#Kibariye başımıza gelene bak müzik dinle

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Günah Benim 02:43

Feride Hilal Akın - Günah Benim

Günah benim suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma elimde bi düşlerim var (x2) Yazarım derdimi kendime Kaderin benle bu derdi ne Fakir yar olmuyo zengine Diyo davul bile dengi dengine Ba..

Bendeniz - O Biliyor 04:05

Bendeniz - O Biliyor

Sen koca dünya sanma Buluşuruz bir anda Belki çarşı pazarda Bak ateşim başında yar Saklayamazsın benden Ne işler çevirdiysen Sonunda ellerin Sonunda dillerin Sonunda yüreğin yanacak Ardından gözlerin Emanet sözlerin Y..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Bengü - Kocaman Öpüyorum 04:06

Bengü - Kocaman Öpüyorum

Soran sorana bak seni bana Konuşmama hakkımı kullanıyorum Son bir kıyak bu da benden sana Kocaman kocaman öpüyorum Kaptırmak mı anlayacaksın Senin gibi birisine düş de gör Sen insanın ömrünü yersin Son nefesine kadar tü..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Sancak - Denizlere At 02:54

Sancak - Denizlere At

Yine beni yaktın yar.. Yine soğuk her yer bana. Bile bile günleri saydım. Umutlarım vardı bıraktım denizlere bak.. Yine beni yaktın yar.. Yine de inandım sana. Sanma ki kandırdın, sana göz yumdum bunu bil ve denizlere at..

Deniz Seki   Ahmet 04:20

Deniz Seki Ahmet

ekle dedin kaç sene oldu Okuldan ayrılalı Her birimiz bir başka yöne, Başka hayata savrulalı Bize nikah düşüyor çaresi yok Bir düşün girdiğin günahları Hüdaya havale ederim bak Ya gel geri alayım ahları Çoluğa ..

Suyu Bulan Adam 01:41

Suyu Bulan Adam

Bak orda mevcut görmüş olduğunuz suyun üzerine varınca bu çıbığa dikkat edin. şu anda bu bais size bu su elimdeki çıbık suyun üzerine vardımı bana tepki verecek burda su var getme diyecek. tabi tabi tabi suyun olduğunu i..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sura İskəndərli - Bir Daha Yak - Yalancı (Official Video) 03:30

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak - Yalancı (Official Video)

Bir Daha Yak (Yalancı) - Şarkı Sözleri Yalancı ben oldum yalancı mı? Şimdi bak gör kimmiş yabancı..! Bak kalbime yeni bir istila oldu bak, Hayatım bir gecede viran oldu yak Bir daha yak bir daha yak Bir de hayat vuruyo..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 339 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Volkan Pandul - Ayaz 03:08

Volkan Pandul - Ayaz

Volkan Pandul Ayaz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecenun ayazında oturup islanayım tutunacak dalım yok ben kime inanayım Diki taş değilim duramamki yerumde Yârdan ayrı kalalı ağrı var sol yanımda Doldi gözlerum doldi bak..

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O u..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..