#Kibariye hadi bana gel müzik dinle

Restoranlar boşaldı, sokaklar doldu 01:52

Restoranlar boşaldı, sokaklar doldu

RESTORAN VE KAFELERDE MASA-SANDALYELER KALKTI, ''GEL-AL'' DÖNEMİ BAŞLADI. PEKİ YİYECEĞİNİ, İÇECEĞİNİ ALAN NEREDE YİYOR. CEVABI HABERİMİZDE....

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Kadınlar ördü, 700 ihtiyaç sahibi öğrenci atkı ve bereye kavuştu 03:50

Kadınlar ördü, 700 ihtiyaç sahibi öğrenci atkı ve bereye kavuştu

Nevşehir Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'Şişini al gel gönülleri örmek için' kampanyası çerçevesinde kadınlar tarafından örülen 700 atkı ve bere ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı...

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı 00:20

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı

İbo Show'a konuk olan İsmail YK, yaptığı dans şovları ile sosyal medyada esprilere maruz kaldı. İsmail YK adıyla bilinen İsmail Yurtseven, Çikolata gibi tatlısın. Gel aşkına kıtlasın şarkısı için yaptığı dansla sosyal me..

  • PengoTV tarafından
  • 227 görüntüleme
  • 4 yıl önce
özgün en güzeli 06:14

özgün en güzeli

gel buraya..

BEDAVA OLANI MİLLETİN HAYRINA VERMEZLER! 11:58

BEDAVA OLANI MİLLETİN HAYRINA VERMEZLER!

GEL VATANDAŞ GELLL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 ay önce
Fil İle Fare | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostlar 02:20

Fil İle Fare | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostla

Sevimli Dostlar ile çizgi film bebek şarkıları | çocuk şarkıları 2016 En yeni, orijinal ve özgün şarkılarımızdan FİL ve FARE. Fil ile Fare çocuk şarkısı sözleri : Koskocaman bir fil yürüyormuş ormanda Koskocaman bir f..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Feridun Duzagac - Beni Birakma 04:16

Feridun Duzagac - Beni Birakma

Belki güneş bir gün bizim için doğar Belki korkuları hayallerimiz boğar O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten Adını anarım çoğalır sesim Konuşmaktan düşünmekten öz..

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum 03:28

Ozan Doğulu feat. Model - Dağılmak İstiyorum

İçimden bir masalın Külleri uçtu bu gece Yorgun,kırgın kahramanı Gel gör ki yalnız tek hece Çok değil kısa zaman önce Bir masal yeşerdi içimde Sen hergün yalanlar söyledikçe Can verdi kalbim de sessizce Yüzüm gözüm şişe..

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadise - Superman 03:42

Hadise - Superman

Kay biraz ileri konumuz yasak ihlali Çok saftım di mi ben de, olanları yuttum yani Sen sustukça ben haberlerini kuşlardan aldım İnsan böyle işte bozuldum gel gör şaşırmadım Kim bilir zehirli dudağında Kaç gecenin k..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Murat Belet - Gönlüme Sor 04:43

Murat Belet - Gönlüme Sor

Gönlüme Sor Ne kadar çok istedim ne kadar çok yanmışım O Kutlu yollarına bakarken ağlamışım Şimdi yine hasretin dağlıyorken içimi Göndermek zor geliyor hacı kafilesini İhramları giymişler yürüyorlar yollarda Tüm ümmet..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aygız (Leman SAM) Azerice ..Sana Bele Ne Oldu 06:15

Aygız (Leman SAM) Azerice ..Sana Bele Ne Oldu

Sana Bele Ne Oldu (Söz) Meni attın aygız aygız ateşe Beslemektir aşkını daim feşe Atacaktın meni sevdiğim söyle vazgeçim Doldur aşkı şerbet gibi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galıpsa..

  • PengoTV tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı 00:46

Şevkat Yerimdar 19. Bölüm 2.Fragmanı

Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Ama ne ricadır bu! Bu ricadır zaten hikayemizi başlatan; Şevkat’i hayatının en zor sınavına atan. Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i ..

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 1.Fragmanı 00:52

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 1.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Harun Kolçak  Beni Affet 02:26

Harun Kolçak Beni Affet

Böyle sev beni yinede sen Böyle sev yeniden Birşey istemem inan ben Sen de sev yeniden Yeniden günlerim dolsun Geceler al senin olsun Gün be gün solup giderken, sensizliğinden Beni affet, affet beni Beni affet, affet b..

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 2.Fragmanı 00:29

Şevkat Yerimdar 20. Bölüm 2.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Şevkat Yerimdar 21. Bölüm 1.Fragmanı 00:43

Şevkat Yerimdar 21. Bölüm 1.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Sinan Özen  Hala Seviyorum 03:44

Sinan Özen Hala Seviyorum

Söyle ne güzel diilmiydi O günler inkar etme lütfen soyle Sadece bir anlık hevesmıydin Yoksa benmi yanıldım soyle Seviyorum seviyorum seni Terkedip gitsende gizlice Yanarım aglarım halıme İnsafa gel söyle Söyle..

Şevkat Yerimdar 22. Bölüm 1.Fragmanı 00:40

Şevkat Yerimdar 22. Bölüm 1.Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..