#Kerkükteki Şiddetli Çatışmalardan sıcak anlar

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı 00:54

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'dan tokat gibi sözler! Aslı, Ferhat ve Namık'ın ayrı düşmesine sebep mi olacak? Namık, Ferhat'ta olan değişimden memnun değildir. Ferhat'ta olan tüm değişimin suçlusu ola..

 İçli Köfte Tarifi 02:47

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 çay bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçli köfte iç harcı için: yar..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..

Borcam Pastası tarifi 01:32

Borcam Pastası tarifi

Malzemeler Kreması için 1 poşet muzlu puding 2. 5 su bardağı süt 1 poşet sade kremşanti Pandispanyası için : 4 yumurta 1 su bardağı şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1 vanilya 1 kabartma tozu 1. 5 su bardağı un Islatm..

Tam Kıvamında Etli Kuru Fasulye Tarifi 01:08

Tam Kıvamında Etli Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye 300 gr dana kuşbaşı et 1 tane kuru soğan 1 tane sivri biber 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı acı biber salçası Tuz 4, 5 -5 bardak sıcak su çok az sıvı yağ 1 tane küp şeke..

Jalapeno Turşusu Nasıl Kurulur 01:27

Jalapeno Turşusu Nasıl Kurulur

Malzemeler 1 kg jalapeno Meksika biberi 1 avuç nohut 3-4 diş sarımsak 2-3 dilim doğranmış limon Üzeri için; 1’er tatlı kaşığı toz şeker ve tuz 1’er çay bardağı üzüm sirkesi dökelim. Üzerleri dolana kadar sıcak su..

İsilik Vücudun Hangi Bölgelerinde Oluşur 00:50

İsilik Vücudun Hangi Bölgelerinde Oluşur

İsilik, genellikle vücudun kapalı bölgelerinde ortaya çıkar. Çünkü kıyafet altında kalan bölgeler, sıcak ve neme daha fazla maruz kalır...

  • NABIZ tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler 05:27

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler

Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyu..

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz 02:21

Juncker İngiltere İle Adil Anlaşma İstiyoruz

Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği liderler zirvesi sona erdi. Avrupalı liderler Brexit müzakerelerinde ilerleme sağlanamamasına rağmen görüşmelerin ikinci aşamasına yönelik hazırlık çalışmalarını başlatma kararı aldı. Mü..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır 05:39

Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 adet yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı beyaz peynir 3 su bardağı mısır unu 1 su bardağı sıcak su 1 paket kabartma tozu Taze Kekik Kırmızı Biber Taze Fesleğen T..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

 Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma 03:01

Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

Antalya'da Deniz Keyfi 00:51

Antalya'da Deniz Keyfi

Antalya'da yeni yılın ilk gününde sıcak havayı fırsat bilen tatilciler, Konyaaltı sahilinde denize girmenin keyfini çıkardı...

Garnitürlü Pilav Nasıl Yapılır 01:15

Garnitürlü Pilav Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı tereyağı 1,5 su bardağı baldo pirinç 2,5 su bardağı sıcak su Yeteri kadar tuz 1 kavanoz garnitür Dereotu..

Fırında Patates Köfte 01:58

Fırında Patates Köfte

Malzemeler 4 adet patates 2 yemek kaşığı salça 2 su bardağı sıcak su 8-10 adet arpacık soğan tuz Köftesi için; Yarım kg dana kıyma 1 paker Knorr köfte harcı 1 buçuk çay bardağı su Kızartmak için; sıvı yağ..

Kuşçu Baba 04:44

Kuşçu Baba

Geceleri, yol kenarındaki bir ağacın altında uyuyan, gündüzleri ise tezgahında kuşlar için 1 liraya buğday satarak geçimini sağlayan Bekir Bostancı (59), havalar iyice soğumadan sıcak bir yuvaya kavuşmanın hayalini kuruy..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademcik Ameliyatı Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli 01:34

Bademcik Ameliyatı Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli

Bademcik ameliyatı sonrası ilk gün kanama normal olarak nitelenebilir. Ancak sonraki günlerde devam eden bir kanama söz konusuysa vakit kaybetmeden hekime başvurmak gerekir. Ameliyattan sonraki birkaç gün sıcak ve yutulm..

  • NABIZ tarafından
  • 514 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeker Üfleme Sanatı'yla Yapılan Objeler 16:54

Şeker Üfleme Sanatı'yla Yapılan Objeler

Çin'de kameraya yansıyan görüntülerde sanatçının ellerinde şekillenen içi hava dolu sıcak şeker müşterisine sunulduğunda muazzam bir görünüme sahip oluyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Temizleme Süreci 01:06

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Tem

Chem-Dry'ın üstün seramik, taş, fayans, sert zemin, derz temizleme süreci. Chem-Dry taş sert zemin temizlemede Sıcak Karbonatlı yıkama temizleme sürecini uygular. sert zeminlerdeki bakterileri, mikropları, kir ve lekele..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tas Kebabı Tarifi 01:35

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı (Detaylı Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet küçük boy kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek..

Tahin Pekmez Smoothie 03:19

Tahin Pekmez Smoothie

Tahin Pekmez Smoothie Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1/2 su bardağı yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı tahin 4 yemek kaşığı pekmez 1 çay kaşığı toz tarçın 1 çay kaşığı toz zencefil 2 adet muz Hazırlanışı; Mutfak robotunuz ya d..

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım 14:31

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım

Kışın gelip çattığı ve soğuk havanın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde artık nispeten daha sıcak tonlardaki Sonbahar makyajlarımızı bırakıp daha soğuk tonlara yönelmeye başladık. Tam da bu makyajla..

Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız... 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Altay'ın ÖSO ile açıklamalarına sert tepki göstererek, Sen sıcak yatağında yatarken terörist dediğin ÖSO, beni..

Dili Rögar Kapağına Yapışan Köpek 01:05

Dili Rögar Kapağına Yapışan Köpek

Dili Rögar Kapağına Yapışan Köpeği Sıcak Su Yardımıyla Kurtaran Güzel İnsanlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce