#Kibariye başımıza gelene bak müzik dinle

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Çilekli Cheesecake Tarifi  Cheese Kek 02:55

Çilekli Cheesecake Tarifi Cheese Kek

Taban Malzemeleri 200gr yulaflı bisküvi 50gr tereyağı 3 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı süzme yoğurt 300gr labne peyniri 1 paket vanilya Sosun Malzemeleri Yarım kg çilek 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek ..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi 04:21

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi

Not: Ben şeker kullanmadım isteyen 2 yemek kaşığı şeker kulanabilir :) Yoğurt mayalar gibi yapılan bir tariftir :) İncir uyutması Tarifi 16 adet kuru incir 1 lt süt İncir uyutması Nasıl Yapılır İncirlerin üzeri..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

 Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok 10:04

Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok

4 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1,5 su bardağı un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4 su ..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

Trileçe  Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi 07:22

Trileçe Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi

8 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 2 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vanilin 2 su bardağı tepeleme un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4,5 su bardağı süt ..

Söz | 43.Bölüm 2:17:19

Söz | 43.Bölüm

Söz’ün 43. Bölümünde;nDerman, Medusa planını harekete geçiriyor!nYaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Bahar’ın (Aybüke Pusat) da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin t..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Gökçe - İstanbul 04:14

Gökçe - İstanbul

Gökçe - İstanbul Şarkı Sözleri Bak gün ağırdı yine Senin güzel gözlerinde Dudaklarını tenimde Olsun nefesin içimde Bak gün ağırdı yine Güzel bir akşamın yerinde Mavi yeşil renginde Olsun gözlerin üzerimde Ah vazgeçeme..

Gökhan Türkmen ...SeVDam... 04:27

Gökhan Türkmen ...SeVDam...

Bak, bak şu dünyaya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma Neden giden dönmüyor sen de vurma Darılma.. Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsada Bu acılar vu..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arkadaşına Artistlik Yapmak İsterken Demir Boruya Oturan Kadın 00:37

Arkadaşına Artistlik Yapmak İsterken Demir Boruya Oturan Kadın

Amaçsızca dans ederken, arkadaşına ''bak hele bak napcam şimdi'' deyip demirboruya oturan zavallı kadını izliyoruz. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

Bu evde benim sözüm geçer :)) 00:44

Bu evde benim sözüm geçer :))

Bana bak ulenn, bundan sonra bu evde benim sözüm geçer, anladin mi? Tamam mi? Bak bana bi, o gözünü çikaririm haa -Kedi: Hass.. lan ordan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.561 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Maşallah 03:43

Mustafa Ceceli - Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

Yüz Numaralı Adam Mimik Sahnesi 00:41

Yüz Numaralı Adam Mimik Sahnesi

Gül...Daha çok gül.Sert bak...Daha sert bak..

Binali Yıldırım Evet Çıkınca Bu Videoyu Paylaştı 00:19

Binali Yıldırım Evet Çıkınca Bu Videoyu Paylaştı

BİNALİ YILDIRIM BU VİDEOYU PAYLAŞTI | Gece gölgenin rahatına bak, Evet çıktı keyfine bak..

 Artistlik Yapmak İsterken Başına Gelen 00:28

Artistlik Yapmak İsterken Başına Gelen

Amaçsızca dans ederken, arkadaşına ''bak hele bak napcam şimdi'' deyip demirboruya oturan zavallı kadını izliyoruz. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Müzisyenliğinde Uç Nokta 04:18

Sokak Müzisyenliğinde Uç Nokta

Her nereye gidiyorsan şu ritmi duyup, akıcılığı görüp dinlememek elde değil. Bu sanatı hakkıyla sunan arkadaşı daha yakından takip etmek istiyorsanız; https://www.facebook.com/Gordo.Buckets Bu arada bizim taksimdeki yoll..

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce