#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap! 15:07

Bahar Candandan Murat Başoğluna ŞOK Cevap!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Deniz Serkanova, Bahar Candanın kötü giyindiğini söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Emine Aydın ise Bahar'ın podyuma saygı duymasını ve..

  • ANKA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

 Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!! 01:59

Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Toyota'nın varisi olarak bilinen ve dünyanın en büyük aile şirketi Abdul Latif Jameel'in oğlu Hassan Jameel ile havuzda uygunsuz görüntülendi. Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın Suudi milyarder iş..

  • ANKA tarafından
  • 1.552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bodrum Edis İle Coştu 01:40

Bodrum Edis İle Coştu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü şarkıcı Edis hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Bodrum'un Gümbet Mahallesi'ndeki Pasha Club'da konser veren Edis, sahneye seyirciler arasından şarkı söyleyerek çıktı. İki..

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz İmren Fena Yakalandı! 02:17

Cengiz İmren Fena Yakalandı!

Cengiz İmren ile Asistanını Görenler Sevgililer mi? Sorusunu Sormadan Edemedi Ünlü şarkıcı Cengiz İmren, arkadaşlarıyla tatile çıktı. İmren'in asistanıyla olan yakınlığı Sevgililer mi? sorusunu akıllara getirdi. Uzun..

  • ANKA tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi 03:04

Londra’da Kamyon Camiden Çıkanları Ezdi

Londra'da camiden çıkan Müslümanlara bir kamyonun çarpması sonucu 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyinde bir kamyon Finsbury Park yakınlarındaki camide teravih çıkışı cemaati ezdi. ..

Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

 Esra Erol, Kardeşinin Nişanında Resmen Kurtlarını Döktü 00:30

Esra Erol, Kardeşinin Nişanında Resmen Kurtlarını Döktü

Ünlü şarkıcı Alişan, evlenme programı sunucusu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol ile dün nişanlandı. Nişanda Esra Erol, öyle bir oynadı ki resmen kurtlarını döktü. ATV ekranlarında evlenme programı sunan Esra Erol, karde..

  • ANKA tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti 02:57

Shakira İstanbul'u Salladı Ünlüler Akın Etti

Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Shakira, ''El Dorado Dünya Turnesi'' kapsamında İstanbul'da konser verdi. Konsere, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ezgi Mola ve Deniz Akkaya gibi çok sayıda Türk ..

  • BETA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Gündeş’in anne acısı 01:58

Ebru Gündeş’in anne acısı

Şarkıcı Ebru Güneş'in bugün, hayatının belki de en zorlu günüydü. Koronavirüsten hayatını kaybeden annesini son yolculuğa uğurladı. Acısı, çok büyüktü. Ünlü şarkıcı, güçlükle ayakta durabildi. Ağzından tek bir kelime dah..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Yarışmacılar Arasındaki Tatilköyü Krizine Kerimcandan Son Nokta! 19:04

Yarışmacılar Arasındaki Tatilköyü Krizine Kerimcandan Son Nokta!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde dilara Taşkın konseptinde salaş bir balıkçıya gittiğini söyleyince Bahar Candan, Dilara'nın kıyafetini salaş bir balıkçı için çok şık buld..

  • ANKA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 YILLIK BİR FOTOĞRAF VE GÖZYAŞLARI 01:54

12 YILLIK BİR FOTOĞRAF VE GÖZYAŞLARI

12 Yıllık Bir Fotoğraf ve Gözyaşı: Fakir Foturafcı Henüz vakit varken sevdiklerinizin fotoğraflarını çekin...

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MHP Lideri Bahçeli'den Atatürk Çıkışı 02:01

MHP Lideri Bahçeli'den Atatürk Çıkışı

TÜRK TARİHİNDEN ÇİRKİN ELİNİZİ ÇEKİN, ZEHİRLİ DİLİNİZİ KESİN Cahillik değilse, kesinlikle düşman sevindiren vatan hainliğidir. Bunlara sesleniyorum. Türk tarihinden çirkin elinizi çekin, zehirli dilinizi kesin. 2. Abdülh..

  • En Yeniler tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Acılı Ezme Tarifi 04:56

Acılı Ezme Tarifi

Malzemeler 4 Tane domates 1 Tane kırmızı biber 2-3 Tane yeşil biber 1 Tane kuru soğan 2 Diş sarımsak Bir tutam maydanoz Bir tane küçük salatalık Yarim yemek kaşığı acı biber salçası (isterseniz domates salçası da koyun)..