#Kibariye dur müzik dinle

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik) 04:08

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Utk - Devamke 02:36

Utk - Devamke

Devamke şarkı sözleri ile Şah mat! olacakken geldi son hamle Sofradan eksilmedi,kuru soğan bamye Çabalarken hayatla kalmıştık kan-ter İlahi güçle çıktık yola olamazsınız engel Klas giy,elit takıl,sanacaklar şampiyon K..

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele 03:15

Dr. Fuchs - Hayallerini Ertele

Hep karanlık oyunlarla dolu savaşlar, Kimseye faydası olmayacak olan yarışlarda insan oğlu Kendini yok etmekle meşkul insan oğlu, 2017 de bile hala Savaş Dram ve Açlık var Dünya Esat Putin trup Şeytan üçgeninde hapis, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

La Bize Her Yer Angara - Ankaralı Hüseyin 04:15

La Bize Her Yer Angara - Ankaralı Hüseyin

La Bize Her Yer Angara - Ankaralı Hüseyin - Aşk Müzik - 2013 Sözleri: Gidene dur demeyiz Düşmeyiz biz dalgaya Ankara'nın bebesi Dönüp bakmaz arkaya... Ulus, Cebeci, Çankaya Gardaş deriz kankaya Bize her yol Paris değil ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla - Yan Benimle 04:44

Sıla - Yan Benimle

Sıla - Yan Benimle Şarkı Sözleri Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın 5'i kapına dayandım Erbabım aşk maden Maden yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı 01:13

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Dubai’de Hintli bir gencin evlilik teklifi beklenmedik bir tepki sonucu hüsranla sonuçlandı. 3 ay önce tanıştığı sevgilisine AVM’de hazırladığı bir plan ile evlenme teklifi eden gencin ..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Fikret Dedeoğlu - Keşke 03:48

Fikret Dedeoğlu - Keşke

KEŞKE Bi dur de bana Gitme de ne olur Gidersem bu sefer Sonumuz olur Git bi gör bi bak Nasıl aşk dışarlarda Anlatılanlar inan hep masallarda Kalırsın İnşallah sen de yalanlarla Kimse sevmesin seni Bensizlik sonun olsu..

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri 01:39

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri

Vize yasağı dolayısıyla ABD'yi sert biçimde eleştiren eleştiren MHP lideri Bahçeli, ABD'nin 241 yıllık bir mazisi vardır, Türkiye'nin ise binlerce yıllık dedi. Bahçeli, ABD'ye bir Kızılderili sözü olan Dur, dinle! Hep..

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..