARILMA AN..

Adana'da Film Sahnelerini Aratmayacak Kovalamaca Yaşandı 02:30

Adana'da Film Sahnelerini Aratmayacak Kovalamaca Yaşandı

Adana'da film sahnelerini aratmayacak kovalamaca yaşandı. Polisin dur ihtarına uymayan 3 şahıs ekiplerden kaçtı. Polise yakalanan şahsın üzerinden bakın neler çıktı.....

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

Otoparkta kaza kavgası! 01:26

Otoparkta kaza kavgası!

ZONGULDAK'TA BİR OTOPARKTA YAŞANAN KAZA SONRASI KAVGA ÇIKTI. İMAM TARTIŞTIĞI ŞEHİT BABASINA YUMRUK ATTI. ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI..

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş! 01:26

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş!

CANSIZ BEDENİ BİR ÇÖP POŞETİNİN İÇİNDE BULUNMUŞTU... BİNGÖL'DEKİ CİNAYETİN SIR PERDESİ ARALANDI... GENÇ MÜZİSYENİ, 50 BİN LİRA BORÇ VERDİĞİ BİR BAŞKA MÜZİSYENİN ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI.....

Polisi görünce tezgâhın altına saklandı 00:51

Polisi görünce tezgâhın altına saklandı

Bursa’da kumar oynanan kahvehaneye polis baskın düzenledi. Tezgâhın altına saklanan bir kadının ise arandığı ortaya çıktı...

Ne bulduysa sokağa attı! 01:15

Ne bulduysa sokağa attı!

İSTANBUL FATİH'TE AKŞAMÜSTÜ BİR ADAM BALKONA ÇIKTI... ELİNE NE GEÇTİYSE TEK TEK SOKAĞA FIRLATTI. SEBEBİNİ KİMSE ANLAMADI. NEYSE Kİ ÇOK GEÇMEDEN BEKLENEN ''MAHALLE MÜDAHALESİ'' GELDİ...

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

Alev'in evini kim yaktı- 02:38

Alev'in evini kim yaktı-

ATAŞEHİR'DE DÜN GECE BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. GENÇ BİR KADIN ALEVLERİN ARASINDA, KOLİ BANDIYLA BAĞLANMIŞ HALDE BULUNDU. İŞTE ''HER ADIMDA KÖR KUYUYA DÜŞÜYORUM'' DİYEN BİR KADININ 14. KATTAKİ EVİNDE BAŞINA GELENLER..

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı 01:20

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı

KIZININ DAMADI TARAFINDAN REHİN ALINDIĞINI ÖĞRENDİ, EVLADINI KURTARMAK İÇİN YARDIMA KOŞTU. SOKAK ORTASINDA, KAYINPEDERLE DAMAT ARASINDA BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI VE BAKIN SONRASINDA NELER OLDU?..

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Karlı yolda feci kaza! 01:19

Karlı yolda feci kaza!

KARLI YOLA HAZIRLIKSIZ ÇIKTI, ZİNCİR TAKMADI. VE BEKLENEN OLDU. BUZLANAN RAMPADA KAYMAYA BAŞLAYAN OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ BİR ARACA SONRA DA YANINDA DURAN SÜRÜCÜSÜNE ÇARPTI...

Sahte diploma dolandırıcıları 02:37

Sahte diploma dolandırıcıları

HUKUK DİPLOMASI 20 BİN LİRADAN, MÜHENDİSLİK DİPLOMALARI İSE 12 BİN LİRADAN ALICI BULUYOR. PARAYLA YAZILAN TEZLERDEN SONRA BİR DE SAHTE DİPLOMA FURYASI ORTAYA ÇIKTI. YÖK PARAYLA TEZ YAZAN VE YAZDIRANLAR HAKKINDA SUÇ DUYU..

Çin malı kestane tezgahta 01:32

Çin malı kestane tezgahta

YERLİ KESTANEYE ÇİNLİ RAKİP ÇIKTI. FİYATI MÜŞTERİLERİ ÇEKSE DE PİŞİNCE ÜZERİNDEKİ KÖPÜK PANİK YARATTI. UZMANLAR DA KİMYASALA MARUZ KALMIŞ OLABİLİR DİYE UYARDI...

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!'' 02:05

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!''

30 YILLIK KOMŞULARI KUYUMCUYDU... GÜVENDİLER... ELLERİNDE, AVUÇLARINDA NE KADAR ALTIN VARSA ONA EMANET ETTİLER... AMA NE OLDUYSA, KUYUMCU DA ALTINLARI DA BUHAR OLUP UÇTU... NEREDEYSE BİR SERVETLE ORTADAN KAYBOLAN KUYUMCU..

Dolar, Pandemi Şimdi de Kar Zammı 02:03

Dolar, Pandemi Şimdi de Kar Zammı

Dolar, pandemi şimdi de kar yağışı. Fırsatçılar yine aynı bahanelerle sebze ve meyve fiyatlarını uçurdu. Haldeki fiyatlar marketlerde 3 katına çıktı. Tüketici de, üretici de halci de duruma tepkili...

Elmalı Barajında Seviye 6'ya Yükseldi 01:21

Elmalı Barajında Seviye 6'ya Yükseldi

İstanbul’da eriyen kar barajlara yansıdı. İl genelinde barajlardaki su seviyesi yükseldi. Elmalı Barajında doluluk oranı yüzde 36’ya çıktı...

''Özel görüntü'' davasında karar 01:27

''Özel görüntü'' davasında karar

5 AY EVLİ KALDIĞI ESKİ KOCASININ, ÖZEL GÖRÜNTÜLERİNİ WHATSAPP GRUPLARINDA YAYDIĞINI ÖĞRENİNCE DÜNYASI BAŞINA YIKILMIŞTI. GENÇ KADININ ESKİ EŞİNE AÇTIĞI DAVADA KARAR ÇIKTI..

Vaka sayıları tırmanışta! 02:18

Vaka sayıları tırmanışta!

KONTROLSÜZ GEVŞEME VAKA SAYILARINI YENİDEN TIRMANIŞA GEÇİRDİ..HAFTA BAŞINDA 5 BİNLERE KADAR İNEN VAKA SAYILARI YENİDEN 7 BİNLİ RAKAMLARA ÇIKTI. VİRÜSLE MÜCADELEDEKİ SON ARTIŞLAR ENDİŞELERİ KATLARKEN, SAĞLIK BAKANI'NDAN ..

Palandöken'de gelinlikle kaydı! 01:26

Palandöken'de gelinlikle kaydı!

ARKADAŞLARI GELİNLİNLERİYLE DENİZ KENARINDA, KUMSALDA POZ VERMİŞTİ, O FARKLI OLSUN İSTEDİ. GELİNLİĞİNİ DE YANINA ALIP BALAYINA PALANDÖKEN'E GİTTİ. ORTAYA BAKIN NASIL FOTOĞRAFLAR ÇIKTI...

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka 02:14

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka

MUTASYONA UĞRAMIŞ VİRÜS TAŞIYANLARIN SAYISI 178'DEN 199'A ÇIKTI. İNGİLTERE'DEN SONRA GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA KAYNAKLI MUTASYON DA TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ.. MUTANT VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANI VE UZMANLAR TEDBİR ÇAĞRI..