#Kibariye dur müzik dinle

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Sev 02:48

Kendini Sev

Sağlığına Dikkat Et. Fast Food ve Hormonlardan Uzak Dur...

  • İSTANBUL tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu 00:25

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın İsrailli güvenlik güçlerince vurularak yaralandı. İsrail polisi, Kudüs yakınlarındaki Kalendiya kontrol noktasında, güvenlik güçlerine doğru ilerleyen kadının elinde bıçak olduğunu ve ..

Bahadır Girit - Kaybolur Zaman 04:06

Bahadır Girit - Kaybolur Zaman

Gün olur yıldız kayar gözlerinden yaşlar düşer Ruhun da bedenine doymuştur çıkmak ister Kaybolur zaman seni yaşadıkça Benden uzak dur ama Yok ol git hayatımdan Yalan dolansın yar..

Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Survivor Yeni Yarışmacı Bulut Kimdir!! 02:04

Survivor Yeni Yarışmacı Bulut Kimdir!!

Survivor 2017 gönüllüler takımından Eser West'in elenmesinin ardından yerine katılan Bulut Özdemiroğlu'nun babası Fenerbahçenin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'dur...

  • ANKA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babam Çok Hasta Sizde Dul Gari Varmi 01:31

Babam Çok Hasta Sizde Dul Gari Varmi

Durcaryl hahahaha dur gari???????? eczaci olmak guzel..

Eğitim Sisteminin Özeti 03:35

Eğitim Sisteminin Özeti

Baştan sona izlenmesi gereken harika bir film. Bir büyüğümün defalarca izle bak çok güzel film demesine rağmen ya hintliler film mi yapıyormuş diye elimin tersiyle ittiğim izleyecek film bulamayınca dur bi bakayım ya ne ..

Eğlenceli Tabur Vur Oyunu 04:28

Eğlenceli Tabur Vur Oyunu

Bir arkadaş grubunun kendi aralarında oynadıkları Tabur vur! (Asker) oyunu kameraya böyle yansıdı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Liverpool - Arsenal 3 - 1 (04.03.2017) maç Özeti HD 04:03

Liverpool - Arsenal 3 - 1 (04.03.2017) maç Özeti HD

Liverpool Kötü Gidişe Dur Dedi..

Ağlayan Melek 1970 Türkan Şoray Yeşilçam Filmi 1:16:14

Ağlayan Melek 1970 Türkan Şoray Yeşilçam Filmi

Ağlayan Melek, senaryo ve yönetmenliğini Safa Önal'ın üstlendiği 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Berker İnanoğlu'dur. Film, Sait Faik Abasıyanık'ın Medarı Maişet Motoru adlı eserinden uyarlamadır...

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyorlar 01:10

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyo

Kenya'da yaşayan bir grup nine kendilerini taciz ve tecavüze karşı savunmayı öğreniyorlar. Nairobi'nin yoksul mahallerinde yaşayan ninelerin yaşları değişirken ortak noktaları ise genç erkeklerin hedefi olmaları. Genç e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acaba Arkamdan Geliyor Mu? 04:39

Acaba Arkamdan Geliyor Mu?

Oyun Bitti, Orhan Elmas ve Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı, Orhan Elmas'ın yönettiği 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrollerdeki oyuncuları Cüneyt Arkın ve Filiz Akın'dır. İki..

İbi 22.Bölüm İzle 12:59

İbi 22.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Guma Köyü’dür. Bu köyde yaşayan minik Gono’lar, Dodo’nun anahtarı yakalamak istemesi sebebiyle baya zorluk yaşarlar. İbi ve Tosi Gono’lara yardım ederek yeni dostlar kazanırla..

İbi 23.Bölüm İzle 12:59

İbi 23.Bölüm İzle

İbi ve arkadaşlarının bu seferki durakları Maden Şehri Kattu’dur. Burada oldukça heyecanlı zaman geçiren kahramanlarımız diğer anahtarları bulmak için maceralarına devam ederler...

Ama Bu Milli Maç 02:09

Ama Bu Milli Maç

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Cüneyt Arkın Affetmez! 01:37

Cüneyt Arkın Affetmez!

1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dır...

İlhan Mansız Kimdir? 01:43

İlhan Mansız Kimdir?

İlhan Mansız, Türk aktör ve santrafor mevkiinde görev almış eski millî futbolcu. Aslen Kırım Tatarıdır. Günümüzde millî buz patencisidir. 2002 Dünya Kupası'nda Senegal'e attığı Altın Gol, Dünya Kupası tarihinin son Altın..

Yok Böyle Bir Laptop 01:09

Yok Böyle Bir Laptop

Via: Rolltop Bu lattop var arkadaslar yapim aşamasında 17 inclik Orkin Design Rolltop, dur... Sadece tasina bilir katlana bilir özelliklerine sahip geri kalani normal...

Neşeli Günler Yıllar Sonra 16:27

Neşeli Günler Yıllar Sonra

Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı..

Çok Zor Kadınsın Yaz Bekarı 02:35

Çok Zor Kadınsın Yaz Bekarı

Yaz Bekarı, Osman F. Seden'in yönettiği, Erdoğan Tünaş ve Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı 1974 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'dır...

Rekorlar Kırıyorsun Bülent Ersoy 01:07

Rekorlar Kırıyorsun Bülent Ersoy

İstiyorum, Samim Değer'in yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazdığı 1989 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını ise Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmin başrol oyuncusu Bülent Ersoy'dur. Filmin Adı: İstiyorum ..

Mayolar Güzel Ama İçindekiler Daha Güzel Bülent Ersoy 01:26

Mayolar Güzel Ama İçindekiler Daha Güzel Bülent Ersoy

İstiyorum, Samim Değer'in yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazdığı 1989 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını ise Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmin başrol oyuncusu Bülent Ersoy'dur...

Sesinde Bile Yılan Zehri Var! 02:58

Sesinde Bile Yılan Zehri Var!

Son Mektup, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı, Türker İnanoğlu'nun yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 1969 yapımı Türk filmidir. Filmin başrollerdeki oyuncuları Filiz Akın ve Ediz Hun'dur...

Kara Murat'ın Koltuk Sevdası 01:15

Kara Murat'ın Koltuk Sevdası

Kara Murat Serisi'nin son filmi olan bu filmde başrolde yine Cüneyt Arkın rol almaktadır. 1978 yapımı olan filmin yönetmeni Natuk Baytan, yapımcısı ise Türker İnanoğlu'dur...

Kimsin Sen 01:35

Kimsin Sen

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi; 1972 yapımı Türk filmi. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Kara Murat: Fatih'ın Fedaisi, Kara Murat serilerinin ilk filmidir. Filmin başrol oyuncusu Cüneyt Arkın iken, yapımcısı da Türke..