#Kerimcan durmazın kulağını Çekin dediği kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı 01:11

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında AFJET Afyonspor ile Bucaspor arasında oynanan maç sonrası olaylar çıktı. Bucasporluların koltukları söküp tribün boşluklarından atması üzerine Afyonspor taraftarı da Bucasporlula..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer 03:53

Saçma Amfibik Tekne Gezintisi Yola Düşer

A GENIUS mechanic has merged a 32ft houseboat with a three-wheel tractor to create the most unorthodox vehicle – an amphibious driving houseboat. In the summer of 2016, Theon Parseghian used a derelict 1967 houseboat and..

  • BETA tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evkur Yeni Malatyaspor  Trabzonspor Maçının Özeti 03:51

Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzonspor yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçta Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Malatya'ya galibiyeti getiren golü ilk yarının uzatma dakikalarında Okay Yokuşlu kendi kalesine attı. 31. d..

Hande Yener'in Yılbaşı Konseri Kâbusa Döndü 08:42

Hande Yener'in Yılbaşı Konseri Kâbusa Döndü

2018'i İstanbul'da bir otelde karşılayan Hande Yener'in yılbaşı konserinde olay çıktı ! 2800 kişilik salona 4000 kişi sığdırmaya çalışan organizatör yüzünden salonda izdiham yaşanınca seyircilerden aşırı tepki alan Hand..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlikten Kaçarak Bizon Sürüsüne Katılan Özgürlüğüne Düşkün İnek 00:46

Çiftlikten Kaçarak Bizon Sürüsüne Katılan Özgürlüğüne Düşkün İnek

Polonya'da bulunan bir çiftlikten kaçan Fransız limuzin türü ineğin, Bialowieza Ormanı’nda yaşayan vahşi bizon sürüsüne katıldığı ortaya çıktı. İneğin, kendisini bizon sürüsüne kabul ettirip kışı onlarla beraber geçirdiğ..

  • JET TV tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Buzdolabını Motosikletle Taşımak 00:59

Adana'da Buzdolabını Motosikletle Taşımak

Adana’da akşam saatlerinde yük taşıma arabasına bağlanan buzdolabını 2 kişi motosikletle taşımaya kalkınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yolda seyreden bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler 'pes' dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'un Göbeğinde Çatışma Anları Kamerada 01:06

İstanbul'un Göbeğinde Çatışma Anları Kamerada

Beyoğlu Kasımpaşa'da cenazeye gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 3 kişi yaralanırken, dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı...

Tüfekle Minareye Çıkıp Vatandaşlara Böyle Ateş Açtı 01:19

Tüfekle Minareye Çıkıp Vatandaşlara Böyle Ateş Açtı

Bursa'da bir kişi, pompalı tüfekle caminin minaresine çıktı. Vatandaşlara doğru ateş açan ve minareden cesedinin çıkacağını iddia eden şahsı resmi polislerin ikna çabaları sürüyor...

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar 00:32

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sürücüsünün manevra yapmak istediği otomobil, denize düşmekten kıl payı kurtuldu. Sürücü ve yoldan geçenler, uçurumda asılı kalan aracı düşmemesi için bir süre elleriyle tuttu. Olay, Alaplı-..

Kadın Kılığındaki Erkek Dilenci 00:38

Kadın Kılığındaki Erkek Dilenci

İran'da yol kenarında dilenen çarşaflı kadından şüphelenen kişiler önceden planlayarak herkesi şaşırtan bir şey yaptı. Bir kişi o anları videoya kaydederken, iki adam da şüphelendikleri dilencinin çarşafını çıkardı. Anca..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tam 1321 Yıl Hapsi İsteniyor Çok Fena Tuzağa Düştüler 02:39

Tam 1321 Yıl Hapsi İsteniyor Çok Fena Tuzağa Düştüler

Sosyal medya ünlüler için faydalı bir mecra olsa da, başlarına gelmeyen kalmıyor. Ayşegül Usta'nın haberine göre Berk Oktay, Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Pınar Altuğ Atacan gibi birçok ünlünün sosya..

  • BETA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobile 400 Kiloluk Dana Bindiren Yurdum İnsanı 04:32

Otomobile 400 Kiloluk Dana Bindiren Yurdum İnsanı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde polis ekiplerinin kontrol noktasında durdurduğu otomobilden yaklaşık olarak 400 kilogram ağırlığında dana çıktı. Dana, yaklaşık yarım saatlik uğraşla arabadan çıkarıldı, hırsızlık şüphesiyle ..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı 00:19

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı

Batman'da kafeteryada tartıştığı eşinin kafasına tabanca dayayarak rehin alan kişi, ikna çabaları sonucu polise teslim oldu. Kent merkezinde bir alışveriş merkezinde kafeteryada oturan çift arasında henüz belirlenemeyen ..

Aniden İrkilme Şakası - The Boss 03:13

Aniden İrkilme Şakası - The Boss

Hiç beklemediğiniz anda yanınızda ki kişi aniden ürkse ve irkilse ne tepki verirdiniz? Bizde bu şaka videomuzda insanların tepkilerini ölçtük. Ortaya oldukça eğlenceli ve komik tepkiler çıktı. Bir sonra ki şaka ve sosyal..

  • JET TV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli oldu 01:04

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adam, bir genci kovalayıp sığındığı camcı dükkanında bıçaklaması olayıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Olayın, kız meselesi yüzünden olduğu ortaya çıktı. Adamların olay sonrası korna çalı..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Facia Böyle Başladı 00:23

Facia Böyle Başladı

Rusya'da 64 kişinin öldüğü yangının başladığı anlar ve yaşanan paniğe ait görüntüler ortaya çıktı. Rusya'nın Kemerovo şehrinde 64 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının başladığı anlar ve yaşanan panik, güvenlik kamerasına..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Kağıthane’de börekçide silahlı çatışma- 3 yaralı 02:20

Kağıthane’de börekçide silahlı çatışma- 3 yaralı

Kağıthane’de bir börekçide oturan 3 kişiyle yanlarına gelen husumetlileri arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırılırken polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı...

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı- en az 23 ölü 00:54

Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı- en az 23 ölü

Nijerya'nın Kogi eyaletinde bir akaryakıt tankerinin devrilmesinin ardından meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Alevler bölgedeki araçlara da sıçrarken, en az 23 kişi hayatını kaybetti...

Sancaktepe’de silahlı ve bıçaklı kavga kamerada 00:20

Sancaktepe’de silahlı ve bıçaklı kavga kamerada

Sancaktepe’de aralarında husumet bulunduğu öğrenilen 3 kişi arasında kavga çıktı. Silah ve bıçağın kullanıldığı kavga güvenlik kamerasına yansıdı...

Beni nasıl otobüse almazsın-- 01:31

Beni nasıl otobüse almazsın--

ÖZEL HALK OTOBÜSÜNDE BU KEZ, YOLCU SAYISI TARTIŞMASI ÇIKTI. 30 KİŞİ DE OLSA BENİ ALACAKSIN DİYEN YOLCU ŞOFÖRÜ ÇİLEDEN ÇIKARDI. TARTIŞMA UZADI DA UZADI...

Sözün bittiği yer İzmir! 03:18

Sözün bittiği yer İzmir!

İZMİR'İ SARSAN DEPREMİN ÜZERİNDEN 6 GÜN GEÇTİ.. YIKILAN BİNALARIN MÜTEAHHİTLERİNİN DE ARALARINDA OLDUĞU 9 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ. BU ARADA O BİNALARIN YAPIMINA ŞAHİT OLANLAR ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİ Kİ,,, FELAKETİN GÖZ GÖR..

Elazığ’da yangın- 1 yaralı 01:05

Elazığ’da yangın- 1 yaralı

Elazığ’da 2 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı, yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı...