#Kerpetenle gırgır Şamata diş Çektiler

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Kozalak Mantısı Tarifi 04:09

Kozalak Mantısı Tarifi

MALZEMELER 3 tane yufka 200 kıyma 2 su bardağı yoğurt 1 kaşık salça 5.6 diş sarımsak 1 kahve fincanı sıvı yağ Bolca sıvı yağ (kızartmak için) YAPILIŞI :yufkaları videoda gördüğünüz gibi 72 parçaya bölüyoruz ve pi..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

500 Akraba Selfie Çekti 00:34

500 Akraba Selfie Çekti

Çin'de, 500 akraba, drone yardımıyla selfie çektirdi.Bu çekim için aile üyelerinin 2 sene boyunca plan yaptığı belirtiliyor...

Yedi Karanfil 3 - Eklemedir Koca Konak (FON) 04:36

Yedi Karanfil 3 - Eklemedir Koca Konak (FON)

Eklemedir koca konak ekleme aman aman Nazlıda yarim yine yine geldi aklıma Nasıl edeyim başımdaki sevdaya Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum Ortada boylu bir güzele vurgunum Bizim bağa gideriken serhaya aman aman Ç..

Meryem Uzerli'den Pilotları Yakan Fotoğraf! 03:13

Meryem Uzerli'den Pilotları Yakan Fotoğraf!

Havacılık idaresi kurallarına göre pilot kabinine görevliler dışında birinin girmesi kesinlikle yasak.Bu kuralı dinlemeyen Meryem Uzerli'nin pilot kabininde fotoğraf çektirmesi sonucunda görevli pilotlara para cezası kes..

  • ANKA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Rodallega İle Castillo'nun Helyum Gazıyla İmtihanı 00:15

Rodallega İle Castillo'nun Helyum Gazıyla İmtihanı

Trabzonspor'un Kolombiyalı golcüsü Hugo Rodallega ile Castillo televizyon kanallarında eğlence için kullanılan helyum gazını içlerine çektiler ve ortaya bu komik görüntüler çıktı!..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yetenek Sizsiniz Rapçi Elmas Kardeşler 01:29

Yetenek Sizsiniz Rapçi Elmas Kardeşler

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan Yıldırım Elmas, Şahin Elmas ve Mehmet Elmas kardeşler rap şarkılarıyla ilgi çektiler. Özellikle küçük kardeş herkesin gözdesi oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.488 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Gence Yapılan Mandal Şakası 00:17

Gence Yapılan Mandal Şakası

Genç çocuğun yüzünü mandalla doldurup bir anda çektiler..

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tabelanın Şarjı Bitince Böyle Müdahale Ettiler 00:24

Tabelanın Şarjı Bitince Böyle Müdahale Ettiler

Hırvatistan'da bir maçta tabelanın bataryası bitince oyuncu değişikliği tabelasına üçlü priz çektiler...

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay 00:51

İş Yerinde Gülme Krizine Sokan Olay

İş yerinde sakince oturan bir kişinin başına gelen olay izleyenleri gülme krizine soktu. Bir anda cam masa tuzla buz olurken güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen dükkan sahibi ve arkadaşları kahkahaya boğuldu. Öte yanda..

Kedicikler Davul Zurna Eşliğinde Halay Çekiyorlar 02:14

Kedicikler Davul Zurna Eşliğinde Halay Çekiyorlar

Adnan Oktar'ın sevgi ve mutlulukları her geçen gün daha artan nurlu kedicikleri Sibel Yılmaztürk Yasemin Ayşe Kiriş Aslı Alkan, Pınar Yada Saliha Yazaroğlu ve Tuğba Bozkurt davul zurna eşliğinde el ele tutuşularak halay ..

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fotoğraf Çeken Kişinin Dikkatini Çektiği Şey 03:49

Fotoğraf Çeken Kişinin Dikkatini Çektiği Şey

Hatıra Fotoğrafı Çektiler Fakat Detaylı Bakınca Dünyayı Şoke Eden Bir Şey Fark Ettiler İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kan Donduran Görüntüler: Acemi Yüzücüler Kendi Ölümlerini Kaydetti 01:46

Kan Donduran Görüntüler: Acemi Yüzücüler Kendi Ölümlerini Kaydetti

Hindistan'da 20'li yaşlardaki üç kişi, girdikleri derin bir gölette boğulurken o anları saniye saniye kaydettiler. Üç adam, kamerayı ayarlayıp kayda girdikten sonra girdikleri gölde yüzdükleri anı videoya kaydedeceklerdi..

Odalarında ünlü oldular! 02:22

Odalarında ünlü oldular!

EN KÜÇÜĞÜ 10 YAŞINDA, ALANYALI 3 KARDEŞ... EVLERİNİN ODASINDA BİR ŞARKI SÖYLEYİP VİDEO ÇEKTİLER... O VİDEO, 3 GÜNDE 1,5 MİLYON İZLENİNCE YAPIMCILAR PEŞLERİNE DÜŞTÜ... EVDEN DIŞARI ADIM ATMADAN ŞÖHRET OLDULAR...

Evlat hasreti bitti! 01:33

Evlat hasreti bitti!

YILLARCA EVLAT HASRETİ ÇEKTİLER. NORMAL YOLLARLA OLMAYINCA DA TÜP BEBEK DENEDİLER. TAM ÜMİTLERİ TÜKENMİŞTİ Kİ, BEKLEDİKLERİ MÜJDE GELDİ. İŞTE ÇETİN ÇİFTİNİN OĞULLARI YUSUF'A KAVUŞMA MÜCADELESİ...

Market görevlisi müşteriye silah çekti! 01:53

Market görevlisi müşteriye silah çekti!

'SİPARİŞ VERDİĞİM ÜRÜNLER EKSİK GELDİ' DİYEN MÜŞTERİYE SİNİRLENEN MARKET GÖREVLİSİ, EŞKIYALIĞA SOYUNDU... KAPISINA DAYANDIKLARI MÜŞTERİYE SİLAH ÇEKTİLER... 'KOMŞUM YETİŞMESE BELKİ DE ÖLECEKTİM' DİYEN ADAM, YAŞADIĞI KABUS..

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1 10:35

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1

Vim Beko Turbo Fırın (Ayşenur Yazıcı) Wella New Wave Yeni Diş Macunu Alo Matik (Nilgün Kasapbaşoğlu) Ülker Metro Ziraat Bankası Helix Vernel Aymar Fab Matik İpana Anti Tartar Singer Cif Yudum Nivea Creme Loréal Aygaz Fır..

Canim Kardeşi̇m 57.Bölüm Di̇şçi̇ye Gi̇tmek İstemi̇yorum 10:09

Canim Kardeşi̇m 57.Bölüm Di̇şçi̇ye Gi̇tmek İstemi̇yorum

Mine’nin dişi ağrımaktadır. Dişi ağrıyan Mine dişçiden korktuğu için dişçiye gitmemek de inat eder. Galip ve Lale Mine’yi dişçiye gitmesi ve diş doktoru korkusunu yenmek için evde dişçilik oyunu oynarlar. Galip bey ve La..

  • ÇocukTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru 00:43

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru

Milli Savunma Bakanlığına 4 Günde 54 Bin 957 Başvuru Milli Savunma Bakanlığı, ’Dış kaynaktan bin 122 subay ve 3 bin 47 astsubay alımı’ ilanına 4 günde 54 bin 957 adayın başvurduğunu açıkladı. Milli Savunma Bakanlığının ..