#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Merve Özbey - Bana Göresin & Gül Belalıdır 06:34

Merve Özbey - Bana Göresin & Gül Belalıdır

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor ..

Merve Özbey - Kadehi Şişeyi Kırarım 04:02

Merve Özbey - Kadehi Şişeyi Kırarım

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor ..

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım oldu 03:16

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım ol

Bu sezon “Savaşçı” dizisinden ayrılan ve “Yasak Elma”ya transfer olan Berk Oktay, Ulus’ta kuaför çıkışında kameralara yansıdı. Berk Oktay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’la beraber koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu, ha..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Lüks giyimde kiralık dönemi! 02:14

Lüks giyimde kiralık dönemi!

ÜNLÜ MARKALARIN BİNLERCE LİRALIK KIYAFET VE AKSESUARLARI, ARTIK KİRALANARAK DA KULLANILABİLİYOR. YANİ KİRALIK ŞIKLIK DÖNEMİ BAŞLADI KADINLAR İÇİN. O UYGULAMALARDAN BİRİNDE 4 KIYAFETİN AYLIK KİRA BEDELİ 550 LİRA.....

Şahan Gökbakar İsyan Etti! ''Burası Yanıyor, Buraya Acil Müdahale!'' 02:22

Şahan Gökbakar İsyan Etti! ''Burası Yanıyor, Buraya Acil Müdahale!''

Muğla'nın Marmaris ilçesinde son üç gündür devam eden orman yangınları söndürme çalışmalarına rağmen henüz kontrol altına alınamadı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar yangın bölgesine giderek acil yardım çağrısında bulundu...

Canlı Yayında Korkunç Anlar! Alevler Bir Anda Her Yeri Sardı! 05:06

Canlı Yayında Korkunç Anlar! Alevler Bir Anda Her Yeri Sardı!

Haber Global muhabiri Mehmet Altunışık, kameraman Emir Ünlü ile birlikte Milas'tan canlı yayın yaptıkları sırada alevler artmaya başladı. İşte o anlar.....

Ata Demirer evinde kaza geçirdi! 01:46

Ata Demirer evinde kaza geçirdi!

Sevilen sanatçı Ata Demirer, evinde bir kaza geçirdi. Ünlü sanatçının ayak bileğinden yaralandığı ancak genel durumunun iyi olduğu öğrenildi...

Bir kek kalıbına koymadıkları kaldı! 01:42

Bir kek kalıbına koymadıkları kaldı!

İnci Dağ ile hayatını birleştiren Yasin Kermen, kına gecesinde arkadaşları tarafından yumurtalı ve unlu saldırıya uğradı. Damada yapılan düğün işkencesi, kameraya yansıdı...

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 01:14

Artvin'de 'silah atışlarına karşılık vermeyin' paylaşımı sosyal medyad

Artvin'in Borçka Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan alıntılı paylaşımda dünyaca ünlü aksiyon filmlerinin yönetmeni Christopher Nolan'ın ilçede film çektiği yönündeki mizansen anonsta yöre şiveli 'silah atışla..

KADINLAR OMUZ OMUZA PROJESİ HAYATA GEÇTİ 02:56

KADINLAR OMUZ OMUZA PROJESİ HAYATA GEÇTİ

ÜNLÜ İSİMLERDEN PROJEYE DESTEK..

Ünlüler diken üstünde! 02:05

Ünlüler diken üstünde!

TAPUDA GÖREVLİ İKİ MEMUR, ÜNLÜLERİN KİŞİSEL VERİLERİNİ, ÖZELLİKLE DE TAPU BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİP BAŞKALARIYLA PAYLAŞTI... ALEYNA'DA TİLKİ'DEN HÜLYA AVŞAR'A, SERENAY SARIKAYA'DAN YILDIZ TİLBE'YE TAM 136 ÜNLÜ, SIZINTI ŞOK..

Metin - Tansiyon 02:54

Metin - Tansiyon

Söz: Erol Ünlü Müzik: Metin Düzenleme: Hamid Nikokar Yönetmen: Recep Yenigün..

Abramoviç Zehirlendi Mi 01:53

Abramoviç Zehirlendi Mi

RUS İŞ İNSANI ROMAN ABRAMOVİÇ ZEHİRLENDİ Mİ? SORUSUNA YANIT ARANIRKEN, ÜNLÜ MİLYARDERİN ANKARA ŞEHİR HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ. MERAK UYANDIRAN O ZİYARETİN DETAYLARI GELİYOR...

Dünya Liderlerinin Yürüyüşlerini Taklit Eden Komedyen 00:41

Dünya Liderlerinin Yürüyüşlerini Taklit Eden Komedyen

Hemen hemen tüm liderlerin yürüyüşlerini taklit eden dünyaca ünlü komedyen Stefan Leonhardsberger, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi 01:41

'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi

DÜNYADAKİ GÜZELLİK ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR... SIFIR BEDEN, GÜZELLİK ALGISINDAKİ TAHTINI YAVAŞ YAVAŞ BALIK ETE BIRAKIYOR. TARTIŞMA, ÜNLÜ MODACI VİCTORIA BECKHAM'LA BİRLİKTE YENİDEN GÜNDEME GELDİ, BAKIN SOKAK NE DEDİ.....

Suyla birlikte siyah petrol aktı 01:52

Suyla birlikte siyah petrol aktı

ZEYTİN BAHÇESİNE SONDAJ KUYUSU AÇTIRAN ÇİFTÇİ, SUYLA BİRLİKTE PETROL DE BULDU. YEŞİLÇAM'IN ÜNLÜ PETROL KRALLARI FİLMİ GERÇEK OLDU...

İnternetten alışveriş kabusu oldu! 02:33

İnternetten alışveriş kabusu oldu!

ZİNCİR MAĞAZALARI OLAN ÜNLÜ BİR GİYİM MARKASININ İNTERNET SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPTI AMA YAPTIĞINA YAPACAĞINA PİŞMAN OLDU. VETERİNER GÖKÇE KARAKAŞ'IN BİLGİLERİ O ALIŞVERİŞTEN SONRA ÜÇÜNCÜ KİŞİLERİN ELİNE GEÇTİ. GENÇ KADI..

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA! 02:22

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA!

Edirne mutfağının ünlü lezzeti tava ciğerinin garnitürü Karaağaç acı biberi hasadı başladı. Bahar aylarında toprakla buluşan fidelerin verdiği biberler nemli ve sıcak hava altında toplanıyor. Karaağaç Mahallesi'nde yakla..

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU 03:09

DOĞUBEYAZIT'TA FESTİVAL COŞKUSU

Ağrı Dağı eteklerinde yer alan Doğubayazıt Stadyumu’nda gerçekleştirilen “Ağrı Dağı Müzik Festivali By Mr. Dosso Dossi” etkinliği ünlü sanatçıların performanslarına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı f..

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler! 01:46

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler!

İMPARATOR LAKAPLI, ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES, BİR SÜREDİR ARALARININ GERGİN OLDUĞU, OĞLU AHMET TATLI İÇİN ÇOK SERT İFADELER KULLANDI... TATLISES, KENDİSİ İÇİN SÖYLENEN AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL İDDİASINA, SAHNEDE..

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para demiyor 06:18

Pandemi işsiz kalan şoförün hayatını değiştirdi, şimdi paraya para dem

Antalya'da turizm sektöründe şoför olarak çalışırken pandemiyle birlikte işsiz kalan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (35), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor, paray..

Atatürk'ün Gizleri ve Kehanetleri 52:22

Atatürk'ün Gizleri ve Kehanetleri

Atatürk'ün başarısı, askerî dehasının yanı sıra duru görüsel yeteneklere sahip olmasından mı kaynaklanıyor? Kritik zamanlarda kendinden emin şekilde verdiği bazı ilginç kararların tarihin akışını beklenmedik şekilde deği..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İç Çamaşırından Kısır Olan da Var, Kanser de! Sırt Ağrınız Varsa Deneyin! Zayıflamanın En Basit Yolu 31:28

İç Çamaşırından Kısır Olan da Var, Kanser de! Sırt Ağrınız Varsa Deney

01:48 Yiyeceklerinizin İçindeki Kanserojen! 07:36 Geç Saatte Yemek Yemeyin Çünkü... 09:16 Güneş Gözlüğü Acıktırır! 11:25 Yemeği İzlemek Zayıflatıyor! 12:34 Probiyotiklerin Bir Çoğu Şifa Değil, TEHLİKE! 15:27 Vitamin v..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce