#Keti ft fatma turgut hayat böyle müzik dinle

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm 1:53:25

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.nnBir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete ..

  • Dizi TV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm 1:53:25

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.nnBir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete ..

  • Dizi TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 441 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5 14:16

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5

Etiketler:ngta san andreas müziği,ngta san andreas gizemleri,ngta san andreas hileleri,ngta san andreas burak oyunda,ngta san andreas araba modu,ngta san andreas mod,ngta san andreas online,ngta san andreas trailer,ngta ..

  • Emrullah tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD 1:31:47

Ezel - Ezel 1.Bölüm | Her İhanet Sevgiyle Başlar - HD

Ezel 1. Bölüm ÖzetnnÖnce Ömer vardı. Ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı olan. Ömer bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden ci..

  • Dizi TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 3 yıl önce
CENEVRE'DE ZORLA EVE KAPATMA YETKİLERİ İSTENDİ! 28:35

CENEVRE'DE ZORLA EVE KAPATMA YETKİLERİ İSTENDİ!

Bizi Bu Sistemle Karşı Karşıya Getirmeyin! DİYE ÇAĞRI YAPACAĞIZ! 04.06.2023 tarihli haftalık toplantı. ▪︎Toplantılarımızın yer ve zaman bilgilerine ulaşmak için platformumuzun sosyal medya hesaplarından duyurularımızı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Geber Hain 04:02

İsmail YK - Geber Hain

İsmail YK - Geber Hain Şarkı Sözleri Of be de yanıyordum Of be bir bitiyordum Senin için deli gibi okuluma gitmiyordum Of be aklımda kalmadı Of be sersem gibi ortalarda dönüyordum Bugün bana yarın sana Yelkenlere vurulu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.283 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official Video) 02:35

Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ft. Tuğçe Kandemir - Kördüğüm (Official

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Yönetmen: Volkan Akkal Yaylı: İstanbul Strings Gitar: Mesut Çakır Kayıt: Abdullah Meydan Kurgu: Cengizhan Şanver Color: ..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Gülben Ergen -Seni Kırmışlar 02:58

Gülben Ergen -Seni Kırmışlar

Söz – Müzik. Kubilay Karça Düzenleme: Berk Sabah Yönetmen: Metin Arolat Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Seni Kırmışlar sözleri ile, Seni kırmışlar yârim Ağlamazdın hep gülerdin İçmezdin bu kadar çok Eller..

ZAKKUM __ Elveda (Akustik) 04:30

ZAKKUM __ Elveda (Akustik)

- Zakkum // Elveda (Akustik) Söz: Cem Senyücel Beste: Yusuf Demirkol - Yapım: ZAKKUM Müzik © 2021 Yönetmen: İmre Haydaroğlu Mekan: Cafe Botanica / Ankara - Vokal: Yusuf Demirkol Kahon, Shaker: Cem Senyücel Gitar: Eren Pa..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Söz & Müzik : Ertuğrul Sağlam Düzenleme : Taner Çalık Mix & Mastering : Serkan Kula Basgitar : Birkan Şener Gitar : Cem Şengül Tarcuş : Baransel Özcan Kemanlar : Turkish feeling strings Production: Ozan Karabağ Produc..

Sezen Aksu - Affet (Official Video) 03:10

Sezen Aksu - Affet (Official Video)

Sezen Aksu - Affet (Official Video) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Okay Barış Yönetmen: Tolga Çetin Kurgu: Serkan Sümeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şarkı sözleri: Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım çatıy..

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası 03:48

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası

Ekin Uzunlar - İrem Güral (YOK ELVEDASI) Söz&Müzik: Beytullah Kılıç Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç ..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..