#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Afrin'de PKK Vahşeti! Toplu Mezar Bulundu- 35 Sivil 00:52

Afrin'de PKK Vahşeti! Toplu Mezar Bulundu- 35 Sivil

Terör Örgütü PKK/YPG/PYDnin Afrin bölgesinde infaz ederek katlettiği kişileri toplu mezarlara gömdüğü ortaya çıktı. Bölgede yapılan kazı çalışmalarında tüyler ürperten manzara ile karşılaşıldı. Çuvallar içerisinde 35 kiş..

Rize'deki selin oluşturduğu heyelan koca binayı 70 metre sürükledi 01:29

Rize'deki selin oluşturduğu heyelan koca binayı 70 metre sürükledi

Rize'de, 7 saatte metrekareye düşen 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu, 4 kişinin yaralandığı, alt ve üst yapıda hasarların meydana geldiği sel ve heyelan afetinin hasarı ..

İşçilerin hortum heyecanı 01:06

İşçilerin hortum heyecanı

SİVAS'TA BİR İNŞAATTA ÇALIŞAN İŞÇİLER VİNCİN TEPESİNDEYKEN DEVASA BİR HORTUM ÇIKTI. HORTUM TEHLİKELİYDİ, ÖNÜNE KATTIĞINI SAVURUYORDU AMA ÇALIŞANLAR O ANLARI KEYİFLE KAYDA ALDI..

İstanbul'un en büyüğü Paşa Yiğit 1,5 ton 02:33

İstanbul'un en büyüğü Paşa Yiğit 1,5 ton

İstanbul'un en büyük danası görücüye çıktı 55 bin lira fiyatı ve 1,5 ton ağırlığıyla mega kentin en büyüğü oldu..

İstanbul’un göbeğinde ortalığın karıştığı meydan kavgası kamerada 03:36

İstanbul’un göbeğinde ortalığın karıştığı meydan kavgası kamerada

Taksim Talimhane’de bir restorana gelen yabancı uyruklu 2 şahıs, iddiaya göre yan masada oturan 3 kadına laf attı. Restoran çalışanlarının gitmeleri yönündeki uyarlarına küfürle karşılık veren şahıslar, saldırgan tavırla..

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu 03:03

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü

Şişli’de taksici ile kapalı kasa minibüs sürücüsü arasında meydana yol verme kavgasında çıktı. Taksici sürücüye önce sopayla saldırdı ardından da silahla bacağından vurdu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, polis kaç..

Onur Alp Eker arı sokması yüzünden ölmüş! 02:01

Onur Alp Eker arı sokması yüzünden ölmüş!

Ankara'da kurban bayramının 1. günü kaçan kurbanlığı yakalamak isterken kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Onur Alp Eker'in ön otopsi sonucu açıklandı raporda genç adamın arı sokmasına bağlı beyin kanaması geçirdiği o..

Adana ve Osmaniye'de 23 ayrı noktada orman yangını 01:22

Adana ve Osmaniye'de 23 ayrı noktada orman yangını

Manavgat'taki yangını söndürme çalışmaları sürerken, Adana ve Osmaniye’de 23 ayrı noktada orman yangını çıktı. 19 noktadaki yangın kontrol altına alındı...

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş! 03:15

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş!

Ankara'da geçtiğimiz yıl iş görüşmesine gittiği otelin 5. katında cinsel istismara maruz kalan 17 yaşındaki gamze açar pencereden itilerek öldürülmüştü genç kızın ölümü sonrası tutuklanan 2 kardeşin iş ilanı vererek bi..

Göle dönen caddede yaşam savaşı 02:07

Göle dönen caddede yaşam savaşı

ARTVİN ARHAVİ'DE GEÇEN HAFTA YAŞANAN SEL FELAKETİNİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. GÖLE DÖNEN CADDEDE NEREDEYSE GIRTLAĞINA KADAR SUYA BATAN BİR ESNAFI BİR GENÇ BOTLA YANAŞIP KURTARIYOR. İŞTE O ANLAR.....

Matematikten çaktık! 02:34

Matematikten çaktık!

YKS SONUÇLARININ ARDINDAN İSTATİSTİKLER DE AÇIKLANDI. GÖRÜNEN O Kİ, GENÇLER EN ÇOK YİNE MATEMATİKTE ZORLANDI. 40 SORUDAN ORTALAMA SADECE 4 DOĞRU CEVAP ÇIKTI. TÜRKÇE'DE DE DURUM PEK PARLAK DEĞİL..

Jandarmadan hoppidi hoppidi operasyonu! 01:36

Jandarmadan hoppidi hoppidi operasyonu!

Kazada annesi yaralandı 9 aylık bebekse yara almadan kurtuldu ve Zeynep bebek için jandarma seferber oldu onunla oyunlar oynadılar terini sildiler Zeynep korkmasın diye ellerinden geleni yaptılar ortaya yürekleri ısıtan ..

Otobüste -maskeni tak- kavgası! 01:16

Otobüste -maskeni tak- kavgası!

İstanbul Başakşehir'de özel halk otobüsüne maskesiz binen karı koca yolcuların tepkisiyle karşılaştı. Maske takamamak için direnen çift daha sonra maskelerini taksada araçtan inmek zorunda kaldı. Maskeni tak tartışması ..

Korkulan Oldu! KPSS'de Delta Alarmı! 02:28

Korkulan Oldu! KPSS'de Delta Alarmı!

KPSS'ye girecek olan bir vatandaş test verip ertesi gün sınava girdi. Vatandaşın testi pozitif çıktı!..

144 saat geçti sönmedi... 02:24

144 saat geçti sönmedi...

6 GÜN, 144 SAAT OLDU, ANTALYA'DA BAŞLAYAN YANGINLAR YURDU KASIP KAVURMAYA DEVAM EDİYOR. ONCA MÜCADELEYE RAĞMEN TÜRKİYE'NİN CİĞERLERİ BUGÜN DE ALEV ALEVDİ. FELAKETİN MERKEZİNDE MANAVGAT VE GÜNDOĞMUŞ İLÇELERİ VARDI... KÜL..

Mikdat Kadıoğlu- Dereye apartman dik sonra iklim krizi... 01:00

Mikdat Kadıoğlu- Dereye apartman dik sonra iklim krizi...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu sel felaketi için iklim krizi diyenlere sert çıktı. Kadıoğlu dereyataklarına ev yapılmasına tepki gösterdi...

İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar kamerada 03:17

İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar kamerada

Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 17 gün önce sopalı bıçaklı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Tezgahını kaldırmak istedikleri seyyar satıcılar ile zabıta arasındaki kavganın yeni görüntüle..

Kahraman pilotumuzun vasiyeti yürek yaktı! 01:48

Kahraman pilotumuzun vasiyeti yürek yaktı!

Kahramanmaraş'taki orman yangınına müdahale sırasında düşen yangın söndürme uçağında, hayatını kaybeden Elazığlı pilot Serkan Mirzaoğlu'nun vasiyetini annesi açıkladı. Mirzaoğlu'nun, yaklaşık 4 ay önce ailesi ile yaptığı..

Beyoğlu'nda panik! Biri ağır 6 yaralı! 01:54

Beyoğlu'nda panik! Biri ağır 6 yaralı!

Beyoğlu'nda inşaat halinde bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında elektrik panosunda yangın çıktı. Kimyasal maddelere sıçrayan yangın kısa sürede büyürken, 1'i ağır 6 işçi yaralandı...

Sahte bilezik hırsızları! 01:30

Sahte bilezik hırsızları!

İKİSİ DÜKKANA GİREN, İKİSİ GÖZCÜLÜK YAPAN, 4 ŞAŞKIN SOYGUNCU... BİR KUYUMCUDAN 60 BİLEZİK ÇALDILAR... AMA ONCA AKSİYON BİR İŞE YARAMADI... ÇÜNKÜ BİLEZİKLER İMİTASYON ÇIKTI.....

Deli Dumrul gibi haraç kesti! 01:20

Deli Dumrul gibi haraç kesti!

DEĞNEKÇİ TERÖRÜ BU KEZ DE İSTANBUL FATİH'TE ORTAYA ÇIKTI. ARAÇ SAHİPLERİNDEN TEHDİTLE 15 LİRA ALAN DEĞNEKÇİ, SİVİL TRAFİK EKİPLERİ TARAFINDAN SUÇÜSTÜ YAKALANDI...

Emekli astsubay, 30 öğrenciyi halat sistemiyle selden kurtardı 02:11

Emekli astsubay, 30 öğrenciyi halat sistemiyle selden kurtardı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, bir bölümü çöken Kur'an Kursu binasından öğrenci ve eğitmenlerin büyük bölümünün, 65 yaşındaki emekli bir astsubayın kurtardığı ortaya çıktı. Sel felaketinin yaşandığı 11 Ağustos'ta her ş..

Emniyet kemeri kazada hayat kurtardı 00:21

Emniyet kemeri kazada hayat kurtardı

Adana’nın Kozan ilçesinde kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarparak takla attı. Kazada sürücü, emniyet kemeri sayesinde yara almadan otomobilden çıktı...

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş! 01:37

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş!

Kayseri'de Yasin Tatay adlı şahıs, nafaka nedeniyle tartıştığı eski eşini 30 kez bıçaklayarak öldürdü. Tatay, ağırlaştırılmış ömür boyu müebbet hapis cezası istemiyle yargılanırken, cinayetin kan donduran detayları ortay..

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi! 01:37

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi!

Çatı katını ateşe veren ev sahibi, evde bulunan kiracısının üzerine kapıyı kilitleyerek kaçtı. Kapıyı kırarak açan kiracı ölümden döndü. Ev sahibinin geçen yıl da evi yaktığı ortaya çıktı...

Modifiye araç tutkunları buluştu 02:12

Modifiye araç tutkunları buluştu

Otomobilleri modifiye etmek oldukça pahalı bir hobi. Yine de bazıları için vazgeçilmez bir tutku. Modifiye araç kullanmayı bir yaşam biçimi haline getirenler İstanbul Çekmeköy’de buluştu. Yüzlerce araç görücüye çıktı...

18 aylık Berkin'i vurdular! 01:41

18 aylık Berkin'i vurdular!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde parkta oyun oynarken maganda kurşunuyla vurulan 18 aylık Berkin bebek hayati tehlikeyi atlattı, yapılan incelemeler esnasında koronavirüs testi pozitif çıktı...

Koltuğa sakladığı altınları unuttu 01:30

Koltuğa sakladığı altınları unuttu

TAMİR İÇİN GETİRİLEN KOLTUK TAKIMINDAN SERVET ÇIKTI... O ALTINLARIN EVİN HANIMI TARAFINDAN KOLTUĞA GİZLENDİĞİ VE UNUTULDUĞU ANLAŞILDI... BAKIN SONRA NELER YAŞANDI?..

Kaçamayınca itiraf etti 02:08

Kaçamayınca itiraf etti

Kartal’da yaşayan bir anneyle kızı öldürüldü. Katil zanlısı bakın kim çıktı?..

Dillere destan yat Suudi sahibi için denize indirildi… 02:37

Dillere destan yat Suudi sahibi için denize indirildi…

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'lüks yat' yalanı ile gündeme gelen yat, Antalya'da İHA tarafından görüntülendi. Denize indirilen yatın, ismi açıklanmayan Suudi bir işadamı için inşa edildiği ortaya ç..