#Kesilen ağacın evi Çatısından İkiye ayırması

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm izle türkçe Alyazılı Çizgi Roman Serisi Shunichi Minami, iyi görünüme sahip, başarılı bir liselidir. Chiyomi Horikiri, dansı seven parlak bir kızdır. İkisi çocukluktan ark..

  • Tv Series tarafından
  • 54.402 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakar Gününde Olan Kardeşler 00:34

Sakar Gününde Olan Kardeşler

Aynı evi paylaşan kardeşler önce kız olan işe gitmek için çıkmış ancak merdivenlerde ayağı kayınca düşmüş. Kardeşinin bağrışlarını duyan ağabeyde yardıma koşarken düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hırsızlar yatıya kaldı 02:41

Hırsızlar yatıya kaldı

AKILALMAZ BİR SOYGUNUN HABERİ VAR SIRADA... İSTANBUL'DA BİR EVE GİREN İKİ HIRSIZ, GECEYİ DE O EVDE GEÇİRDİ... SABAH UYANINCA DA KAHVALTI YAPIP DUŞ ALDILAR. EVİ HIRSIZ OTELİNE DÖNEN YILDIZ DOĞAN,..

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi 02:54

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi

Hatay’da çıkan orman yangının yerleşim yerlerine sıçraması sonucunda evi ve eşyaları yanan vatandaşın evinde tek sağlam kalan Türk bayrağı oldu. Türk bayrağının koyulduğu çekmecenin dahi yandığı evde Bakan Soylu da şaşkı..

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ceylan Koynat - Sorma (Cover) 05:21

Ceylan Koynat - Sorma (Cover)

Söz&Müzik: Sezen Aksu Keman: Erdem Şenyaylar Gitar: Tuna Eğrilmez Bas Gitar: Kemal Büyük Percussion: Cemal İlkbahar Percussion: Evrem Senyaylar Yan Flüt: Zeynet Büyükcinar Bağlama/Ud: Sinan Dindoruk Mix&Mastering: Me..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar 51:09

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı 01:59

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı

BİRİ 12, DİĞERİ 13 YAŞINDA İKİ KARDEŞ... YILLAR ÖNCE EVİ TERK EDEN, YÜZÜNÜ BİLE HATIRLAMADIKLARI BABALARINDAN 600 BİN LİRA BORÇ KALDI... 'BİZ BU PARAYI NASIL ÖDERİZ' DİYEN ÇOCUKLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar 1:03:37

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • ZULMA tarafından
  • 3.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı 01:58

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı

HİÇ GİTMEDİĞİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR ŞEHİRDE EV SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DEYİP YOLA DÜŞTÜ. TEK BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN ÜZERİNE KAYDEDİLEN EVİ GERÇEK SAHİBİNE TESLİM ETTİ...

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Gözleri Bağlı Yastık Savaşı Yapan Gençler 01:12

Gözleri Bağlı Yastık Savaşı Yapan Gençler

Aynı evi paylaşan gençler canlarını sıkılınca bir oyuna kara vermiş. Gözlerini kapatarak yastık savaşı yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emlakçıdan kira tuzağı! 02:10

Emlakçıdan kira tuzağı!

EV KİRALARKEN AMAN DİKKAT! İSTANBUL'DA BİR EMLAKÇI, AYNI EVİ ONLARCA KİŞİYE GÖSTERİP, PARALARI PEŞİN ALDI. KONTRAT YAPMAK İÇİN OFİSE GİDENLER, ELLERİNDE SAHTE MAKBUZLA KALAKALDI.....

Evinin enkazında altınlarını aradı 01:44

Evinin enkazında altınlarını aradı

YANGIN FACİASIYLA EVLERİ KÜLE DÖNMÜŞ, HER ŞEYLERİNİ KAYBETMİŞLERDİ. ARTVİN DEREİÇİ KÖYÜNE ÖYLE ÇOK YARDIM GÖNDERİLDİ Kİ; KÖYLÜLER ARTIK GİYECEK GÖNDERMEYİN BUNLAR BİZE YETER DEDİ... AYNI KÖYDEN EVİ YANAN BİR KÖYLÜYSE E..

Babası yaşındaki biriyle evlendi 02:55

Babası yaşındaki biriyle evlendi

18’ine girdiği gün evi terk etti. Ailesi birlikteliklerine onay vermediği 44 yaşındaki adamla evlendiğini duyunca büyük şok yaşadı...

Alev topuna dönen iki katlı bina küle döndü 04:49

Alev topuna dönen iki katlı bina küle döndü

Sakarya’nın Karasu ilçesinde gece saatlerinde çıkan yangın iki katlı evi küle çevirdi. Evin alev topuna döndüğü anlar mahalle muhtarı tarafından saniye saniye kaydedildi...

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesadüfün Böylesi  Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Evine Gitti 04:06

Tesadüfün Böylesi Kılıçdaroğlu neden Bakırköy Belediye Başkanı'nın Ev

15 Temmuz gecesi darbeden 'kontrollü şekilde kaçtığını' ortaya çıkardığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun oteller almadığı için gittiğini söylediğ..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Bahçelievler’de bin kişiye bayramlık giysi 04:33

Bahçelievler’de bin kişiye bayramlık giysi

Bahçelievler Aile Destek Evi (BADE), Ramazan Bayramı öncesi anne ve çocuk olmak üzere bini aşkın kişiye giyim, kuşam desteği verdi. Tam kapanma nedeniyle evden çıkamayan ailelere bayramlıklar kapıdan teslim ediliyor...

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Bayburt'ta sel- Ev ve ahırları su bastı 00:37

Bayburt'ta sel- Ev ve ahırları su bastı

Bayburt'un Demirözü ilçesinde sağanak ve dolu etkili oldu. Pek çok evi ve ahırı su bastı, hayvanlar telef oldu...

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü 04:29

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü

Kastamonu’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından sel baskınları yaşandı, birçok işyeri ve evi su bastı. Batı Karadeniz’de yaşanan sele ilişkin açıklama yapan Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Yaşanan se..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..