#Keşfedilmeyi bekleyen Şarkılar 2 müzik dinle

Şans Eseri Düşen Ağaç Dalından Yara Almadan Kurtulan Adam 00:17

Şans Eseri Düşen Ağaç Dalından Yara Almadan Kurtulan Adam

Park bölgesinde yağmurdan korunmak için elindeki şemsiye ile ağaç altında bekleyen adamın şanlı olduğu dakikalar kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Çamaşır Makinesiyle Savaşan Kedi 00:43

Çamaşır Makinesiyle Savaşan Kedi

Makinede en sevdiği çamaşırını bekleyen çocuk gibi önüne geçmiş hemen bitmesini bekliyor sanki. Tabii bu biraz sabırsız çocuklardan...

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyonet Taksiyi Biçti  5 Ölü 01:48

Kamyonet Taksiyi Biçti 5 Ölü

Kamyonet çarptığı taksiyi metrelerce sürükledi, feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza Tayland'da meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, hemen arkasından süratle gelen bir kamyonet çarptı. Ön..

Yaptığı Şaka Yüzünden Damadı Kızdıran Gelin 01:29

Yaptığı Şaka Yüzünden Damadı Kızdıran Gelin

Azerbaycan'da bir düğünde gelinin yaptığı pasta şakası damadı çok kızdırdı. Azerbaycan düğünlerinin vazgeçilmezi olan pasta kesim töreninde, damat çatalıyla geline pastadan yedirdi. Aynısını gelinden bekleyen damat, geli..

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadeniz’de Balık Yok! 02:28

Karadeniz’de Balık Yok!

Karadenizli balıkçılar bu sezon denizden umduğunu bulamadı. Avlanma yasağının bitmesiyle birlikte denize açılan Karadenizli balıkçılar hayal kırıklığına uğradı. Büyük miktarda palamut avı bekleyen balıkçılar, umduklarını..

Beşiktaş 2-0 Leipzig 00:18

Beşiktaş 2-0 Leipzig

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 2. karşılaşmasına Alman temsilcisi Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş 2-0 Leipzig maç sonucu. Beşiktaş Leipzig maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş-Leipzig karşılaşmasının 59. dakikasında Vodafone..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14) 05:27

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14)

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca Şarkı Sözleri Yolunu bekleyen ben olsam neyse Bu şehir bu sokak seni bekliyor Uykusuz geceler gizlese bile Be seher bu şafak seni bekliyor Selami Şahin: Hayatın ne anlamı var Yanımda..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Fok Balığının Oltayla Yakalanan Balığı İstemesi 00:48

Fok Balığının Oltayla Yakalanan Balığı İstemesi

Amatör balıkçıların oltasına takılan balığı takip ederek denizden kumsala çıkıp O balık benim hakkımdı dercesine bekleyen fok balığının kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllı Telefonun Cepte Patlaması 00:29

Akıllı Telefonun Cepte Patlaması

Endonezya'da akıllı cep telefonu gömlek cebinde patlamış. Otel lobisinde bekleyen adam cebindeki telefonun ısındığını hissetmiş ve telefonu almak için elini cebine atmaya fırsat kalmadan telefon bir anda patlayarak alev ..

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Liseliler Acımasızca Bıçakla Birbirine Girdi! 00:32

Liseliler Acımasızca Bıçakla Birbirine Girdi!

Beylikdüzü'nde liseli öğrenciler ve dışarıda bekleyen gençlerin karıştığı bıçaklı kavgada ikisi öğrenci üç kişi yaralandı. Öğrencilerin birbirine acımasızca bıçakla saldırdığı ve yaraladığı anlar saniye saniye kameralara..

Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi! 00:50

Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi!

Beşiktaş Ortaköy'de seyir halinde olan bir otomobil, otoparka girmek için aniden dönüş yapan başka bir otomobile çarparak kaldırımda bekleyen yolcuların arasına daldı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce uzağa savrulan genç k..

Sevimli Köpek Yuki'nin Komik Halleri 01:07

Sevimli Köpek Yuki'nin Komik Halleri

Sürekli İlgi Bekleyen Sevimli Köpeğin Masum Halleri..

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Hollanda'ya Kangallı Protesto 00:50

Hollanda'ya Kangallı Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşlarına köpeklerle uygulanan şiddetin ardından Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen bir gurup kangallı protesto gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda Başkonsolosluğu'na gec..

Yüzyıllık Destan Çanakkale 04:25

Yüzyıllık Destan Çanakkale

Biz,kısık sesleriz...minareleri, Sen,ezansız bırakma Allahım! Ya çağır şurda bal yapanlarını, Ya kovansız bırakma Allahım! Mahyasızdır minareler...göğü de, Kehkeşansız bırakma Allahım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mağazada İlginç Olay: Çalışanlar Neye Uğradığını Şaşırdı 00:44

Mağazada İlginç Olay: Çalışanlar Neye Uğradığını Şaşırdı

Nazilli'deki bir giyim mağazasının müşteri bekleyen çalışanları, akşam saatlerinde şaşkına çeviren bir olayla karşılaştı. Dükkanın üst kısmındaki profilden içeri giren kedi lamba ile beraber yere düştü. Hem çalışanları h..

Mısır Yılanının Bina Duvarında Şekil Alması 00:29

Mısır Yılanının Bina Duvarında Şekil Alması

Evcilleşmesi kolay olan, insanlarla çabuk uyum sağlayan, zehirsiz ve çok farklı renk çeşitlerine sahip olan Mısır Yılanı, binanın duvarında öyle bir şekil almış ve kamufle olmuş ki aşağıda bekleyen kedi ne yapacağını şaş..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonda Bir İhtimal Gerçek Oldu, Şanssız Motosikletli Kamerada 00:32

Milyonda Bir İhtimal Gerçek Oldu, Şanssız Motosikletli Kamerada

O kadar da olmaz denecek görüntüler Çin'de kayda geçti. Yolun karşısına geçmek için bekleyen motosikletlinin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez...

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi 00:48

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek’ten döndü. Bosna dönüşünde kendisini..

Sokakta Islak Islak Şarkısının Söyleyen Yaşlı Amca 00:48

Sokakta Islak Islak Şarkısının Söyleyen Yaşlı Amca

Hayatı boyunca şarkının nakaratını bekleyen dayı..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartıştığı TIR Şoförüne Kurşun Yağdırdı 00:20

Tartıştığı TIR Şoförüne Kurşun Yağdırdı

Amerika'da trafikte tartıştığı TIR'ı yolun ilerisinde bekleyen adam araç geçerken kurşun yağdırdı. Ateş ederken cep telefonuyla çekim yapan adam o anları sosyal medya hesabından yayınladı..

Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce