#Kibariye gidiyorum müzik dinle

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor 02:32

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor

Bir yerim acıyor, orayı daha bulamadım. Perşembe sızlıyor, Perşembe sözünü tuttuğum rüyaydı. Cumartesiyi tanıştığımız köşede ölü buldum. Söylesene “Zamanı yavaşlat” dediğim pervaneyi sen mi vurdun? Yalandan, kelimeler ö..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Şebnem Ferah Yağmurlar 05:07

Şebnem Ferah Yağmurlar

Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güne..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen 03:49

Aşkın Nur Yengi - Çağırma Lütfen

Bu Sabah Sensiz Uyandım Öyle İstedin Bu Defa Sen Diye Birşey Yok Aklımda, Alınma Lütfen Bu Sehrin İlk Işıkları Bize Değmez Birdaha Batar Kalbim Kırıkları, Dokunma Lütfen Açlığına Doydu Yürek, Ne İstesen Yarımladım Bens..

Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar 05:09

Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar

Arzu Şahin kömür gözlüm sende sevda ne arar türkü sözleri Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri..

  • Nuskentli47 tarafından
  • 2.255 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Altan Civelek - Karayel 03:44

Altan Civelek - Karayel

y yureğum derindedur yerindedur yerinde O yerlerun altında karanlığun içinde Yıldızlarun ardında oy Karadeniz içinde Söyleyin yarume de ben varamam yanina Derindeyim derinde yaralarum derinde Of yarum gelsun ben gelemem..

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..

J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 23.Bölüm - Fiko Vuruluyor! 03:15

Adı Efsane 23.Bölüm - Fiko Vuruluyor!

Ozan'ı vurmak için gelen kişiler yanlışlıkla Fiko'yu vuruyorlar. Fiko'nun vurulma anı, Sibel'in seslendirdiği İşte Gidiyorum şarkısı eşliğinde Adı Efsane'de. Sibel mekanda İşte Gidiyorum şarkısını söylerken annesi de..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şebnem Ferah - Hoşçakal 04:44

Şebnem Ferah - Hoşçakal

Şebnem Ferah - Hoşçakal Albüm Adı : Can Kırıkları Düzelten : ask bocegi Seni ararken Kendimi kaybetmekten yoruldum Bulduğumu zannettiğimde Kendimden ayrı düştüm Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni 04:04

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni

Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehir..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariyeyi Eşi İki Kadınla Birliktemi Aldattı 04:05

Kibariyeyi Eşi İki Kadınla Birliktemi Aldattı

Kibariye nin 36 yaşındaki eşinin bir gece kulübünden iki kadınla birlikte görüntülenmesi üzerine, Kibariye'nin şok açıklamalarına şaşıracaksınız.İşte o haberle ilgili detaylar.....

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barabar - Feridem (Akustik) 03:37

Barabar - Feridem (Akustik)

Barabar - Feridem (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dam Başında Sarı Çiçek Oy Oy Burdan Kalkıp Ürgüp'e Göçek Nennide Feridem Ürgüp'e Vardığımız Gece Oy Oy Hak Yoluna Gurban Kesek Nennide Feridem Gidiyorum İşte ..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik) 04:33

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik)

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Ben de üzdüm sen de üzdün Boşverelim mi? Ben de küstüm sen de küst..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Nahide Babashlı - Faydası Yok 03:49

Nahide Babashlı - Faydası Yok

Nahide Babashlı - Faydası Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri Daha kaç bedel ödemem gerek senin hatalarına Suçum mu var söyle sevmekten başka Şimdi gidiyorum çaresiz çaresiz Zaten kırıldım, küstüm aşka Nakarat Durma! Durana..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..