#Kibariye dur müzik dinle

Koma Se Bıra - Dıldarım 03:21

Koma Se Bıra - Dıldarım

Ez dinım, dıldar u dılbırinım Çend sale dıgerım te nabinım Gava tu wan çavên reş bınêri Ez dı wa çawên te da êsirim Dıldarım êşa canêm gırane Dıldarım Ferza tü pê nızane Dıldarım ser bırina mın nare Dıldarım… D..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 5.836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak 06:04

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak

Dünden beri.. İçimde bir sıkıntı yokluyor beni Anlıyorum yakmışsın gemileri Seviyordum biliyordun ve gidiyordun Geri alabilmek mümkün olsa herşeyi İnandırmaz mıydım aşka seni Hem seni hem o taş kalbini Gider mi insan ç..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Gülben Ergen - Bay Doğru 04:14

Gülben Ergen - Bay Doğru

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey ..

Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

One Minute - İsmail YK (Official Video) 04:21

One Minute - İsmail YK (Official Video)

Hey, baby one minute bekle beni ya Sen istersin de gelmem mi bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış aman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam sensiz olamam Hayatımın anlamı gücüm ..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Sibel Can - Kıskıvrak 03:39

Sibel Can - Kıskıvrak

Kıskıvrak Yana yana geldim ben sana Bire iki verdim alsana Geçip giderken bak bu hayat Heyecan lazım insana Yürekte kıvrak tende kıvrak Sever de bilmez dur durak Ateşi çıkınca bağlanınca Aşka kıskıvrak Hadi bü..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Gökhan Akar - Ex 03:10

Gökhan Akar - Ex

Gökhan Akar - Ex Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dur önce bi dinle Umut yok hiç yorulma boşa Budur durum malesef Bana gel mi dedim koşa koşa Benimi buldun Yanmışım ölmüşüm bitmişim Yok yurdum Kaçmışım göçmüşüm gitmişim A..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Ufuk Yıldırım - Bebeğim 04:41

Ufuk Yıldırım - Bebeğim

Ufuk Yıldırım - Bebeğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözlerim tükendi bu akşam Neden Allah’ım bu ceza Bedenim donuk ellerim soğuk Ayrılık var yine yalnızım Sen sevdiğimdin bebeğimdin Neden ayrıldık Sen tutamadığım çiçeği..

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim 03:44

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin ..

Hande Yener - Bu Kafayla 04:45

Hande Yener - Bu Kafayla

Hande Yener - Bu Kafayla Müzik Dinle Şarkı Sözleri YERİME KOY HADİ,DOLDURSUN ASALETİMİ VE ONA DA YAŞAT AŞKIN ESARETİNİ UZAK DUR KARIŞMA HAYATIMIN TEK ANINA KORKMA SAVAŞMAM SENİNLE VAKİT HARCAYAMAM KÖTÜ KONUŞMAK BANA..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor 04:17

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor

Bilal Sonses & Bengü - İçimden Gelmiyor Müzik Dinle Şarkı sözleri Nasıl zor söyleyememek içimdekini Bilirsin süslü cümleleri hiç beceremem Nasıl kor dön diyememek içimde kilit Elinsin bir daha ismini hecelemem Adın g..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar 04:02

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar

Sus konuşma dinlemek istemiyorum seni Bunca yıl söylediğin yalanların bana yetti Anlamı yokmuş aslında Kalp herşeyin farkında Gözü kör olan benmişim Hepsi yalanmış aslında Aşk buraya kadar Gerisi boş anla Kalp ölene kada..