#Kerkükteki Şiddetli Çatışmalardan sıcak anlar

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti 02:21

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi. Şarkının sözleri ise büyük tepki çekti. Fromet karamizah yapmak istediği şarkısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller 03:25

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller

Sevgililer günü yaklaşırken ne alsam diye düşünenler için alternatif ve romantik bir hediye seçeneği olarakta düşünülen takım modellerini umarım beğenirsiniz. Sevgililer için tişört modelleri yaz aylarına yaklaştığımız ş..

  • Kadınca tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Dondurma 03:48

Atiye - Dondurma

İşte geliyor bu yazın tatlısı Atiye.. Güneşin sevdalısı Hem izler hem dans edersin Toplansın herkes İşte yılın bombası Dondurma gibi bir şey Vanilya çilek çikolata Dondurma dondurma dondurma Vanilya çilek çikolatayı unut..

 2017 Şık  Bayan Bot Modelleri 01:38

2017 Şık Bayan Bot Modelleri

2017 Bayan Bot Modelleri klasik deri den modern deri tasarımlara ve değişik modellere kadar birbirinden güzel seçenekler sunuyor .İşte bu sezonda öne çıkan birbirinden şık bot modellerini videomuzda izleyebilirsiniz. Mod..

  • Kadınca tarafından
  • 1.598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kim Kardashian'dan  Islak Show 01:02

Kim Kardashian'dan Islak Show

Sıcak havada su şelalesinde gözlere şenlik görüntüler sunan Kim Kardashian 2dan nefes kesen pozları videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Isıtılmış Balta ile Sigaraları Parçalamak 04:52

Isıtılmış Balta ile Sigaraları Parçalamak

Pürmüz yardımıyla yüksek sıcaklıkta ısıttığı baltayı sigaralar üzerinde test eden ekibin deneyi kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pet Şişe Ve Vantilatör Kullanarak Klima Nasıl Yapılır? 05:55

Pet Şişe Ve Vantilatör Kullanarak Klima Nasıl Yapılır?

Yaklaşan yaz ayları öncesi pratik malzemelerle serinleme yöntemini öğreniyoruz. Ev yapımı klima sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi ) 06:59

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi )

Sıcak yaz günleri geliyor. evde günün her saatinde sizden dondurma isteyen minikleriniz mi var? Güvendiğiniz, kendi seçtiğiniz malzemelerle evde dondurma yapın. Ev Yapımı Gerçek Dondurma Tarifi İçin. Ev yapımı dondurma b..

Hangi Ünlü Kaç Yaşında Ve Nereli? 10:55

Hangi Ünlü Kaç Yaşında Ve Nereli?

Ekranların sıcak ve sempatik yüzleri arasında bulunan ünlülerizin yaşları ve memleketleriyle ilgii bilinmeyenler sizlerle.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35 de Donan Kedi 07:34

35 de Donan Kedi

Hava o kadar soguk ki kedi donmuş. Kedinin imdadına yetişen insanlar sıcak suyla kediyi ısıtmaya çalışıyo....

Çizgi Film  Musti  Yağmuru Özlemek  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Yağmuru Özlemek Türkçe Dublaj

Havalar çok sıcak olunca hepimiz bunalırız. Musti ve arkadaşları da öyle. Ama Musti arkadaşlarını nasıl serinleteceğini çok iyi biliyor. Bakalım Musti sıcaktan bunalmış arkadaşlarına nasıl yardım edecek....

Sihirli Gökkuşağı Maria Zor Durumda!!! Ona Yardım Edelim 02:59

Sihirli Gökkuşağı Maria Zor Durumda!!! Ona Yardım Edelim

Güzel ve güneşli bir gün. Maria sıcak hava balonuyla bir geziye çıkıyor. Ama birden hava bozuluyor. Kara bulutlar görünüyor ve yağmur yağıyor. Maria zor durumda. Bakalım ona kim yardım edecek...

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Canım Kardeşim 46.Bölüm 10:13

Canım Kardeşim 46.Bölüm

Galip bey eve geldiğinde sıcak havadan çok şikayet eder. Mine babasının ve ailesinin sıcaktan eriyeceğine inanır. Ve gene hayaller kurar. Bulut amcadan yağmur yağdırması çevreyi serinletmek için yardım ister...

LG'den G6 İçin Rube Goldberg Makineli Muhteşem Tanıtım Videosu 02:35

LG'den G6 İçin Rube Goldberg Makineli Muhteşem Tanıtım Videosu

Karşısında Samsung Galaxy S8 gibi ciddi bir rakiple yarışmak zorunda olan LG G6 iddialı bir reklam videosu yayınladı. Sıcak ve soğukta sorun yaşamayan telefon hızlı şarjıyla da dikkatleri çekiyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle 53:51

Çarşamba Gecesi 3.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; tarihi eser kaçakçılığı, 42 çocuğu ve 9 karısı olan Cono Ahmet, Sefaköy çevre kiriliği ve sıcak su kaynaklarına sahip olan Melikşah Köyü konu edilmektedir. Prog..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Zamanın Tanığı 11.Bölüm Muş-Van 28:19

Zamanın Tanığı 11.Bölüm Muş-Van

Programın 11. bölümünde; Muş Ovası, Çukurbağ Köyü, Muş Ovası’nın çevresindeki volkanik doğal sıcak su gölleri, Ulupamir Köyü ve Van Gölü yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor 02:47

Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesince Fil Geçti Köprüsü üzerinde yapılan meydandaki süs havuzu, yaz aylarının sıcak günlerinde ‘Dombıra’ müziğinin ritmine göre dans eden fıskiyelerle, Erzurumluları serinletecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Taşkına Şok Suçlama - Bizi Ayağının Altına Alacakmış 21:18

Gamze Taşkına Şok Suçlama - Bizi Ayağının Altına Alacakmış

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Bahar Candan, Gamze Taşkın'ın telefon konuşmalarını duyduğunu ve bizi ayağının altına alacakmış dedi. Gamze konuşmanın nasıl geçtiğini an..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..