#Kerkük İl meclisi

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Yök'ten 01:34

Yök'ten "Uluslararası Ermeni Konferansı" Çağrısı

Yök'ten Uluslararası Ermeni Konferansı Çağrısı YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç: Alman Federal Meclisi'nde Ermeni iddialarına ilişkin alınan karara karşı konu, üniversitelerde bilimsel zeminde ele alınmalı ve tartışılmalı..

Tayvan meclisindeki kavga üç vekili hastanelik etti 00:25

Tayvan meclisindeki kavga üç vekili hastanelik etti

Tayvan meclisinde yapılan yeni çalışma yasasıyla ilgili oylamada yumruklar konuştu. Muhaliflerin, yasanın onayını engellemek için başlattığı eylemde dört milletvekili yaralandı, üçü hastaneye kaldırıldı...

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu 01:28

Meclis'in Tarihi Levhası 93 Yıl Sonra Bulundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulduğunda Başkanlık Divanı arkasında asılı olan levha, arşive kaldırıldı ve yıllarca tozlu raflarda bekledi. NTV, 93 yıl sonra bulunan ve yeniden yerine asılan Arapça levhayı görüntüledi...

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor 01:01

Trump'ın Dinleme İddiası Sonrası Tartışma Sürüyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyası döneminde dönemin başkanı Barack Obama'nın kendisini dinlettiği iddialarının ardından tartışma dinmiyor. ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'n..

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında 01:17

ABD'de gözler İstihbarat Komisyonu'nun duruşmasında

Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gündemden düşmeyen casusluk iddiaları ile ilgili sessizliğini bozuyor. FBI Başkanı James Comey, ilgili soruşturma kapsamında, pazartesi günü Temsilc..

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama 01:43

FBI Başkanı Comey'den İki Önemli Açıklama

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı James Comey, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesinde düzenlenen oturumda ülke gündemini meşgul eden iki konuda önemli açıklamalar yaptı...

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm 23:34

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Son Osmanlı Mebuslar Meclisi'nin Misakı Milli'yi kabulü, İstanbul'un işgali, TBMM'nin kuruluşu, Doğu ve Batı cephesinde yaşanan gelişmeler, düzenli ordunun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump 02:14

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) halk 45. başkanını seçti. Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump ve Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton arasında gerçekleştirilen 2016 ABD Başkanlı..

Referandum Sonrası İlk Görüşme 00:24

Referandum Sonrası İlk Görüşme

Saat 12.00’de başlayan görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşmeye ilişkin resmi açıklama yapılmazken, ikilinin gündeminde Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nin aldığı karar, terörle mücadele ve referandum sonrası süre..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Polisler Trafik Denetimi Yaptı 01:15

Çocuk Polisler Trafik Denetimi Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri trafik haftası kapsamında, trafik denetimindeydi...

Gün Dökümü 206.Bölüm-TBMM'nin Kore'ye Askeri Birlik Gönderme Kararı 02:58

Gün Dökümü 206.Bölüm-TBMM'nin Kore'ye Askeri Birlik Gönderme Kararı

Programın 206. bölümünde; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Kore'ye askeri birlik gönderme kararı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenaze Töreninde Direk Dansçıları Şov Yaptı 00:39

Cenaze Töreninde Direk Dansçıları Şov Yaptı

Tayvanlı bir politikacının ölümünün ardından cenazesinde 50 direk dansçısı gösteri yaptı.Cenaze töreninde direk dansçıları şov yaptı Tayvan'ın güneyindeki Chiayi kentinin il meclisi sözcüsü Tung Hsiang'ın cenaze töreni i..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı 01:28

Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı

Irak'ın toplam borcu ülke nüfusuna dağıtıldığı zaman her vatandaşın 6 bin dolar borçlu olduğu ortaya çıkıyor. Irak Meclisi Maliye ve Ekonomi Komisyonu Sözcüsü Ahmed Hacı Reşid, Maliye Bakanlığı'nın komisyonumuza verdiği..

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'dan Türkiye'ye 5,6 Milyon Euroluk Silah Satışı 00:58

Almanya'dan Türkiye'ye 5,6 Milyon Euroluk Silah Satışı

Almanya'daki silahlanma firmalarından bu yılın ilk dört ayında Türkiye'ye 5 milyon 600 bin euro değerinde silah ve mühimmat sattı. Alman Federal Meclisi'nde Sol Parti Milletvekili Sevim Dağdelen'in soru önergesi üzerine ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı  2 Yaralı 01:08

CHP Delege Seçiminde Kavga Çıktı 2 Yaralı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde gercekleştirilen delege seçimlerinde kavga çıktı. Kavgada yaralanan biri parti üyesi, diğeri Merkezefendi Belediyesi Meclisi üyesi iki kişi hastaneye k..