#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik 08:09

Güliz Ayla'nın Albüm Lansmanında Büyük Talihsizlik

Genç şarkıcı Güliz Ayla, yeni albümü “Parla”nın lansmanını önceki akşam Karaköy’de bulunan bir mekanda gerçekleştirdi. Albümdeki 8 şarkının da kendisine ait olduğunu söyleyen Ayla’yı, dostları yalnız bırakmadı. Güliz Ayl..

  • BETA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle 1:42:15

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bestekâr Orhan, şarkıcı Gül ve gazino patronu Kenan arasındaki aşk ilişkisi konu edilir. Gül, Kenan’ın gazinosunda şarkıcıdır. Bir gün yolda Orhan’la karşılaşır. Orhan ile Gül, Kenan’ın gazinosunda sahn..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

Emine Aydın ve Simay Tokatlı Arasında Gerginlik Tırmandı 11:42

Emine Aydın ve Simay Tokatlı Arasında Gerginlik Tırmandı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı eldiven konsepti için Emine Aydın'ın düz, sade bir eldivenle gelmesini uygun bulmayınca ikili arasında kavga çıktı. Kerimcan ..

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler! 15:58

Peyman Umaydan Bahara Şok Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Bahar Candan yeni yarışmacı Damla Gezen'den büyük olduğunu belirtince ikili arasında kavga çıktı. Bahar daha sonra bugün çok mutlu olduğun..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü! 13:29

Dilara Taşkın Yine Yeniden Uykuya Yenik Düştü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Dilara Taşkın yine uykuya yenik düştü ve onu uyandıran ise yine Kerimcan Durmaz oldu. Kemal Doğulu, Dilara'nın her gün serviste iki saat pl..

  • ANKA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Öyle Bir Kombin Yaptı Ki Rakipleri Bile Öve Öve Bitiremedi! 08:52

Merve Öyle Bir Kombin Yaptı Ki Rakipleri Bile Öve Öve Bitiremedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Tuğçe Ekim ileride inşallah ben çok ünlü biri olurum ve Merve'de zevkle beni giydirir diyerek Merve'ye methiyeler dizdi. Emine Aydın ise ..

  • ANKA tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor 01:48

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FETÖ soruşturması kapsamında bizde 317 kişi görevden uzaklaştırıldı. Daha sonra KHK ile 175 kişi ihraç edildi. Şu anda 299 kişiyle il..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Son Dakika!  İstanbul'da Patlama! 01:21

Son Dakika! İstanbul'da Patlama!

Son Dakika! İstanbul'da Patlama! Maltepe'de bir şirkete gelen kargo paketi patladı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, olay Maltepe Zümrütevler Nazmi İlker Sokak'ta meydana geldi. Bir şirkete ..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Öldüresiye Kavga Etmek 03:16

Öldüresiye Kavga Etmek

Eşli dövüş iki kişi karşında iki kişi dövüşüyor ve tek kişiye iki kişi dalmak yasak. Adamlar çok acımasız lan gavura vurmak deyimini gerçekleştiriyorlar adeta..

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı 00:35

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı

Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı. Esed rejimi, Halep kentinin Kafr-Karmin güvenli bölgesine düzenlediği hava saldırısında sivilleri he..

Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Irak-İran Sınırında Deprem 01:32

Irak-İran Sınırında Deprem

Irak'ın İran sınırı yakınındaki Halepçe'de 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İran'da 211 kişi öldü, 2 bin 504 kişi yaralandı. Süleymaniye'de ise 6 kişi yaşamını yitirdi...

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Fobi Ne Anlama Gelir 00:46

Fobi Ne Anlama Gelir

Fobi kişinin bir nesneden ya da bir durumdan aşırı korkma halidir. Kişinin günlük yaşantsını oldukça olumsuz yönde etkiler. Örneğin sosyal fobisi olan bir kişi, topluluk içinde söz almaktan kaçınır ve bu durum geri pland..

  • NABIZ tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü 01:21

Esed Rejimi Katliam Yaptı: 50 Ölü

Doğu Gota'ya düzenlenen hava saldırısında en az 50 kişi hayatını kaybetti. Rusya ve Suriye uçakları ve füzeleri Doğu Gota'yı yerle bir etti. Gota'da en az 50 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Rusya ve Suriye savaş uçakl..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..