#Keşfedilmeyi bekleyen Şarkılar 2 müzik dinle

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler 00:45

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu gerçekleşen bir düğünde inşaat malzemeleri satan firmanın personeli, evlenen patronlarının düğün arabasının önünü iş makinesiyle keserek bahşiş istedi. Marmaris’e bağlı Selimiye Ma..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 00:46

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Afyon'da Fetö Operasyonu- 19 Kişi Adliyeye Sevk Edildi Afyonkarahisar'da yürütülen Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında avukatlar ile öğretmenlerinde bulunduğu 19 kişi a..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Psikopat Babadan Hunharca Şaka 04:16

Psikopat Babadan Hunharca Şaka

Önceki videosu yayınlanmıştı hatırlarsınız. Oyun konsolu hastası oğlunun konsolunu kıran psikopat babadan bir umuıt konsol bekleyen oğluna hunharca şaka...

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk 00:44

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk

Görüntüler Rusya’nın Samara bölgesindeki bir süpermarketten. Kasada aldıklarının ödemesini yapan genç adam, yanında sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadına tüm kuvvetiyle yumruk attı. Zavallı kadın sırt üstü düşerken..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Çinde +18 İnsanlık Ölmüş Dedirten Görüntüleri 01:34

Çinde +18 İnsanlık Ölmüş Dedirten Görüntüleri

Çin'de yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan kadına önce bir taksi çarpıp kaçtı. Yolun ortasında hareketsizce yatan yaralı kadına çevredeki kimse yardım etmedi. Dakikalarca yolun ortasında yaralı halde yardım bekleyen ..

Adana'da Ölümüne Serinlik 03:32

Adana'da Ölümüne Serinlik

Adana'da çocuklar, sıcakların artmasıyla birlikte boğulma tehlikesine aldırmadan sulama kanallarında serinliyor. Afrika sıcaklarını bekleyen Adana'da termometreler 38 dereceyi gösterdi. Dinlenme parklarının müdavimleri..

Bavul Bandından Yengeç Ordusunun Çıkması 01:12

Bavul Bandından Yengeç Ordusunun Çıkması

Lynden Pindling Uluslararası Havaalanı'nda bagajlarını bekleyen yolcular, bavul bandında yengeç ordusuyla karşılaşmış. Bu manzara karşısında şaşkına dönen yolcular hemen cep telefonu kameralarına sarılıp görüntüleri kayd..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

maNga - Cevapsiz Sorular 05:24

maNga - Cevapsiz Sorular

Birden ay ışığını kesti Bir de sen çok değiştin Yaşananlar hiç yaşanmamış gibi Söylenenler hiç söylenmemiş gibi Birde sen karşıma geçtin Başka biri var, biri var dedin İnanamadım bittiğine İnanamadım gittiğine ..

Tesla'yla Kapışayım Derken Spin Atıp Madara Olan Porsche! 00:20

Tesla'yla Kapışayım Derken Spin Atıp Madara Olan Porsche!

'Dadcz' isimli kanalın paylaştığı videoda, Tesla marka aracın arkasında bekleyen Porsche'li sürücü, Tesla'nın hızlı kalkışının ardından kendi çapında olayı bir mücadeleye dönüştürmeye karar veriyor ve Tesla'nın peşine dü..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyzbol Kartlarıyla Eşine Uygun Bir Donör Bulunduğunu Anlatan Kadın 02:08

Beyzbol Kartlarıyla Eşine Uygun Bir Donör Bulunduğunu Anlatan Kadın

Böbrek nakli için bekleyen adam, uygun bir donör bulunduğunu öğrenince duygusal anlar kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Okan Bayülgen ve Selin Atasoy Çifti Kavga Ettiler! 00:59

Okan Bayülgen ve Selin Atasoy Çifti Kavga Ettiler!

Üç yıldır birlikte olan Okan Bayülgen ve Selin Atasoy çiftinin, gittikleri mekanda kavga ettikleri iddia edildi. İkilinin, çıkışta sinirli olduğu görüldü..Okan Bayülgen, sevgilisi Selin Atasoy'la önceki akşam Asmalımesci..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 5. Bölüm 2.Fragmanı 01:13

İki Yalancı 5. Bölüm 2.Fragmanı

İki Yalancı 5. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Duygu'nun söylediği yalanlar ortaya çıkacak mı? Serkan ile Duygu'yu bekleyen büyük sürpriz ne?..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Sahibini Dinleyen Akıllı Tavuk 01:26

Sahibini Dinleyen Akıllı Tavuk

Sahibinin beni bekle demesiyle onu bekleyen akıllı tavuk komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın- Haluktan Beşiktaş Marşı! 02:44

Çocuklar Duymasın- Haluktan Beşiktaş Marşı!

Haluk'un romantik şiir anlayışı, Meltem'i çileden çıkardı! Yağmurun yağmasıyla birlikte Haluk'tan romantik bir şarkı bekleyen Meltem, hayal kırıklığına uğruyor!..

  • ANKA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce