#Keşfedilmeyi bekleyen Şarkılar 2 müzik dinle

Tahinli Çörek Tarifi 08:32

Tahinli Çörek Tarifi

Tahinli çörek tarifi bu tariften iki tepsi cikiyor. Malzemeler 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya 1 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker yaklaşık 8 buçuk su bardağ..

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:38

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ..

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Dünyanın En Basit Soygunu 00:52

Dünyanın En Basit Soygunu

Brezilya'da motosikleti ile yol kenarında bekleyen adam , karşıdan bisikletle gelen hırsızlara ellerindeki silahı görünce karşı koymamış. Hırsızlarda motosiklet dahil ne var ne yok alıp gitmiş...

  • JET TV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kornadan Aklı Çıkan Kız 00:07

Kornadan Aklı Çıkan Kız

Kız arkadaşını arabası ile bekleyen eleman , kız arkadaşı kendini far etmeyince kornaya basmış ancak kızın ödü patlamış...

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İçinden Star Çıkan Bagaj Taşıyıcısı 00:32

İçinden Star Çıkan Bagaj Taşıyıcısı

Havalimanında uçaklarının kalkmasını bekleyen kızlar piste bakarken dansı ile kendinden geçen bagaj taşıyıcısını görmüşler ve hemen kameraya sarılmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Talihsiz Kadın Otomobille Duvar Arasında Böyle Sıkıştı 00:21

Talihsiz Kadın Otomobille Duvar Arasında Böyle Sıkıştı

Manisa'nın Kula ilçesinde kapalı otoparka girmek isteyen bir otomobil, otopark girişinde duvarın kenarında bekleyen kadına çarptı. Otomobille duvar arasında sıkışan talihsiz kadın ağır yaralanırken kaza anı otoparkın güv..

Tiramisu Pralin Tarifi 02:29

Tiramisu Pralin Tarifi

1,5 paket kedidili bisküvi (yani 150gr) 2 tatlı kaşığı granül kahve 1/3 çay bardağı sıcak su 1 paket labneli peyniri 1 paket vanilya 2 kaşık pudra şekeri 2-3 kaşık kakao Hazırlanışı; 1.150 g yani 18-20 adet kedidili bi..

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Suya Göbekleme Çakılan Adam 00:28

Suya Göbekleme Çakılan Adam

Bir köprüde suya atlamak için bekleyen adam en sonunda gaza gelip atlamış ve göbeğiyle suya dalınca fena yanmış...

  • JET TV tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bergüzar Korel Diyarbakır Anneleri İçin Ne Dedi 01:31

Bergüzar Korel Diyarbakır Anneleri İçin Ne Dedi

İkinci bebeklerini bekleyen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Ajda Pekkan konserindeydi.Hamileliğinin iyi gittiğini söyleyen Bergüzar Korel,Diyarbakır Anneleri ile ilgili soruya bakın ne cevap verdi!..

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sırasını Çalanı Yamultan Kız 01:35

Sırasını Çalanı Yamultan Kız

Kahve siparişi vermek için sıra bekleyen kız , önüne geçip önce davranan kıza ayar olmuş ve kıza payına düşeni vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı - KAdına Şiddet 00:14

ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı

Pazar günü , saat 23:00 sularda Evinin önündeki çöpe çıkarmayan giden 39 yaşındaki kadına dışarda bekleyen belirsiz bir adam tarafından asit döküldü. bu asit ile ciddi yaralandığı ve Polisler Maimonides hastanesine nakle..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final) 01:08

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final)

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Final Fragmanı yayında! Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komise..

Çin'de  Kaza; Minibüsün Tekerleği Fırlayıp  Yayaya Çarptı, 00:43

Çin'de Kaza; Minibüsün Tekerleği Fırlayıp Yayaya Çarptı,

20 Mart 2020 Çin'in güneyindeki Chongqing da bir minibüsten tekerleği fırlayıp Kaldırıma çarptıktan sonra, havaya uçtu ve otobüsü bekleyen bir kadına çarptı ve onu yere düşürdü. Neyseki kadın hafif yaralandı...

'Namusuma yan baktın' diyerek tekme tokat dövdüler 00:41

'Namusuma yan baktın' diyerek tekme tokat dövdüler

Bolu’da sokakta bekleyen bir kişi, otomobilden inen 4 kişi tarafından “Namusuma yan baktın” iddiasıyla feci şekilde dövüldü...

Su Savaşını Abartan Baba 00:50

Su Savaşını Abartan Baba

Çocuğu ile birlikte su savaşı yapan baba işi abartıp elindeki su dolu kova ile çatıya çıkmış. Baba aşağıda kendini bekleyen oğlunu bir kova su ile ıslatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Metrobüslerde dikkat çeken yoğunluk 05:28

Metrobüslerde dikkat çeken yoğunluk

İstanbul’da özellikle iş saatlerinde metrobüslerde yaşanan yoğunluk dikkat çekiyor. Duraklarda metrobüs bekleyen vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarını da hiçe sayıyor...

Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Yarış Başlangıcında Yere Serilen Bisikletliler 00:40

Yarış Başlangıcında Yere Serilen Bisikletliler

Bisiklet yarışı öncesi yan yana dizilip bariyerin inmesini bekleyen bisikletliler, açılmayan bariyer yüzünden yere serilmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır 01:30

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Türkiye'nin ilk elektrikli traktörünün seri üretimi başlıyor. Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Bakan Pakdemirli'den bir müjde de çiğ süt destek ödemesi bekleyen üreticilere geldi...

Tır sürücüsü kırmızı ışıkta duramadı araçları biçti geçti 00:33

Tır sürücüsü kırmızı ışıkta duramadı araçları biçti geçti

Vietnam’da hızını alamayarak kırmızı ışıkta duramayan tır sürücüsü, trafik ışıklarında bekleyen araçların arasına daldı...

Markette Çocukları Karıştıran Kadın 00:21

Markette Çocukları Karıştıran Kadın

Bir markette, kucağında çocuğu ile sıra bekleyen kadın bir anda gelen başka bir kadının çocuğunu alması ile şoke oluyor. Başkasının çocuğunu kendi çocuğu zannederek kucağına alan kadın, kendi çocuğunun ortada olmadığını ..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..