#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Eurovision'da Avustralyalı Bir Adam Jamala'nın Şarkı Söylediği Sırada Sahneye Çıkarak Soyundu 00:58

Eurovision'da Avustralyalı Bir Adam Jamala'nın Şarkı Söylediği Sırada

Geçen yılın birincisi Kırım Tatarı Ukraynalı şarkıcı Jamala'nın sahnede şarkı söylediği sırada bir kişi sahneye fırladı. Omzunda Avustralya bayrağı olan kişi dans ederek pantolonunu indirerek bir skandala imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar 00:44

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar

Çöpten Toplanan Ekmeklerle Pasta Yapıp Satmışlar Esenyurt'ta bir imalathanede çöplerden toplanan ekmeklerin kurutularak un haline getirildiği ve pasta, ekmek gibi unlu mamuller yapılmak üzere pastahanelere satıldığı tes..

 Altın Elbiseli Adam Hayatını Kaybetti 01:04

Altın Elbiseli Adam Hayatını Kaybetti

Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosiklet ve Model Araç Uzmanı Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybetti. Altın Elbiseli Adam lakabıyla bilinen ünlü Motosik..

  • ANKA tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Kediciklerin Aldığı Eğitimler Şaşırtıyor!! 01:41

Kediciklerin Aldığı Eğitimler Şaşırtıyor!!

Adnan Oktar'ın Kediciklerinin lüks yaşamlarından sonra bilinmeyen bir özellikleri daha çıktı. Kediciklerin aldıkları eğitimler, bitirdikleri bölümler herkesin ağzını açıkta bıraktı... Uydu üzerinden yayın yapan A9 TV'de..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hain Saldırıdan Bir Gün Önce Şehit Olmak İstiyorum Demiş 02:05

Hain Saldırıdan Bir Gün Önce Şehit Olmak İstiyorum Demiş

Terör örgütü PYD/PKK mensuplarının saldırısı sonrası camide hayatını kaybeden iki kişiden 72 yaşındaki terzi Muzaffer Aydemir'in saldırıdan bir gün önce iş yerini ziyaret eden vali ve belediye başkanına, şehit olmak ist..

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü 00:54

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü

Çin'in, Wenling kentinde yarım milyon sterlin ödeyerek Ferrari satın alan kadın, arabasıyla ilk kez yola çıktı. Ancak bu sürüş aynı zamanda sonuncu oldu. Çünkü ilk seferde arabası paramparça oldu. Kazadan yara almadan ku..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadir Şeker- -Yine Olsa Yine Yardım Ederdim 01:26

Kadir Şeker- -Yine Olsa Yine Yardım Ederdim

Kadir Şeker'in 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı duruşma öncesi avukatıyla arasında geçen konuşmanın detayları ortaya çıktı. Şeker’in avukatına ''Yine olsa yine yardım ederdim’’ dediği öğrenildi...

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

Volkan Konak'ın Sahne Aldığı Mekanda Ateş Açıldı 09:07

Volkan Konak'ın Sahne Aldığı Mekanda Ateş Açıldı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'ın Ataşehir’de sahne aldığı eğlence mekanda bir kişi tarafından ateş açıldı. Şüpheli ayağından vurularak etkisiz hale getirildi...

  • BETA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DUA LIPA KONSERİ OLAYLI BİTTİ! 03:07

DUA LIPA KONSERİ OLAYLI BİTTİ!

Kanada'nın Toronto kentinde dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın konser verdiği salonda havai fişek patlatılması sonucu 3 kişi yaralandı...

Lady Gaga Yine Olay Yarattı 00:49

Lady Gaga Yine Olay Yarattı

Lady Gaga önceki gece New York'ta yine dağıttı Oldukça alkollü olduğu gözlenen dünyaca ünlü şarkıcı, konser sonrası 'after party'de bir anda sahneye çıktı. İlginç dans hareketleriyle yine ilgi odağı olmayı başardı...

  • En Yeniler tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cizreli Mehmet'in Hayali Gerçek Oldu 04:29

Cizreli Mehmet'in Hayali Gerçek Oldu

Ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie'ye Rockabye şarkısında sosyal medya üzerinden eşlik ettiği video ile gündem olan Cizreli Mehmet Ali Şulan, İstanbul'da konser veren İngiliz şarkıcıyla birlikte sahneye çıktı...

Ebru Gündeş Konseri̇nde Neler Yaşandı 05:06

Ebru Gündeş Konseri̇nde Neler Yaşandı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş önceki akşam Günay Restaurant’ta sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Gündeş, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Ebru Gündeş, önceki akşam sevenleriyle Günay Restaurant’ta buluş..

  • BETA tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı'nın İlginç Takıntısı 00:42

Koray Avcı'nın İlginç Takıntısı

Ünlü şarkıcı Koray Avcı'nın ilginç bir takıntısı olduğu ortaya çıktı...

  • BETA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor 01:35

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor

Tecrübeli oyuncu Jane Fonda Hollywood’da böyle bir skandalın ilk kez gün yüzüne çıktığını söyledi: “Şükürler olsun ki ortaya çıktı. Hollywood’da ilk kez böyle bir şey oluyor. Malesef dünyada çok yaygın bir şey. Bilinen ..

Beklenen Teklif Geldi Bengü Muradına Erdi 01:36

Beklenen Teklif Geldi Bengü Muradına Erdi

Ünlü şarkıcı Bengü uzun zamandır aşk yaşadığı Selim Selimoğlu’nun doğum gününü, arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Parti çıkışı objektiflere yansıyan çiftin evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi. Uzun zamandır Selim Selimo..

  • BETA tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca 10:54

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca www.cubbeliahmethoca.tv cubbeliahmethocatv Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bul..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstersen Yatakta İstersen Ayakta  Komik  Cübbeli Ahmet Hoca 02:15

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse 02:24

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.863 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

 Sneijder'in İbiza'da Açtığı Mekanı Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Ziyaret Etti 00:38

Sneijder'in İbiza'da Açtığı Mekanı Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Ziya

Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan ünlü futbolcu Weslet Sneijder, İbiza'da mekan açtı. Ünlü futbolcunun mekanını Acun Ilıcalı ve müstakbel eşi Şeyma Subaşı ziyaret etti. Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan ünlü futbol..

  • ANKA tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dini Paylaşımlarıyla Çok Konuşulan Ünlüler 02:41

Dini Paylaşımlarıyla Çok Konuşulan Ünlüler

Dini Konulardaki Paylaşımları ve Açıklamalarıyla Dikkatleri Üzerine Çeken Ünlü İsimler Kimi ünlü dini inancını veya bu konudaki düşüncelerini konuşmaktan kaçınıyor olsa da pek çok ünlü hem konuşmaktan hem de sosyal medy..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce